khazetul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Oyundaki ilk charım NE Rogue'du. Yaklaşık 6-7 ay bu char ile oynadım ve daha sonra mage yaptım.Şimdi mage lvl 60 ve anladım ki 7 ay boşuna oynamışım bu oyunu. Burdan oyuna başlıcak olanlara yada rogue ile 60 olmaya kasanlara tavsiyem , sakın rogue açmayın yada açtıysanız yol yakınken dönün. Nedenlerine hiçbir class ı kesemezsin eğer karşında ki az çok kendi class'ını kullanmayı biliyorsa , Mage : ister stunlock ister ambush ol kesemezsin, stun işlemez , biraz saçma ama adamlar stunda blink atabiliyor.ayrıca instant aoe leri sayesinde seni oldugun yere cakar , hadi yırttın ordan diyelim , bu seferde poly yapar seni öle bakarsın. Hunter : Herkesin 1 numaralı düşmanı haline geldi, pet talent verilirse 250 dmg critliyor saniyede. mail armor giydiği için fazla dmg vuramazsın. Senin kadar dodge etme şansı var. Hunterlar ortalama 1000 crit dmg vurur ve crit sansları talent verirse senin 3 katına ulaşır . Trap koyar ve üzerinde bekler seni, gider kefal gibi yakalnırsın.Çünkü 1 metre ötene sinek kadar bile zarar veremezsin. Warlock : 1 dot atar , 1 de fear , sende 5000 hpli warlock u kesene kadar , zaten dot ve pet seni 3 kere öldürmüştür. Priest : fear atar sana , sen deli gibi koşarken bir dot 2 tane holy vurur. yanına gidersin shield açar , bi fear daha yersin ve ölürsün. priestin hp fulldur bu arada . Shaman : Kendisiyle ugraşsan totemleri ne yapcam, totem e dönsen, 2 shockla serer seni, mail armor giydigi için fazla dmg yaratamazsın. totemleri sayesinde herseye resislidir , cok sıkışırsa sen vanish attıgında bi heal atar kendine rest olur. Paladin : Eğer immunesini kullanmamışsa kesmen imkansız, vurursun vurursun adam bi balon açar hayda tekrar başa , bu arada sen yedigin dmg la kalırsın. Zaten cogu immune shiled bile açmıyor.Sana 5 sn stun cakıp kendini hp sini %100 yapar , sen yedigin dmgla kalırsın,plate giydiği için dmg yaratamazsın fazla , attıgı aoe dot ile vanish atamazsın. Warrior : %40 hp ile seni patates eder, 2500 critliyor artık warriorlarımız , stunluck zor , plate armor a dmg veremezsin. crit ambush+bs yapsan bile toplam 1000 dmg vurur. bu arada sen ölmüşsündür zaten.Bu arkadaslarında dot u vardır , vanish atıp kacamazsın. Druid : Bear forma gecip 6000+ armor la kafana 500 500 vurur, olmadı sana bi immune stealt + root atar ağaç olursun. Kendine bi heal çakar , sana iki vurur ölürsün. Yukardaki classların hepsini detaylı anlatmadım, kısaca özetledim. Aslında durum bundanda beter. Stunlock artık pek iş yapmıyor herkeste trinket var. Ambush yada BS ile verdigin dmg nedirki 4000 hp ye . Zaten vurduktan sonra adam ya heal olcak yada heal pot içecek. Senin tek özelliğin stealt dolaşır etrafı seyredersin, instancelerde moblara karşı kurtulma şansın vardır vanish ile , yani ruh gibi gezersin piyasada ..1 metre ötesine etkisi olmayan tek class rogue'dur.Leather armorla casterdan farkın yoktur.. Sana stealtdan çıkmış bir rogue neye benzer deseler , cevabı, sword yada daggerla adam kesmeye çalışan mage'dir. Haa durum bu kadar da kötü deil, %50 hp mage,priest,warlock gibi classları tek vuruşla indirirsin, yada 2 mob agrolamış herhangi bir charı kesebilirsin.Kilitli kapıları ve kutuları açarsın. Tekrar ediyorum, yukardaki yazdıklarım, eğer savastıgın adam charının özelliklerini biliyorsa geçerli,, kimseyi kesemezsin demiyorum. Acemi oyuncuların hepsini kesersin Warrior dahil. Son olarak eğer rogue düşünüyorsan boşuna zaman kaybetme , yada başladıysan hiç düşünmeden "delete" yap. inan ilerde çok pişman olursun. Ayrıca oynaması en basit class rogue dur ,, 3-4 tane main özelliğinden başka birşey yok. Buda zamanla sıkıcı olur. lvl 40 tan sonra mounta binmekten başka hiçbir şey değişmez oyun taktiğinde.Group bulman zordur.Bencede Rogue en gereksiz class instanceler için. Eğer agro alırsa healerlara kolay gelsin derim. not : bunlar benim görüşlerim, sana göre ters gelebilir yada benimle aynı görüşe sahip olabilirsin. O nedenle daha önceki okudugum yazılardaki gibi seviyesiz laflar etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Çok yanlışsın. Bence oyunu iyice oynadıktan,ustalaştıktan sonra ver bazı kararları. Yani üzgünüm ama olay senin "noob"luğundan kaynaklanıyor ehe :) Öyle değil o anlattıkların,şubu açar bunu atar ölürsün falan filan hikaye. İşini bilen rogue çok tehlikelidir. Learn2Play your class n00b![signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Kasım 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 learn your class n00b derler böyle durumlarda,biraz kendini geliştirdiğinde rogue ile ezersin.pally olarak,bir rogueye habersiz yakalandığımda fazla şansım olmuyor...[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 valla lvl 60 orc shamanım. hemen hemen her classı kesmisimdir cok sayıda. beni zorlayan bi tek druid ile bazı iyi item olan rogue lar.tabiki iyi oynanan her turlu class a da kesilmisimdir. dusun ki benim karakter stun resistli. orc um. orc olmayanlar napsın bide onu dusun:) stun dan hic cıkarmadan, veya cogunlukla stunda tutarak adam kesebilen roguelar var. bence rogue cok eglenceli bir class. aslında aynı ölcude de gıcık. beni gıcık ediolar. zart ordan zart burdan cıkıolardı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: khazetul, 10 Kasım 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Druid : Bear forma gecip 6000+ armor la kafana 500 500 vurur, olmadı sana bi immune stealt + root atar ağaç olursun. Kendine bi heal çakar , sana iki vurur ölürsün. abi ne yaptın sen ya !!! druidin bear formda her vurduğu 500 olsa, server nufüsünun %25i warrior değil druid olurdu. seri şekilde 200den fazla vuramıyorsun bear formda. ayrıca entangle rootsa 3. seferden sonra karşı taraf immune oluyor. o yüzden rogue ile, druid kendine heal atamadan 1 cheap shot sora ard arda sinisterla al aşağı edersin. bilmiyorum, druid vs. rogue tamamen kişisel yeteneğe kalmış bir ikili.[signature][hline]msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ya Druidler shamanları nasıl zorluyo bitürlü anlamıyorum,shamanlar beni çatır çutur 5-6 saniyede indiriyo ne heal yapabiliyorum ne bişey pat pat basıyo imba shock. Nedir bu işin sırrı taktik nedir ya beceremedim bi türlü?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ha bu arada ben de o 500-500 geyiğine değinecektim ehehe :) Abi naptın sen benim vurduğum max crit 580 şuana kadar bearform ile. %100 crit chance falan mı var o druidlerde 500 500 koyuyor? 150-200 arası vuruyo benim druid roguelara genelde...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Valla druidler bana bear form da 500 500 çakıyor :)[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ya yapmayın 500 500 kim çakıyo ya! Mantıklı konuşun biraz,ben Druid oynuyorum hiçkimseye vuramıyorum öyle 500 500? Epicli druidler bile koymuyo öyle 500 500[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Kasım 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 valla bana karsı druidler dewamlı bear forma gecip mana doldurup healleniolar. 