twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bence bu sorunun cevaı herkese göre değişir... ben bunu yazmazdım derdim ki seven aldatmaz ama bi arkadaşım biseksüel kocası da biseksüel onları düşününce bunun cevabının göreceli olduğunu anladım yani kimseye sevgi varsa aldatma yoktur ljvşldsj diyemeyiz... ama metboy beni aldatırsa terkedilir !ben onu zaten aldatmam (laf soktum ;p)[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: bizsiziarariz, 20 Kasım 2005 15:03 tarihinde demiş ki: stifler annene bak sen önce :P ilk başta nickimi unuttum götümden annıyodum hiddet yapacakken jeton dustu lol =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 aldatmak.. eğer ki bir ömür boyu birlikte olmak sitediğiniz kişinin haricinde bir başkası için de aynı şeyleri düişünüyorsanız bu aldatmaktır aldatmak her zaman cinsel boyutta olmaz hatta bir 3. kişi ile olacak olan cinsel i,lişki temelinde aldatma değildir çünkü ortada gerçek bir sevgi ve bir sadakat varsa bu iki kişi arasında olur ve ömürboyu sürer. sevgi ve sadakat ömür boyu sürer ama cinsel zevk bir anlıktır devamı yoktur ne zaman aldatılmış hissederiz? sevgimizin ve sadakatimizin sömürüldüğü yerde. bunlar benim düşüncelerim katılmak ya da katılmamak size kalmış[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: twistedemo, 20 Kasım 2005 15:08 tarihinde demiş ki: ama metboy beni aldatırsa terkedilir !ben onu zaten aldatmam (laf soktum ;p) bir insan bu kadar şirret olabilir =p ben aldatmam esas.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
femina Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: metboy, 20 Kasım 2005 15:11 tarihinde demiş ki: said: twistedemo, 20 Kasım 2005 15:08 tarihinde demiş ki: ama metboy beni aldatırsa terkedilir !ben onu zaten aldatmam (laf soktum ;p) bir insan bu kadar şirret olabilir =p ben aldatmam esas. sirret kim metboy.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 sevgi yoksa aldatılır zaten aldatmanın temel unsuru budur sevgi gitmiştir ve gidip aldatmışsındır. ama sevgi sonradan geri geliyor ve sen pişman oluyorsun (ben deil daha sevemedim hiç :)) Asıl soru şu aldattıktan sonra ilişkiye devam etmeyi düşünmek. işte o zaman sorunlusun demektir. Ama küçük bir eğlence arıyorsun ve bu yüzden aldattım veya depresyondaydım diyip aldatırsan. Oadamla bi daha görüşmüycem sadece bi kezlik bir şeydi dersen buda seninle onun arasında bir sorundur. her türlü aldatmışsındır ve aranızda ki özel bağı kopartmışsındır yani o bağ bir daha ilk günkü gibi eskisi gibi asla olmaz :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ya bide şöyle bi çelişki var şimdi aklıma geldi ben bi kızla çıkıyordum çok seviyodum kendisini bi gün ondan çok daha güzel bi kızla çıkma şansım oldu(yani öyle böyle değil kimi tanıyosam hastaydı kıza) kız kendi geldi söyledi bide benim yaptığım bişey yok ama ben yapamadım bırakamadım sevgiden öte kendimi ona borçlu gibi hissettim sanırım yaşadılarımızdan sonra arkadaşlarım manyakmısın salakmısın malmısın gibi biçok kelime sarfetti bide...ayrıldık şimdi arada pişman olmuyo değilim:P[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: femina, 20 Kasım 2005 15:14 tarihinde demiş ki: said: metboy, 20 Kasım 2005 15:11 tarihinde demiş ki: said: twistedemo, 20 Kasım 2005 15:08 tarihinde demiş ki: ama metboy beni aldatırsa terkedilir !ben onu zaten aldatmam (laf soktum ;p) bir insan bu kadar şirret olabilir =p ben aldatmam esas. sirret kim metboy.............. benim.. sorun mu var?[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Stifler, 20 Kasım 2005 15:10 tarihinde demiş ki: said: bizsiziarariz, 20 Kasım 2005 15:03 tarihinde demiş ki: stifler annene bak sen önce :P ilk başta nickimi unuttum götümden annıyodum hiddet yapacakken jeton dustu lol =) ahashasdusahdau hasta hasta kopardın beni...stiflers mom stiflers mom aaa=)))[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 tmm twist germe ortamı boşver bitarafından anlamış sanırım arkadaş[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 waaay...yine kopmus ortam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Şu ana kadar hiçbir şekilde aldatmadım. Aldatmam da, yaparsam tüm hayatım boyunca kendimi suçlu göreceğim bir şeyi yapmam. Zaten aldatmakla sevgi de "aynı kulvarda" yürümez. Aldatmanın başladığı yerde zaten sevgi, sevgiyi geçtim saygı, hani saygıyı da geçtim insanın kendine saygısı bitmiştir, aldatan insana da 3 kuruşluk değer bile vermem kendi gözümde. İlla beni aldatmasına gerek yok, sonuçta aldatmak bir karaktersizlik örneğidir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 şirretliğimi gösteriyorum =p[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: twistedemo, 20 Kasım 2005 15:21 tarihinde demiş ki: şirretliğimi gösteriyorum =p gösterme bak korktu kaçtı[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 erkekler genelde fiziksel anlamda aldatiyor,tek gecelik hevesler iste,,isin kotu yani bunu da aldatmak olarak gormuyorlar.. kadinlar ise tek gecelik isler icin aldatyorsa yuh!!dyecek sozum yok,,ha bu femina nin bahsettgi gbi ise elbette yne yuh ama once insan iliskisi icin savas vermeli,madem seviyorsa..tabi sonra gtsin aldatsn dye bi secenek yok..sebep onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Niye erkek aldatınca tek gecelik için tamam da kadın olunca yuh? İkisinde de aynı şey geçerli bence? Kadının erkekten farkı ne de birine yuh birine tüh oluyo sadece?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ankhsenamon666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Rewendor, 20 Kasım 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Niye erkek aldatınca tek gecelik için tamam da kadın olunca yuh? İkisinde de aynı şey geçerli bence? Kadının erkekten farkı ne de birine yuh birine tüh oluyo sadece? aaa olurmu canm...asl erkege yuh!bunu aldatmak olarak gormemelerne yuuuh!!!kadnn aldatmasi daha zor ve daha az oranla rastlanlan bise sadece,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 aldatmadimm..yapmam da.. ama aldatildm.. seytan bu oyunda aldatanin yannda heralde soru mu bu.. dusuncelerimse yok..yazmiyim yani..:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. -------------------------------------------meLtem says: bak istersen sendn özür dilesin meLtem says: bn eşeim desin?;) ...ÕzeN¢... says: i iiih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Aldatılmadım,aldatmadım yapmıyacagımda sevdigim kişi ile birlikte olursam ona karşı sadık olurum ona ettigim ihanet sevgime ettigim ihanettir,fiziksel veya görsel zevk geçicidir aşk ise kalıcı...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 abi her zaman soyledim bak yine soyluyorum. aldatma ile sevgi ayni kulvarda olabilir. insan mukemmel bir yaratik degildir, bazen zaaf gosterebilir. tabii burda aldatma derken metres veya duzenli bir 2. sevgiliyi kastetmiyorum. "oldu bi kere yaw :(" lari kastediyorum. metres falan girdiyse ise sevgi zaten bitmistir.[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar