Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dogalgaz rezillliği,imdat camur!

dory

Öne çıkan mesajlar

bulundugumuz semte sayı tamamlanamadıgı için(istek lazımmıs sayi lazımmıs)yıllardır dogal gaz baglatamadık, tabi amcamlar kaçak komur alip dogayı kirletmeye alişmişlar pahaliya gelemiyorlardi, bu sene sayı tamamlandı ve mayıs gibi mahallemize bağlanmasına karar verildi(oley mutluyuz), ama şimdiye kadar bu ülkede ne dogru yapilmıs ki bu da dogru olsun, koca yaz sanki cuvala girmiş gibi amcamlar yaz sonunda kazmaya başladılar, tabiki kasım oldu hala bitmedi
[li]bize havalar sogumadan mutlaka baglanır dediklerinden ne yakıt aldık ne de kıs için hazırlık yaptık ben su an eldiven giyiyorum(şaka değil :/)[/li]
[li]kazıların oldugu su donemde yagmurlar da başlayınca hali ile heryer camur oldu dershaneye bata cıka gidiyorum, ıyk pis[/li]
ve en kotusu de bitecekmiş gibi gozukmuyor:/ kar yagarsa nolucak diye düşünüyoruz cunku apartmanımızda 2 tane ufak cocuk var (1 tanedi bebiş daha digeri 7 yasında kardesim)
simdi soruyorum size tum kafalar nereye?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
In my thoughts thou shalt forever be
As a dear and precious remembrance...
Sosyal ağlarda paylaş

pembe termometrem dondu inanamıyoruaaam!
hehe, şaka maka derken hafta sonu soguk algınlıgı nedeni ile yatakta gecirdim, ayrıca kazılan yerler dogru durust kapatılmıyor, camur =mikrop artıyor, hastalik cıkıcak diye korkuyorum[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

oss'ye calişamıyorum herdakika binlerce insan onume geciyor (nihah)ayrıca eldivenler babamin parmaklarım tusları bulana kadar 10 dk geciyor yazamıyorum[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

ehe siz birde gölcük/değirmendere yi görün bakın nasıl oluyormuş doğalgaz çalışması. zemini ters düz ettirler valla...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
senko, 31 Ekim 2005 20:22 tarihinde demiş ki:
ehe siz birde gölcük/değirmendere yi görün bakın nasıl oluyormuş doğalgaz çalışması. zemini ters düz ettirler valla...

Gölcük değirmenderemi o_0
Benim kuzende gözlemen tepede oturuyo hatta oaralrda bi yerde çarşı var ismini tam ahtırlamıyorum semtin orda dükkanları var Ps2...[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya sizde yine işe yarar bişey için kazıolar.
bizim burda geçen hafta bitirdikleri asfaltları imha edip tekrar yapıolar (yeminle)

ayrıca şişli'den ikitelli'ye 2 saat 45 dakikada gittim yol bakım çalışmaları yüzünden.. (normal trafikte en fazla yarım saat sürer)

ama yinede gülebiliyorum. çünkü, bizim burda geçen hafta yapımı biten asfaltları imha eden görevliyi görünce "abi daha geçen hafta bitirdiniz neden tekrar imha ediosunuz" diye sordum, adam efsanevi bi cevap verdi.. "buralar asfaltlana asfaltlana yalama olmuş asfalt tutmuyo haftada bi asfaltlıoz"

kafam girsin topuna :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
aysiku : 2030100
Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bızım buralar da iğrenç otesı rezıl tum yollar kapalı okula dolana dolana kac saatte gıdıyoruz kafayı yiycez sonunda berbat ya yeter artık[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Sosyal ağlarda paylaş

*!aciların cocugu mode on*

üşüyorum amca, ısınmam için bana para verir misiniz? hınnnnnnnnnnn
*!arkadan muzik başlar *
sen sevgi nedir bilir misin?

*!aciların cocugu mode off*

soguk be brr[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

dombili gibi oldum 5 kat giyindim geziyorum ortada, teşekkurler arkadaslarım ama en kotusu (donarak olmezsem) 5 bilemedin 6 ay sonra havalar ısınacak:D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...