0/30/21 shamanım. en sonunda benim de mana bitio ve yavas yavas kesio beni:D. benim kapıstıklarım mı cok iyi ne annamiom:). arada iyi WF ile critledim mi heyecanlanıp hemen heal icin normal forma geciolar. o sırada shockladın shockladın yoksa gene heal ve gene bear form:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 rogue ftw![signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 peki su soruya cevap verin. hanginiz bi ubrs start scholo grubu kurarken 2 den fazla rog aldınız =) 1 tane rog 15 kişiye yetio bence =) Lockta da aynı durum var bazen almıolar bile. Mc de telafi ediyosun sende bunu =)[signature][hline]Soulless - Burning Legion Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 world of rogue craft diye bi video var izlemeni öneririm ;)[signature][hline]most beloved of the noldor race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 rogue oynuyorum ama ben bu class`a karsi ezigim diyemiyorum. class`ini iyi oynayan herkes her class`i keser. kaldiki rogue kolay bir sinif olarak gostermissin. yanlis bir dusunce. kendini warrior sanan rogue oynamak kolaydir. ama hakkini vererek ve taktik kullanarak oynamak bambaska. cok yanlis yazilar yazmissin yani.[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Hic roQue char acmadim ama izledigim kadari le ( arkadasin charini ) BENCE cok zevksiz ve oynamasi sýkýcý bir class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 sen hayatında hıc mage e ambush blind vanish abbush yaptınmı ? wrlockun fearından cıkıp kestınmı? prieste mind numbing le daldınmı ? classını bıraz daha ıncele... her classın zayıf yannarı var. senın guclu yanın stealth sın Ebru gundesın dedıgı gıbı ben secılmem secerım demıs. gıt adam sec kes. ılk attack veren sensın cogu zaman. ha hala kesemıom dersen, baska oyun oyna. herkesın herseye kabılıyetı olmaz. yanlıs anlama lutfen[signature][hline]kasksız uçmak ayıpsa lalettayin inişlerde şiirsel cacıklar amfibiyenlere kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 İlk kez bu tür bir üslup kullanacağım için herkesten özür dilerim."Resmen koskoca bir saçmalık" Başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Sensible, 10 Kasım 2005 20:18 tarihinde demiş ki: Ya Druidler shamanları nasıl zorluyo bitürlü anlamıyorum,shamanlar beni çatır çutur 5-6 saniyede indiriyo ne heal yapabiliyorum ne bişey pat pat basıyo imba shock. Nedir bu işin sırrı taktik nedir ya beceremedim bi türlü? heallar ken elleri once yeşil goster sonra esc ye bas.o shock attıktan sonra healla kendını.Biraz bekle oda healllamaya başlıcak,başladıgı an ayı ol feral charge at.Shamanlar basit hele enchanterlar en kolay aldıgım 2. class diyebilirim roguedan sonra =)). Ayrıca rogue bence aşırı zevkli.Alternatifimi rogue ya da warrior açmak arasında kaldım.[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 rouge oynamak incelik ister .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ha bu arada iyi bir rogue olmak için iyi bir bağlantı gerektiğini unutmamak lazım :) Bastığınız gibi vurması lazım yoksa rogue oynamak çileden çıkarır insanı valla[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Kasım 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Sensible, 10 Kasım 2005 20:09 tarihinde demiş ki: Çok yanlışsın. Bence oyunu iyice oynadıktan,ustalaştıktan sonra ver bazı kararları. Yani üzgünüm ama olay senin "noob"luğundan kaynaklanıyor ehe :) Öyle değil o anlattıkların,şubu açar bunu atar ölürsün falan filan hikaye. İşini bilen rogue çok tehlikelidir. Learn2Play your class n00b! [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Şu oyunu oynarken ve hakkında birşeyler okurken ciddi manada tek birşey kapabildim.O da kişilerin belli bir classa uyabileceği diğerlerini daha iyi oynamayacağı. Gelelim ikinci noktaya..Eğer pala shield açarsa first aid i basarsın 1.Mage i bi kez yakalarsan çok iyi itemli ve iyi bir oyuncu değilse yersin 2.Hunterlara lafım yok neden diceksin valla açıkça bende hunterlardan çekiyorum düşük levellerde bile.Warlock uğraştırır ama kesersin.Warrior ehm taş kağıt makas olayı-Bkz world of roguecraft...Shaman-hmm hiç kasma horde aç... Neyse geldik sonuca oyunumuz biraz mantıksız olsada dengeli.Sorun oyunucun oynayabilmesi.Peki ben mi çok mi oynuyorum hayır.Sadece izleyerek oynuyarak tecrübe ederek ve en önemlisi eğlenerek dolaşıyorum.