Voys Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 KuLLandığınız MaiLiniz 2 mb tan 25mb ta çıkarılmıştır. YeniLenen Sistemimize mail adresiniz ve şifrenizi Bu Maile Göndererek aktivasyonunu yaptırınız.Aksi takdirde üyeliğiniz 1(bir)hafta içinde iptal olabilir.Copyright © 2005 Microsoft Corporation. All rights reserved. Gönderen : [email protected] ne zeki arkadaşlar var ya? helal olsun adamlarada biraz küfürlü geri cevap aldılar.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bilgi.servisi zuhahaha :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 HEhehehe :D yarıldım yalnız. Şöyle bir hataları var 1- Hadi şifre istediler o bi yere kadar mal gibi verenler olur ama dikkat edilecek bir yer var. Noktalama işaretlerinden sonra 1 boşluk bırakılır hep. ÖRN :// Böyle virgülden sonra bırakmazsan,olmaz. Böyle, olacak. Sonra Bilgi.Servisi ne demektir :D[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bide L falan olayı var cümLeLerde[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ışın kılıcı geldi aklıma nerden geldiyse :lol:[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: PrudenT, 14 Ekim 2005 20:52 tarihinde demiş ki: bide L falan olayı var cümLeLerde lol. adam mail'i yazarken bile lamerligindan kurtulamamis :)[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Voys, 14 Ekim 2005 20:48 tarihinde demiş ki: Aksi takdirde üyeliğiniz 1(bir)hafta içinde iptal olabilir. hahah kesin bisey yok olabilirde olmayabilirde.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yani aslında olsun istiyoz ama olmayadabilir bize bağlı ama aslında biz gerçek miyiz ki[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 :D heheh, harbi ya olabilir...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 iyi deneme yine de =) buna kanacak çoook insan var :D[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paticik dada vardı tüm L leri büyük yazan bi adam...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 aman tanrım,Mave Haxxorcu olmuş![signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hahhaahaahha.... ne bu yaaa.. gel bak sana şeker vercem :P gibi.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: PrudenT, 14 Ekim 2005 20:52 tarihinde demiş ki: bide L falan olayı var cümLeLerde :D:D:D[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 adamlar direk manual sistem kurmuş. siz verin bize şifrenizi biz hackleyince size haber veririz gibisinden :-)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Voys, 14 Ekim 2005 20:48 tarihinde demiş ki: KuLLandığınız MaiLiniz 2 mb tan 25mb ta çıkarılmıştır. YeniLenen Sistemimize mail adresiniz ve şifrenizi Bu Maile Göndererek aktivasyonunu yaptırınız.Aksi takdirde üyeliğiniz 1(bir)hafta içinde iptal olabilir.Copyright © 2005 Microsoft Corporation. All rights reserved. Gönderen : [email protected] ne zeki arkadaşlar var ya? helal olsun adamlarada biraz küfürlü geri cevap aldılar. [email protected] u alip yaziyorum hemen :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bide buna fake mail derler.. memleketimden "LaMeR" manzaralari. :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hacker değil o ya. hacer. eskiden bizede gelirdi temizliğe falan. sonradan bu işlere merak saldı falan.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ah uLaN YeMeDi.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 heykır hekır hakır hacer haçker haçer heçır haçır..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Yurdumun heykırı! Yürü bea kim tutar seni![signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ------------------------------------------------------------------ hacker değil o ya. hacer. eskiden bizede gelirdi temizliğe falan. sonradan bu işlere merak saldı falan. --------------------------------------------------------------- zopik koptum abı ya kesın senden merak salmıstır bu bole seylere :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Abi bugüne kadar hep yedirdim ben fake'leri. Bu insanlar çokmu salak veya ben çok mu zekiyim :) Misal ; Arkada$ alamazsın $ifremi diye kafa tuttu. Bu eleman Galatasaraylı :) Profilime girdim. Name ; UltrAslan.Org yaptım. Fake maili yolladım :) Kombine kart kazandınız.! HOLLALLAEYYY diyerekten açtığına eminim. Sonra da nickini BENLE UĞRAŞMA [ İrfan ] yaptım :) Ba$ka bi arkada$ hesabının özel olduğunu ve yarın öbürgün 2GB olacağını zannediyodu. Birisi keklemi$ garibimi :) Bende Name ; Hotmail Staff :) İngilizce bi mail fakat içinde bolca 2GB Congratulations fln yazdım. O da atladı :) Yedirmeye gelince yedirilir[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 benim bi arkadaş vermiş çok şaşırdım walla[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 o L ler nedir oyle aman tanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar