Head Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Breedan, 21 Kasım 2005 00:11 tarihinde demiş ki: ayrıca pvp hayatta nerde lazim olucakki ?? nası ya[signature][hline]valandil ownz j0o! sparta prag bu ayakları. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 druid i kesmek çok zor. zor zor hele taurende[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinuviel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ozi senin taktik güzel.Fakat ilk caktırmadan pom açıp attıgın pyronun arkasından cs yediğini soledin...O cs de karsındaki mage seni direk poly ederse olaki trinketla cıkarsın dıye bır koyun daha basarsa,attıgın pyronun verdıgı dmg ı dot u gectıkten sonra bandajla kendi hp sını fullerse Pvp ye ne şekilde devam edersin? birde buradan devamını yazarsan memnun olurum.İlk atack sırasının sen koyun oldugun için karşındakinin yapacagını dusunerek tyazarsan sevinirim.[signature][hline]Ancksunamun 60 ud mage bL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ben klasik 31 arcane 20 fire kombosu uyguluom. atmas'ı izleyen varsa bilir. poly uzaklaşırım -ap- fireball scorch -pom- pyro blast nova/blink/cone of cold fireball bomb+allah ne verdiyse. tabi duruma göre deişio. palaya ayrı taktik. druide ayrı. huntera ayrı felan ama genel olarak bu.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Tinuviel, 21 Kasım 2005 01:12 tarihinde demiş ki: Ozi senin taktik güzel.Fakat ilk caktırmadan pom açıp attıgın pyronun arkasından cs yediğini soledin...O cs de karsındaki mage seni direk poly ederse olaki trinketla cıkarsın dıye bır koyun daha basarsa,attıgın pyronun verdıgı dmg ı dot u gectıkten sonra bandajla kendi hp sını fullerse Pvp ye ne şekilde devam edersin? birde buradan devamını yazarsan memnun olurum.İlk atack sırasının sen koyun oldugun için karşındakinin yapacagını dusunerek tyazarsan sevinirim. cok guzel soyledin.. lakin zaten ben hayatta sheep iken aniden cıkmam... karşımdaki bakar ben hala sheep modundayım.. ya con + pyro atmaya baslar ya normal fireball .. işte o esnada cıkar cs atar combomu bitiirim.. eger beni 2. kez sheep yapabiliyorsa helal olsun ama yinede onuda anlatim.. diyelimki 2. kez sheep oldum.. adam bana fb + pom pyro yolladı.. aynı hızla cs atar sheep yaparım.. normalde yaptıgım bi çakallık vardır duel den once mageye inspect çeker trinket in olup olmadıgına bakarım ^^ yani hayatta yediremez bana 2. sheep ı o kadar iddalıyım ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Head, 21 Kasım 2005 00:09 tarihinde demiş ki: belli bir kombinasyon uygulayanların gerçek pvp yaptığına inanmıyorum.keza herhangi bir şeyin yanlış gitmesi sonucu batırılabilir. en iyisi durum değerlendirilmesi yapılıp,mana ve hp'ye göre hareket edilmesi.yani fire ward idi,frost ward idi,detect magic idi bunların varlığını bilme ve kullanabilme kabiliyetinin önemli olduğunu düşünüyorum. benzer şekilde 1-2-3 gibi saldırı sırasını turn based oyun gibi görenlerin gerçekten pvp bilmediğini düşünüyorum IMO. tru.dat pvp taktigi diye bir sey olmaz,sunu yapiyorum,bunu yapiyorum sunu siraliyorum. yani pvp sirasiyla 1-3-6-7 tuslarina basmak degil,buna biz refleks diyoruz.2 yasindaki kardesim de ayni seyi beceriyor,o yuzden skill yok bunda. her durumda farkli bir taktikle yaklasip,analiz edip ona gore cozume gidersen daha basarili olursun. olebilirsin,zaten mage'in olmesi cok normal ve kolay bir durum;ama iyi pvp yaparsin.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 neyse ustune alinacaklar olacak,o yuzden biraz daha aciklama yapiyorum. head ile yaklasik 100 tane duel yapmisizdir. her zaman charge ile baslardi bana,ben de charge ile baslayacagini bildigim icin,charge'dan sonra vurmasi mumkun olmasin diye,o charge'ladigi anda blink'lerdim. bir gun sadece durdu,charge'lamadi,ve ben yanina blink'ledim.gayet guzel,2 hit ile kesmisti bu sekilde. yani step by step pvp dedikleri olayda bu var,"soyle yapacaktir,ben de pom pyro aticam kekek" dersen,boyle patlayabiliyor.[signature][hline]Oneiros,the proud raider of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ya bir warrior olarak bellirli tek taktiğim, charge+hamstring charge edememişsem, duruma göre değişiyo herşey etmişsen hamsting miss/parry/dodge/block yememişse yine herşey değişiyo =) Ama genelde Mage'ler blinklerini doru kullandığına yamuluyosun, heleki berserker modda değilsem, ve chill/frostbolt bilmemne yemişsem, heleki Frost Mage'se cunki bazen tekrar 25 yard menziline girmeden eritiyo beni, neyse hiç belli olmuyo mage'lerle combat genelde cok cok kısa sürede bitiyo herşey[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Mum_Chamber, 20 Kasım 2005 23:54 tarihinde demiş ki: ben pek mana shield kullanmadım. hem bir fire mage için zaten hep yetersiz olan mananı emip goturuyor hem de absorb ettiği meblağ 480 (karşılığında verdiğin 960). frost için çok az daha mantıklı gibi.. mage vs. mage'de unutulmaması gerekenler: wardz up! dumpen magick! rank 7 den sonra alabilecegin pvp rewardlari bonus olarak mana shield e bayaa bi ekleme yapiyorlar, bunu da unutmamak lazim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Charge a Blinkleyen zihniyet Intercepte ne yapar..[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Wen cim ekliyolarda manadanda yiyolar :=) Ama genede 2. mana shield açma olayına girmeyip 140 mana tasarruf ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Wendigo, 21 Kasım 2005 02:56 tarihinde demiş ki: rank 7 den sonra alabilecegin pvp rewardlari bonus olarak mana shield e bayaa bi ekleme yapiyorlar, bunu da unutmamak lazim ;)= evet talent vermemissen 900 mana yerine 1800-1900 mana harciyorsun :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 855x2 = 1710 mana :) talentla 1368. 1368 absorb 855 mana kabuledilebilir :) +140 ta var açmak için :) 855 / 1508 eh talentta yalan oldu. [Bu mesaj Virtue-L tarafından 21 Kasım 2005 04:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 izleyiniz 193 mb ama deger ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Aman yok gözünüzün yaanı yiym izlemeyin :D Süper newbie bi mage :) Pişman olduğum bi movie pvp açısından. Ama dmg abartı. Aslına bakarsanız daha fazlada olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Delidumrul, 21 Kasım 2005 03:38 tarihinde demiş ki: Charge a Blinkleyen zihniyet Intercepte ne yapar.. Ice block = hayal kırıklığı[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 charge -> nova trinket->iceblock bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tamada intercept'in 50 dmg'ını iceblock'la tutsan ne olucak =) cıkmıycakmısın hiç? kafana yemitcekmisin o baltayı?, ayrıca warrior havadayken blinkliyemezseniz charge sırasında hiç blinklemeyin intercept'e saklayın.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mage dediğin iceblocktan çıkma zamanını ayarlar, karşınızdaki de armut toplamıo sonuçta.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Cuce, 21 Kasım 2005 12:27 tarihinde demiş ki: tamada intercept'in 50 dmg'ını iceblock'la tutsan ne olucak =) cıkmıycakmısın hiç? kafana yemitcekmisin o baltayı?, ayrıca warrior havadayken blinkliyemezseniz charge sırasında hiç blinklemeyin intercept'e saklayın. charge harmsting nova yi trinketle açarsa bide sheepine pummel yasladimi oh degmeyin warriorun keyfine. Yasla pom sheep i trinketini kullanmişsa mis gibi :>[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 zhuaha regalya :D[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinuviel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ozii-x cevabın için tsk.[signature][hline]Ancksunamun 60 ud mage bL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 WTF ! Nerf mage...[signature][hline]WOW-EU Frostwhispers Imam - lvl60 Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: innkeeper, 20 Kasım 2005 15:13 tarihinde demiş ki: genelde pvpde dövüyorum karşı tarafı ;) karşımdaki paladin, hunter, warlock, priest degil ise. diger mage ise biraz şans işi, [Bu mesaj innkeeper tarafından 20 Kasım 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Başka hangi class kaldı ki dövdüğün :D[signature][hline]Saga continues Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar