cna Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: titreyenuzayli, 31 Ekim 2005 00:17 tarihinde demiş ki: vodka, enerji icecegi, kokteyl surubu, portakal suyu. Kiviliside mevcut bunun.Ben pek begenmedim tadını 4-5 shottan sonra bayıyor.Ayrıca kafa falan da yapmıyor.Ucuz olduguna aladılmaması lazım.[signature][hline]jahnn
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 tavsiyelerde aslinda calinan muzik ve genelde mekana giden yas grubunu da belirtmek lazim. boylece surprizler olusmayacaktir. bir arkadas vasitasi ile burdaydim 2 hafta once, dogum gununde buraya gittiler, mecburen takildik peslerine. ortalik 16-19 yasinda kendini buyudum zanneden cocuk dolu. ha bu sorun degil tabi, herkesin eglenmeye hakki var aileleri karismadigi surece, canim babam az toplamadi beni rock barlardan korkutuk sarhos olarak zamaninda ayni yaslarda, ama sonucta genel olarak mekana takilan kesim ile kiyaslandiginda yasli kaldik biraz, rahatsiz hissettik kendimizi. calinan muzik bize cok yabanci, giyim tarzi yabanci, yas grubu dusuk, sohbet ortami dogal olarak olusmuyor.[signature][hline]Ragdah , 60 orc warrior, Alaturqua Bladefist(retired) Pneuma,60 undead mage, Alaturqua Bladefist(retired) Namessar,12 dwarf priest, AlA Frostwhisper [Bu mesaj Namessar tarafından 12 Kasım 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Dela Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 jokerde ne sohbeti, danalar gibi muzik caliyolar.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Cumartesi akşamları dehşet kalabalık olan mekandı zamanında hala öyle mi bilemiyorum.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ahim sahim bi yer deil bence. nuri alco super bisey ama takilan tiplere yazik ya. bu arada muzik bayagi iyi.
Apis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 şimdi seneler önce, içeri girildiğinde her 10 kişiden 8'inin itü lü olduğu, gayet ufak, saate göre çay yada bira içilen, dostane, güzel bir yerdi. dediler ki meşhur oldu, iki kat oldu, taşındı... şuanki yerini biri tarif edebilir?
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 talihsiz olaylar ya$andı. giri$ler fazla katı oldu. çok da iyi oldu. zıvanadan çıkmı$tı zira. eski yerinde zaten 10 ki$iden fazla olmuyodu ki. ama evet itülüler çogunluktaydı. yeni yeri aga camiiden girince soldaki $u restoranttan sonra ki pasajdan girince 5. kat.
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 eskiden cidden güzeldi rahattı.. girer içeri açardık playstationu iki de bira çektik mi oh muhabbet hoş gele.. ama şimdi.. çok afedersiniz ama hacetim geldi..
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 muzıklerı ıyı gıbı ama bıraz pis bir yer.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Ozanın bıçaklanma olayından sonra giriş çok katılaştı çok da iyi oldu . 16 yaş grubu giremiyor hiç bir şekilde , damsız da almıyorlar . Çok güzel bir ortam oluyor tekrar içerde .
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 damsız almıyorlar? bi şe edip gitsinler allahensen yerim güzel ortamını ya.
Dela Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 jokere hatun goturmem, goturenin de a.k. 87li kusagin alterno hatunlarla bulusma mekani sonucta.
Öne çıkan mesajlar