Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabaya I-Pod monte edilebilir mi?

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şöle bi projem var;

arabaya I-Pod'u monte ettirmek istiyorum.Yani orta konsulun sağ köşesinde araç kiti kıvamında bi alet olmalı.Arabaya binince I-Podu oraya takmalıyım ve mp3 dinleyebilmeliyim.

Modifikasyon olaylarından hiç anlamadığım için böyle bişeyin pratikte hayata geçirilip geçirilemeyeceğini merak ediyorum...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

a3'te kaset çalar olmadığı için ben radyo frekansını kullanarak yayın yapan hedelerden aldım o iş için, çakmak soketine takıp ipod'a bağlayınca ayarladığınız frekanstan yayın yapıyor, fm kanalında o frekansı bulup istediğinizi dinliyosunuz

bence sabit bir şeyler yapmaya gerek yok, orayı burayı delip modifiye etmek de ilerde o işlemi geri almayı zorlaştırıyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

peki bu senin dediğin olay A3 ün veya I-Podun bi özelliği ile ilgili mi?

Yani mesela benim I-pod mini, araba polo bu dediğin yine de olur mu?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

[Bu mesaj paspatur tarafından 16 Kasım 2005 09:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet olması lazım zaten bu tuner ipodun bir modeli bile deil i pod icin uretılmıs fakat monster marka fılan heralde gercı onun bır cok alternatıfı var mesela cakmak tan sarj olmayanı da var ama bıraz daha basıt bıse ve yayını yakalamakta gucluk cekebılıyo ..black in dedigi ise ekranlı ve uzerındekı kucuk ekrandan frekansı gorebılıyosun..hatta eger cızırtı fılan olursada daha duzgun bı frekans ı ayarlayabılıyosun ..bu olayın araba ile pek alakası yok ama ipod mini yede uygundur heralde..:S[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae
Sosyal ağlarda paylaş

Black'in dediği sistem malesef bende de var, ama Ankara şartlarında aşırı kullanışsız oluyor. 88.0 dan başlayarak 107.0 ye kadar tüm radyo frekansları dolu. O yüzden ankara veya istanbul için FM radyo dalgasından yayın yapan I-pod hedesini hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılıyo arkadaşım yapmıştı.
Ara kablo tarzında bişey var ve kasedi var onun.Kasetten çıkan kabloyu ipod a takıp kasedi normal yerleştiriyosun.Sesi direk veriyo ipoddan gelen.Ses kalitesinde de bi degişme olmuyo herşey güzel yani.
Cd için olanıda mutlaka vardır bi araştır derim..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NEO, 16 Kasım 2005 12:24 tarihinde demiş ki:
I-pod için arabada kullanman için aksesuarlar var bnim çalıştığım yerde ben satıyorum o tip aksesuarları ve I-pod ları

naıl akseseuarlar bunnar.Arabaya monte mi ediliyo,orjinal
ı-pod ürünleri mi ve böle bi zamazingo bana hrşeyi ile yaklaşık kaça mal olur?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 16 Kasım 2005 12:12 tarihinde demiş ki:
Black'in dediği sistem malesef bende de var, ama Ankara şartlarında aşırı kullanışsız oluyor. 88.0 dan başlayarak 107.0 ye kadar tüm radyo frekansları dolu. O yüzden ankara veya istanbul için FM radyo dalgasından yayın yapan I-pod hedesini hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum.

haklısın büyük şehirlerde frekanslar karışıp cızırtı yapabiliyor ama yine de 50 gb arşivimi dinliyorum bu sayede :)

araca herhangi bir eklenti yapmıyosunuz sadece kasetçalar varsa kaset yoluyla yoksa bu radyo frekansı yoluyla işi görüyosunuz, ama böyle sabit portvari şeyler (mesela cep telefonları için kullandıklarımız gibi) de var ama ben kullanma taraftarı değilim, araçta ne olduğunun ipucunu veriyosunuz öyle olunca ;) öbür türlü tak dinle çıkar al yanına git oluyor, hiç iz bırakmıyorsunuz :D

eğer aracınızda direkt ses girişi varsa (bazı teyplerde bırakıyolar öyle girişler, yakalasam alınlarından öpecem o insanları ;)) direkt onlara takmak en süperi ne cızırtı ne çakmak şarjı ne başka bir şey[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

bildiğim kadarıyla aux girişi teyplerin hepsinde olmak zorunda. sonuçta cep telefonu tesisatı için şart.

