Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Eğer sizde benim gibi swordlara hastaysanız mutlaka girin bakın fiyatları da çok uygun bence sadece sword değil onun dışında bütün fantastik eşyalarda satılıyor... www.swordsonline.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Bosver japonları :) fantastik kılıçlar o kadar güzelki çıldırdım ya para biriktirip alıcam :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 şu kılıcın güzelliğine baksana fiyatına bakmayın ama bunun :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ban de japon hastasıyım ama benim hastalığım kılıçlarına değil. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 :-P[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 küçükken bende derdim böyle kılıç koleksiyornu yapıcam falan :D çok maymun iştahlı oluyor insan çocukken önce kılıç kolksiyonu sonra orataçağ silahları kolek siyorunu yapmaya karar verdim bir ara orataçağ zırh koleksiyonu gibi uçuk bir şey düşünüyordum 11 yaş icvarı hatta bir keresinde dünya üzerinde elf kızı aramaya karar vermiştim şimdi düşününce çokcuklar çok maymun iştahlı ve uçuk oluyorlar tabiki sonuç olarak pul koleksiyonundan başka birşey yapamadım :lol: oda kaybolup gitti :D hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Kılıç desenize yaa :D Ben sword lara taparım abi sword sword ama shieldları sevmem falan :D[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: ghaldszar, 08 August 2003 23:08 tarihinde demiş ki: Ban de japon hastasıyım ama benim hastalığım kılıçlarına değil. ;) aynı hastalıgı paylaşıyoruz :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 sapığa gel :p ben 1 kılıç 1 dagger alıcam. 2 sinin de yapısı benzer olucak ama dagger çok enteresan birşey kılıç da palawari we hafif olucak :p pelerin de alıcam. artemis entrerinin warisi ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 He bide televizyonda falan kılıç görünce içim kıpraşıyo..[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 fiyatı normal aslında da bu tarz kılıçları sevmiyorum. katana güssel bi alet gerçekten. ama arkhaik silahların kıralı naginata bence.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 japonlarda katanalar en kullanışlısı bence kısa ve hafif tam suikast silahı ayrıca bire bir dövüştede çok etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 ya swordlar koparıyo beni özellikle fantastik işlemeli fln olanlar bitiyorum ya... Bende çift pala alıyım bari Drizzt in varisi olıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Çift taraflı naginatalarda var dimi ?[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yok kısa olanlar wakizashi. düz olanına da ninja-to deniyo katana "hallmark of the samurai" olarak tanımlanabilecek bi silah. ve de "longsword" şövalyeler için neyse katana da samurai için aynı ve hatta daha fazlası. misal süikast silahı tanımlaması direk o süikast silahı ile kafanın tek vuruşta uçurulması suretiyle yanıldığının sana gösterilmesine yolaçabilir :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 çift tarafı olanlar biraz çin işi oluyo...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Japonyadan mı geldin sen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 katanayı benim bildiğim daha çok ninjalar kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Adam gibi para kazanmaya başlıyayım zaten bir akrep bir de kılıç koleksiyonu yapacam.[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 akrebi ne yapcaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 insan eli 2 scimitar kullanmaya müsait deildir bi kere. kullanamazsın 2 palayı ehhe. sol mıçar. ondan dagger iyidir. ama korumanı azaltır bu döwüş şekli. aynı anda hem defense hem offense savaş taktiği geliştirmiş olmak lazım gelir :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bunlar gerçekten kesiyor mu? Ankara'ya yolluyorlar mı? Gerçekten kesen ve hoş görünümlü birkaç kılıç almayı istedim kaç senedir ama bulamadım. Bu tür siteler genellikle süs tarzıymış, değilse bile Türkiye'ye gelmesi eziyetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sorders Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 napçan ki (ankarayımı dağıtıcaksın?):-)[hline]Sørdêrs Icq UIN : 100182070 i hate my self and i want do die[b] - Kurt Cobain.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ehe anlasma sartlarimib i daa yaziyom bana 3 lu throwing knife alin, bir hedef sooleyin, bir neden sooleyin 1 iyle hedefi oldurucem dier ikisi odemem olacak ciddiye alanlar olabilir, smiley ekleyelim, iki nokta ve P ekleyince mesajin icerigi saka oluyo ne de olsa bakin: [Mesajin sonu:] :P [/Mesajin sonu:] [hline]28:06:42:12 That, is when the world will end [Bu mesaj Volfied tarafından 09 August 2003 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar