Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD 'de Deprem 6.0 [ Alaska ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ABD'nin Alaska eyaletinin güneybatısında, Richter ölçeğine göre 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ABD Jeoloji Bürosu'nun açıklamasına göre, deprem, Unimak Adası yakınlarında, yerel saatle 04.00'te meydana geldi. Depremin merkez üssünün, 60 kişinin yaşadığı False Pass Köyü'nün yaklaşık 100 kilometre yakını olduğu belirtildi. Depremde can ya da mal kaybı olup olmadığı konusunda bilgi verilmedi.[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler
Mesaj tarihi:
bişey olmaz onlara..[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Mesaj tarihi:
Kendine olmasini istemedigin birseyi dusmanın icin bile istemeyecekmisin bana bu soylenmisti...

Insallah can veya mal kaybi yoktur...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
karareis, 20 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
ruslar yapmıstır

kesin[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Mesaj tarihi:
can kaybı yoksa gerisi yalan.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
nolcak yaw en fazla iglolar yıkılır şöle bi iter çıkarsın
şaka bi yana geçmiş olsun ama bişe olacağını zannetmiyorum[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
kötüye bise olmaz :P

yine de gecmis olsn saka bi yana

bu arada abd'de deprem dediniz de aklıma geldi, geçenlerde nete en şiddetli depremler diye bisey okuyodum,tarihin en siddetli depremlerinden biri amerikada olmus , 9.2 sidetinde o_O oha nasıl olabilir hiç bir sey kalmamıstır ,şok olmustum.
Mesaj tarihi:
geçmiş ola
huun+1[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Mesaj tarihi:
bı sanıye teknık olarak bu deprem alaskada oluyor allah askına alaskada yasıyan kac adam var alaskada yasıyana zaten o deprem koymaz yanı alaska helekı bu mevsımde dırek kutup oluyor
seye benzedı bu antartıkada deprem oldu acımız cok buyuk fılan

depremın sıddetıde dusuk bıde yanı japonyada 8 sıddetınde deprem oluyor max 2 kişi yaralanıyor onlarında burnu fılan kanıyor o kadar

buna kıyasla dunyanın metrekareye dusen nufus oranının en az oldugu allahın buzullarında deprem olmus ne yanı eskımolar ıcın yasmı tutalım :P[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Mesaj tarihi:
said:
gellidus, 21 Kasım 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Kopegi olursunuz ama amerikada okumak icin degilmi?

ehehe iki yuzlu turk gencligi :)[signature][hline]hold the line
does anybody want to take it anymore?
  • Yeni Oluştur...