dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bulundugumuz semte sayı tamamlanamadıgı için(istek lazımmıs sayi lazımmıs)yıllardır dogal gaz baglatamadık, tabi amcamlar kaçak komur alip dogayı kirletmeye alişmişlar pahaliya gelemiyorlardi, bu sene sayı tamamlandı ve mayıs gibi mahallemize bağlanmasına karar verildi(oley mutluyuz), ama şimdiye kadar bu ülkede ne dogru yapilmıs ki bu da dogru olsun, koca yaz sanki cuvala girmiş gibi amcamlar yaz sonunda kazmaya başladılar, tabiki kasım oldu hala bitmedi [li]bize havalar sogumadan mutlaka baglanır dediklerinden ne yakıt aldık ne de kıs için hazırlık yaptık ben su an eldiven giyiyorum(şaka değil :/)[/li] [li]kazıların oldugu su donemde yagmurlar da başlayınca hali ile heryer camur oldu dershaneye bata cıka gidiyorum, ıyk pis[/li] ve en kotusu de bitecekmiş gibi gozukmuyor:/ kar yagarsa nolucak diye düşünüyoruz cunku apartmanımızda 2 tane ufak cocuk var (1 tanedi bebiş daha digeri 7 yasında kardesim) simdi soruyorum size tum kafalar nereye?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 inşallah en yakın zamanda bağlanır..gerçekten rezillik yani..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Şaşırtıcı gelmiyo açıkçası... Şaşırtıcı gelmemesi de zaten durumumuzun en iyi açıklaması...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: dory, 31 Ekim 2005 19:05 tarihinde demiş ki: simdi soruyorum size tum kafalar nereye? bursagaza :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kışın kullanamıyacaksınız büyük ihtimalle. çünkü kazılar bitse bile uzun bi süreç vardı hatırladığım kadarıyla. gidin yakıt alın bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 pembe termometrem dondu inanamıyoruaaam! hehe, şaka maka derken hafta sonu soguk algınlıgı nedeni ile yatakta gecirdim, ayrıca kazılan yerler dogru durust kapatılmıyor, camur =mikrop artıyor, hastalik cıkıcak diye korkuyorum[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanımÇizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 aynen ya bizimde buraları kazmıslar heryer camur icinde ayakkabılarım siyahtı kahve rengi oldu =p güya bide altıparmaktayız sehir merkezi ama yollardan camur akıo[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 levent ftw:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ders calişamıyorum brr soguk valla (bahanesi de hazır:P) [spo1=ne hale geldik:D] [/spo][signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanımÇizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Nedense iş bağdat caddesine gelince köstebek kesilen belediyeler, halkın işi düştümü bi havalara giriyolar...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 +1,kafalar Bursagaz'a..Aynı olay,her yer çamur,her yer soğuk,brrr..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 oss'ye calişamıyorum herdakika binlerce insan onume geciyor (nihah)ayrıca eldivenler babamin parmaklarım tusları bulana kadar 10 dk geciyor yazamıyorum[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bizim ev sıcacık kısa kolluyla dolaşıyorum. *! hava atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 *!kartopu atar*[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bizim evde sıcacık yaa ohh ne rahat bi havuz eksik... Canım dondurma çekti yaa[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: thelegbra, 31 Ekim 2005 19:08 tarihinde demiş ki: said: dory, 31 Ekim 2005 19:05 tarihinde demiş ki: simdi soruyorum size tum kafalar nereye? bursagaza :D ahhaa.. tribün havası olmuş iyice..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ehe siz birde gölcük/değirmendere yi görün bakın nasıl oluyormuş doğalgaz çalışması. zemini ters düz ettirler valla...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: senko, 31 Ekim 2005 20:22 tarihinde demiş ki: ehe siz birde gölcük/değirmendere yi görün bakın nasıl oluyormuş doğalgaz çalışması. zemini ters düz ettirler valla... Gölcük değirmenderemi o_0 Benim kuzende gözlemen tepede oturuyo hatta oaralrda bi yerde çarşı var ismini tam ahtırlamıyorum semtin orda dükkanları var Ps2...[signature][hline]Sadece Takılıyorum O Kadar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya sizde yine işe yarar bişey için kazıolar. bizim burda geçen hafta bitirdikleri asfaltları imha edip tekrar yapıolar (yeminle) ayrıca şişli'den ikitelli'ye 2 saat 45 dakikada gittim yol bakım çalışmaları yüzünden.. (normal trafikte en fazla yarım saat sürer) ama yinede gülebiliyorum. çünkü, bizim burda geçen hafta yapımı biten asfaltları imha eden görevliyi görünce "abi daha geçen hafta bitirdiniz neden tekrar imha ediosunuz" diye sordum, adam efsanevi bi cevap verdi.. "buralar asfaltlana asfaltlana yalama olmuş asfalt tutmuyo haftada bi asfaltlıoz" kafam girsin topuna :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space aysiku : 2030100 Aşk; karşındakini bulunmaz Hint kumaşı sanmanla, hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya bızım buralar da iğrenç otesı rezıl tum yollar kapalı okula dolana dolana kac saatte gıdıyoruz kafayı yiycez sonunda berbat ya yeter artık[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 *!aciların cocugu mode on* üşüyorum amca, ısınmam için bana para verir misiniz? hınnnnnnnnnnn *!arkadan muzik başlar * sen sevgi nedir bilir misin? *!aciların cocugu mode off* soguk be brr[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Sizin oralar, nereler ki, doryler?[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 hehe ben izmirdeyim o kadar soguk deil pencereler acik usumuom oh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 valla ben atletle dolasiyorum evde :) duvarlar strafor yalitimli, camlar pimapen isicam + dogalgaz eheh disarisi cok soguk ama insallah baglanir biran once ..[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 dombili gibi oldum 5 kat giyindim geziyorum ortada, teşekkurler arkadaslarım ama en kotusu (donarak olmezsem) 5 bilemedin 6 ay sonra havalar ısınacak:D[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar