Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstanbul-Taksim]Joker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
titreyenuzayli, 31 Ekim 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
vodka, enerji icecegi, kokteyl surubu, portakal suyu.

Kiviliside mevcut bunun.Ben pek begenmedim tadını 4-5 shottan sonra bayıyor.Ayrıca kafa falan da yapmıyor.Ucuz olduguna aladılmaması lazım.[signature][hline]jahnn
Mesaj tarihi:
tavsiyelerde aslinda calinan muzik ve genelde mekana giden yas grubunu da belirtmek lazim. boylece surprizler olusmayacaktir.

bir arkadas vasitasi ile burdaydim 2 hafta once, dogum gununde buraya gittiler, mecburen takildik peslerine. ortalik 16-19 yasinda kendini buyudum zanneden cocuk dolu. ha bu sorun degil tabi, herkesin eglenmeye hakki var aileleri karismadigi surece, canim babam az toplamadi beni rock barlardan korkutuk sarhos olarak zamaninda ayni yaslarda, ama sonucta genel olarak mekana takilan kesim ile kiyaslandiginda yasli kaldik biraz, rahatsiz hissettik kendimizi.

calinan muzik bize cok yabanci, giyim tarzi yabanci, yas grubu dusuk, sohbet ortami dogal olarak olusmuyor.[signature][hline]Ragdah , 60 orc warrior, Alaturqua Bladefist(retired)
Pneuma,60 undead mage, Alaturqua Bladefist(retired)
Namessar,12 dwarf priest, AlA Frostwhisper

[Bu mesaj Namessar tarafından 12 Kasım 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
şimdi seneler önce, içeri girildiğinde her 10 kişiden 8'inin itü lü olduğu, gayet ufak, saate göre çay yada bira içilen, dostane, güzel bir yerdi.

dediler ki meşhur oldu, iki kat oldu, taşındı...

şuanki yerini biri tarif edebilir?
Mesaj tarihi:
talihsiz olaylar ya$andı.
giri$ler fazla katı oldu.
çok da iyi oldu.
zıvanadan çıkmı$tı zira.
eski yerinde zaten 10 ki$iden fazla olmuyodu ki.
ama evet itülüler çogunluktaydı.

yeni yeri aga camiiden girince soldaki $u restoranttan sonra ki pasajdan girince 5. kat.
Mesaj tarihi:
Ozanın bıçaklanma olayından sonra giriş çok katılaştı çok da iyi oldu . 16 yaş grubu giremiyor hiç bir şekilde , damsız da almıyorlar . Çok güzel bir ortam oluyor tekrar içerde .
  • Yeni Oluştur...