Voys Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 KuLLandığınız MaiLiniz 2 mb tan 25mb ta çıkarılmıştır. YeniLenen Sistemimize mail adresiniz ve şifrenizi Bu Maile Göndererek aktivasyonunu yaptırınız.Aksi takdirde üyeliğiniz 1(bir)hafta içinde iptal olabilir.Copyright © 2005 Microsoft Corporation. All rights reserved. Gönderen : [email protected] ne zeki arkadaşlar var ya? helal olsun adamlarada biraz küfürlü geri cevap aldılar.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bilgi.servisi zuhahaha :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 HEhehehe :D yarıldım yalnız. Şöyle bir hataları var 1- Hadi şifre istediler o bi yere kadar mal gibi verenler olur ama dikkat edilecek bir yer var. Noktalama işaretlerinden sonra 1 boşluk bırakılır hep. ÖRN :// Böyle virgülden sonra bırakmazsan,olmaz. Böyle, olacak. Sonra Bilgi.Servisi ne demektir :D[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bide L falan olayı var cümLeLerde[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ışın kılıcı geldi aklıma nerden geldiyse :lol:[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected]
riglous Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: PrudenT, 14 Ekim 2005 20:52 tarihinde demiş ki: bide L falan olayı var cümLeLerde lol. adam mail'i yazarken bile lamerligindan kurtulamamis :)[signature][hline]Tulahr
wook Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Voys, 14 Ekim 2005 20:48 tarihinde demiş ki: Aksi takdirde üyeliğiniz 1(bir)hafta içinde iptal olabilir. hahah kesin bisey yok olabilirde olmayabilirde.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yani aslında olsun istiyoz ama olmayadabilir bize bağlı ama aslında biz gerçek miyiz ki[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 :D heheh, harbi ya olabilir...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 iyi deneme yine de =) buna kanacak çoook insan var :D[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paticik dada vardı tüm L leri büyük yazan bi adam...[signature][hline]from exile...
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 aman tanrım,Mave Haxxorcu olmuş![signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5*
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hahhaahaahha.... ne bu yaaa.. gel bak sana şeker vercem :P gibi.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
Zep Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: PrudenT, 14 Ekim 2005 20:52 tarihinde demiş ki: bide L falan olayı var cümLeLerde :D:D:D[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything...
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 adamlar direk manual sistem kurmuş. siz verin bize şifrenizi biz hackleyince size haber veririz gibisinden :-)[signature][hline]:0) ?
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Voys, 14 Ekim 2005 20:48 tarihinde demiş ki: KuLLandığınız MaiLiniz 2 mb tan 25mb ta çıkarılmıştır. YeniLenen Sistemimize mail adresiniz ve şifrenizi Bu Maile Göndererek aktivasyonunu yaptırınız.Aksi takdirde üyeliğiniz 1(bir)hafta içinde iptal olabilir.Copyright © 2005 Microsoft Corporation. All rights reserved. Gönderen : [email protected] ne zeki arkadaşlar var ya? helal olsun adamlarada biraz küfürlü geri cevap aldılar. [email protected] u alip yaziyorum hemen :D[signature][hline]
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bide buna fake mail derler.. memleketimden "LaMeR" manzaralari. :)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hacker değil o ya. hacer. eskiden bizede gelirdi temizliğe falan. sonradan bu işlere merak saldı falan.[signature][hline]Image Resizer | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... direct-link Fikir Yurdu
Mike Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ah uLaN YeMeDi.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 heykır hekır hakır hacer haçker haçer heçır haçır..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Yurdumun heykırı! Yürü bea kim tutar seni![signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ------------------------------------------------------------------ hacker değil o ya. hacer. eskiden bizede gelirdi temizliğe falan. sonradan bu işlere merak saldı falan. --------------------------------------------------------------- zopik koptum abı ya kesın senden merak salmıstır bu bole seylere :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Abi bugüne kadar hep yedirdim ben fake'leri. Bu insanlar çokmu salak veya ben çok mu zekiyim :) Misal ; Arkada$ alamazsın $ifremi diye kafa tuttu. Bu eleman Galatasaraylı :) Profilime girdim. Name ; UltrAslan.Org yaptım. Fake maili yolladım :) Kombine kart kazandınız.! HOLLALLAEYYY diyerekten açtığına eminim. Sonra da nickini BENLE UĞRAŞMA [ İrfan ] yaptım :) Ba$ka bi arkada$ hesabının özel olduğunu ve yarın öbürgün 2GB olacağını zannediyodu. Birisi keklemi$ garibimi :) Bende Name ; Hotmail Staff :) İngilizce bi mail fakat içinde bolca 2GB Congratulations fln yazdım. O da atladı :) Yedirmeye gelince yedirilir[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 benim bi arkadaş vermiş çok şaşırdım walla[signature][hline]Grandmaster Sosisçi
Öne çıkan mesajlar