benim araçtaki eski gsm kitinin kabloları vardı sadece. destek parçaları takılı değildi. torpidonun altına sokuştururdum kabloları. gerektiğinde ise çeker, telefona takardım. spiral kablo sağolsun ;) bir servise gösterin teyplerinizi.

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

aux girişten bahsetmiyorum ben ama
direkt teybin ön yüzünde bir giriş bırakıyor adamlar, tıpkı walkman kulaklık girişi gibi düşünün, tek bir kabloyla oraya bağlıyosunuz mp3 player ya da cd player gibi şeyleri (ve ipod'u) dinliyorsunuz

yoksa teybin arkasına ulaştıktan sonra orayı burayı söktükten sonra en sağlamı o zaten :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

BMW ve Mercedeslerde standart bir özellik, MP3 player harici bağlanabiliyor. Aaaa Audi'de yok mu yani? Volvo'da bile var :D

Bunun harici, eski tip müzik setin varsa, SONY firmasının aslen MD playerlerı arabaya bağlamak için yaptığı, tek tarafı kaset diğer ucu kulaklık ucu gibi olan bir zımbırtı var. Yalnız alacağın performans arabanın müzik sistemi ile doğrudan alakalı.

Yenileri için de çözümler verilmiş. Muhtemelen ara bağlantı kullanmak gerekecek.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

kulaklık jackına benzer bir jack bmw ve mercedes de var mı? çünkü mercedes ve bmw de blaupunkt firmasına yaptırıyor teyplerini ve navigasyonlu hedehödölerini.
ön yüzde bir jack olduğunu hiç hatırlamıyorum yaw.

hain cafein. tizz vurun topuktan, gaza basamasın :P

saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

Para, ver parasını A3 alayım o zaman alla alla :) Volvooo, Volvooo, Volvooo (matama dalmazsa şimdi de iyidir)

O teyp girişinden kullanılan zımbırtı belli araçlarda sorun yaratıyor aman dikkat! Bende var, 306 ve 307de sorunsuzken, babamın sattığımız Freelander'da gaza basınca teypten "İiiiiiiiiiiiiuuoooo... iiiiiii" diye ses geliyordu, hani ralli araçlarının yolda gitme sesi gibi. Çok daha tiz ve yüksek bir ses olduğu için aleti kullanamıyorduk Freelanderda, kulak tırmalamayı geçtim parçalıyordu, servise gittiğimizde izin alıp denediğimiz diğer Freelanderlarda da aynısı oldu. Denemeden almayın veya iade edebileceğiniz bir yerden alın derim ben, açıkçası hiç beklemezken böyle bir sorun yaşadık kardeşimle, arabasına göre farkediyor olabilir.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CwzX, 17 Kasım 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
şu tip bişey galiba aradığın ...

şurda da var aslında

ama 160 euro diyo biraz tuzlu sanki
o kaset bölmesine takılan aparat ses kaybı yaratmıyo güzel bi seçenek olabilir. hem ucuz da(yaklaşık 20 ytl)

bu zamazingolar iyimiş ama pahalı biraz ve Türkiyede yoksa onu getirtmekle uğraşamam hiç..

kaset bölmesine takılan aparat olayını ben anlamadım arkdşlr.Ne takılıyo kaset bölmesine.Teyp Blaupunkt bu arada...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

teybin ne olduğu farketmez, o kit bildiğin kaset şeklinde bir cihaz, sadece içinde bant yok, manyetik kısmından sesi ileten bir alet ve dışarıya bir kablo ile mp3 çalara bağlanıyor

şurda resmi var mesela;

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=84474&productId=bd45702[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...