Örnek birşey Lvl 60 pala arkadaşlara çoğu kişi zevksiz der palaya zor der ama siz oynarsınız nedeN?Tarzınıza uyarda ondan...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. [Bu mesaj Bungala tarafından 10 Kasım 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 rogue pvpsi zevkli ve 1v1 de etkili bir class, 1-59 levellarda pvpde overpowered bile denilebilir. ama endgamede zorluk çektiğimiz doğru.birkere fazlasıyla cooldown dependant. eğer vanish, sprint , blind cooldowndaysa çok zorluk çekiyosunuz nerdeyse her classa karşı. şu an en az zorlandığım classlar priestler ve diğer roguelar. warlocklar da anti-melee spelli death coili aldıklarından beri baya zorluk çekiyorum. sonra pvpde crippling poison dışında işe yarayan poison çok az var hatta yok :) paladinlere karşı bazen wounding poison, instant poison iyi olabiliyo snare gerekmediğinden. stealthta poison suremiyoruz ayrıca öyle bi aptallık da var :) daha sonra vanish "improved stealth" olarak geçmesine rağmen dotlar ve warrior shoutları anında vanishten çıkarıyo. rank 1 aoe de var tabi unutmamak lazım :) yine de rogue açmayın demem gayet eğleniyorum, istediğiniz yerde afk olursunuz diğer classların yapamadığı çoğu questi solo yaparsınız falan :) bir de instancelarda zorluk çekmezsiniz işiniz zor olmadığı için :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist [Bu mesaj Phlox tarafından 10 Kasım 2005 23:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Phlox tarafından 10 Kasım 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 valla izlemesi çok sıkıcı oynamasını bilememde arkadaş oynarken izledim bi cheap shot bide bişiy daha var hatırlamıyorum tam olarak almış "1" ve "2" tuşlarını abanıyor paso. şölede bi ses var hep. "çıkıçıkıçıkıçıkı" donniedarko filmindeki "manupulated living" adli şahane sinir bozucu müzikten bile daha fena geriyor insanı.[signature][hline]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 mage konusunda haklısın ama o dediğin şey duelde işliyo. zaten mage e stunlock yapmıcaksın aslında yapabilirsin, ambush + vanish + cheap shot ile, ayrıca mageler ve priestlar duelde biraz avantajlı rogue dediğin genkçidir, duelde priestta mage de shield açmış senin dalmanı bekliyor. nerde bekliyo mage seni pvpde shieldle yada priest shield ile? ama magein işini hızlı bitirmek istiyosan ölümcül bi combo var, enegry watch varsa eğer, ambush + gouge cold blood evis ayrıca classlarla dövüşürken abilitylerini kullanmayıda unutma mesela druid bear formda bana hiçte öyle 500 500 koymuyo. herifte zaten 7k+ armor var onu öyle sinister sinister evis ile kesmek biraz zorlar, yada elinde sağlam bi silahın olacak. tabi duel için. sen normal formda stunlock atarsan. kıpırdama şansı bile olmadan öldürebilirsin. bir rogue olarak beni en zorlayan class warlocklar şu an death coil ve dotlar bufflandığı için, ayrıca hpleride hayvan gibi yanında scubbus var ise zorluyolar. warlockları öldürmek için undead rogue çok ideal. ally olarak tükeniyorum ben. ayrıca mail giyenlerden ne alıp veremediğin varki senin en büyük derdin wariorlar olması lazım. hunterlar içinde detect trap diye bişi var adamın trapinin ortasına yürümeyeceksin heralde. ayrıca yine dediğim gibi cooldownlarını kullan biraz, prep al 30 saniye boyunca sprint at git, hunter senden kaçamazsa meleede napabilir. ayrıca crippling poison diye bir poisonumuz var. edit: | |/ ayrıca doğru yazmış yukarıdaki arkadaşımız pingin kötüyse rogueda çok büyük zorluk yaşarsın adam senden kaçarken göya önünde koşuyo ama bağlantı problemi yüzünden aslında 5 adım daha önünde koşuyo gerçekte. öyle videolarını izlediğimiz o roguelar vs.ler pingleri 100 ün üstüne çıkmıyodur diye düşünüyorum ben. [signature][hline]dorf rogue, haumarush [Bu mesaj ihpu tarafından 11 Kasım 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar