onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hakkaten 6 ayda tek karakteri anca 55 level yapan adamın tavsiyesi ile (ki adam günde 7 saat oynuyordu) karakter açarsan aç ben karışmam[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 57 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fish Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 "Sakın rogue açmayın yada açtıysanız yol yakınken dönün. Nedenlerine hiçbir class ı kesemezsin" Bu sölediini sana "rogue la oynamayı öğren" olarak iade ediyorum.[signature][hline]FiShyy [ N.E Rogue ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 söyleyin walla. hehehe noob um ben herhalde martın başından beridir track hidden dan bir fayda göremedim. AHHHH nerde şubat mart zamanları 60 a gelene kadar ne güzel rogue lar gelip gizli gizli çat çut kafama daldırıyolardı damageları. Şimdi oda yok, farm yaparsın rogue u bırak adam yok. Koskoca server bomboş herkez BG de. Ne anladım bu işten :( sanki illegal serverda oynuyoruz. Hatta varsın gelsinler reskill manyağı yapsınlar beni, yok kardeşim adam yok etrafta sadece 60 level karakterle düşük levelları kesen tipler var artık bende o olayamı girsem ne yapsam sıkılıyorum BG de yaw ringe atılmış 2 tane rakip gibi git gel dur. İşte etrafımı kollamamamın sebebi bu :D[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Oyuna ilk basladigimda rogue kastim yaklasik 4-5 ay kadar oynadim o charimla. UD rogue du. Southshore-tarren mill savaslarinda daha sonra AV savaslarinda cok sikiciydi durum. Cogu kisiye daldigimda arkaya sarkip farkediliyordum. Hayatimdaki tum oyunlarda stealther classlar oynadim o yuzden buraya basladigimda da stealther olarak rogue actim, ama sonra baktim istenmiyo PvE de falan o kadar cok, o sirada da guildce server deistik druid actim onu levelladim 45'e kadar sonra oda baydi. Simdi warrior actim 60 olmak uzere (oyunun cikis gununden beri char kasiyorum) mutluyum warriorla, dungeonsiz toplayabilecegim epicleri toplayacagim (AV falan) daha sonra PVP takilip rank kasmaya calisacam. Hep stelather oynamis biri olarak hic warrior oynayacagim aklima gelmemisti acikcasi. Ama rogue un cok oyuncagi var ben duellerde warriorlari falan yeniyordum ama hersey cooldown a giriyordu. Classinizi tanidiktan sonra yenemeyeceginiz class yok. Ama karsidaki classida iyi bilmeniz sart. Bu yuzden zamaniniz varsa tum classlari guidelardan okuyun ogrenin, hangi durumda ne gibi seyler yapabilecekleri hakkinda bilginiz olmus olur daha saglikli karar verirsiniz.[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sungur neden hunter denemedin abi? Yane sonucta scouta cok zuak bi olay deel hayvan gibi dmg vur yaklasirlarsa stun koy kac)(burda shiled kullabnamiyo hunterlar ama napalim )[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Hunterlar oyuna son patchte eklenen Deadmines daki bir epic quest ile shield kullanmayi ögrenebiliyorlar.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Rogue overpowered bir class. Ama, bizim bağlantımızla hakkını veremiyoruz. (Daha koşturan adama vuramıyorum o latency ile)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Penthesilea, 13 Kasım 2005 07:23 tarihinde demiş ki: Hunterlar oyuna son patchte eklenen Deadmines daki bir epic quest ile shield kullanmayi ögrenebiliyorlar. Şakamıydı ciddimiydi :) ?[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 20 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: BonePART, 13 Kasım 2005 07:21 tarihinde demiş ki: Sungur neden hunter denemedin abi? Yane sonucta scouta cok zuak bi olay deel hayvan gibi dmg vur yaklasirlarsa stun koy kac)(burda shiled kullabnamiyo hunterlar ama napalim ) Ya ne biliym Bone burda DAOCtaki gibi stealth olup takilamiyolar ya ondan pek ilgimi cekmedi ama bazen diyorum keske bi tane acsaydim diye :)[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 karakterınız late game gearı gorup de mıllet o ıtemlarla bogusa bogusa pvp yaparken sen onların hplerının azalmasını beklerım dıyosan ya da yenı 60 olmus hunterın warrıor un druıdın warlockun prıestın senı gorunce ıtemlarına bakmadan attan ınıp saldırdıgı bı char sahıbı olmak ıstıyosan evet rogue sızın ıcın bıcılmıs kaftan[signature][hline]Kaaria | Undead Rogue | Grimsoul Legion | Magtheridon waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Asphodel, 13 Kasım 2005 05:10 tarihinde demiş ki: söyleyin walla. hehehe noob um ben herhalde martın başından beridir track hidden dan bir fayda göremedim. AHHHH nerde şubat mart zamanları 60 a gelene kadar ne güzel rogue lar gelip gizli gizli çat çut kafama daldırıyolardı damageları. Şimdi oda yok, farm yaparsın rogue u bırak adam yok. Koskoca server bomboş herkez BG de. Ne anladım bu işten :( sanki illegal serverda oynuyoruz. Hatta varsın gelsinler reskill manyağı yapsınlar beni, yok kardeşim adam yok etrafta sadece 60 level karakterle düşük levelları kesen tipler var artık bende o olayamı girsem ne yapsam sıkılıyorum BG de yaw ringe atılmış 2 tane rakip gibi git gel dur. İşte etrafımı kollamamamın sebebi bu :D Evet Bg ler PVP serverlarinin icine etti bencede, artik pvp-pve server farki kalmadi. Ama yinede PVP derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar