heracles1986 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Çocukluğumda pek az şey hatırlarım bunlardan biriside adam olacak çocukta hakan pekerin şarkısını barış mançoyla birlikte söylemem :) barış abiyle tanışmam ilk bu zamana gelmişti sonra ne mi oldu? okula başlarken şarkıları sevgilimle çıkarkenki şarkıları (kol düğmeleri) ayrıldığımda şarkıları ayrılıpta geri dönmek istediklerinde dinlediğim şarkılar (hayır)hatırlamak istediğimde dinlediğim şarkılar(sahilde)....ve bunun gibi bir sürü şarkı daha şimdi size bişey sormak istiyorum acaba hayatınızda barış mançonun şarkısı girmeyen varmı?Çok özledim seni Barış Abim çoookkk keşke şu anda burada bizimle olsanda şu piyasadaki sanatçı kırıntılarına o güzel sesinle bi ders versen inan şu anda bu yazıları yazarken bile klavyeye dökülen gözyaşlarımı silmek istemiyorum seni son kez gördüğüm de modadaki evinden stüdyoya gidiyorudun 1-2 dk sohbet etme fırsatımız olmuştu sana söz vermiştim dağlar dağlar şarkısını gitarda çalacam diye bi türlü başaramamıştım .. şimddi yapıyorum..ama noolursun bir kerecik olsun rüyama gel bir kerecik sesini duyayım noolursun..Kusura bakmayın paticik dostları bu duygusal konuşmam için şimdi dönelim konuya benim sizden istediğim barış abiyi anlatan bir iki cümle söylemeniz onun haala bizim bizim için değerli olduğunu anlatan bi şey öyle birşey söyleyinki mezarında gururla yattığını ve asla unutulmayacağını gösterin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 büyük adamdı cok severdim bende hele o bugun bayram sarkısı varya o sarkıyla azmı uyandım bayramlarda be pehh[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Barış Manço yu çok severdim. Şarkılarını , tarzını, kişiliğini, söylediklerini, yaptıklarını.. ksıracası herşeyi ile tam bi insandı. Umarım hernerdeyse mutludur şuanda.. Seni unutmadık barış manço.. 7 den 77'ye.. ah ah ne günlerdi :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 özlemişim barış abiyi hemde cok...[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 küçükken en sevdiğim sanatçı oydu, tabi gitti şimdi hatırlayanı böyle seneden seneye oluyor. :([signature][hline]CSTurk.net | Türkiye'de Counter-Strike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 off bende görünce hüzünlendim şimdi. 7'den 77'yi çok severdim küçükken. öldüğünü duyunca az ağlamamıştım :( Allah rahmet eylesin.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 saygıyla anıyoruz.. Super bir adamı 7 den 77 ye cidden unutulmıcak programlardandı her seferinde bir yeri felan anlatır felan heh hey gidi gunler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 allah rahmet eylesin.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 benimde aklıma geldi şimdi! hayattayken versek şu değeri daha hoş olucak![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 dağlar dağlarr kurban olam yol ver geçem sevdiğimi son bir olsun yakından görem..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Süper bir adamdi, bir kez daha basimiz sag olsun[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 basımız sagaolsun, cok basarili bir insandı.. ulkemizi cok iyi temsil etti sagliğinda, teşekkur borçluyduk ancak ulkemizde (herzaman oldugu gibi) sanatcıya degeri sagliğinda vermedigimiz için bu borcu da odeyemedik[signature][hline]"Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Tekrar başımız sağolsun, toprağı bol olsun.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 herşeyiyle harika bir adamdı, derler ya "pırlanta gibi"..o kadar iyi niyetli ve yetenekliydi ki bütün farklılıklarıyla, egzantrik havasıyla kendini bu topluma kabul ettirebilmişti. hepimizin başı sağolsun.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 huzur içinde yatsın.. bu ülkeyi ve insanlarını barış manço kadar iyi tanıtan , anlatan , konuşturan insanlar o kadar az ki..belkide yok.. Hatırlarım bu gün gibi Sessiz geçen son geceyi Başım öne eğik Bir suçlu gibi Bana verdiğin hediyeyi İki küçük kol düğmesi Bütün bir aşk hikayesi İki düğme, iki ayrı kolda Bizim gibi, ayrı yolda Akşam olunca Sustururum herkesi, her her herşeyi Gelir kol düğmelerimin birleşme saati Usul usul çıkarır, koyarım kutuya yan yana Bitsin bu işkence kalsınlar bir arada Heyhat sabah, gün ışıldar Yalnız gece buluşurlar Yaşlı gözlerle ayrılırlar Düğmeler gibi, bizim gibi Bizim gibi, ayrılırlar [signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 21 Kasım 2005 08:20 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 21 Kasım 2005 08:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 öldüğünde ağladığım tek ünlü insan......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 basımız sagolsun gercekten büyük adamdı[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: fede, 21 Kasım 2005 09:00 tarihinde demiş ki: öldüğünde ağladığım tek ünlü insan......... [signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Güz yağmurlarıyla bir gün göçtün gitin barış abi :( Allah gani gani rahmet eylesin, toprağın bol mekanın cennet olsun abim :(:([signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Başımız sağolsun tekrar. Barış abiyi unutmicas.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Muhtesem Kisiligi Vardı..Ornek Sanatcıydı.[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 gençliğinde olağanüstü eserler yapıp, yaşı ilerleyince klasik form düşüklüğü (daha türkçesi: heyecan düşüklüğü, doğal deliliğin azalması) realitesinden kendini kurtaramamış biriydi. dönence ve 2025- 3. yolculuk gibi dönemin pink floyd etkisinden nasibini almış yüksek kaliteli eserleri unutulmaz.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 barış manço ya az mı izlerdik zmnında 7 den 77 i.. şarkkılarınla buyuduk yaa... hiç unutmadım unutmayacagımda.. allah rahmet eylesin...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar