sheref Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 [spo6=+18]Alkollü bir içecek tarifidir, 18 yaşından büyükler içindir, reşit olmayan arkadaşlarımızın bu tutorial'ı bi kenara kaydetmeleri ve 18 yaşını bitirdikleri gün kullanmaları önemle tavsiye edilir.[/spo] Sevgili Pati Arkadaşlarım Bu akşam sizlere, dünyanın en güzel kokteylinin nasıl yapıldığını öğretmekten, gurur ve kıvanç duymaktayız... Long Island Ice Tea, dünyanın en tatlı gibi gözüken ama en çok çarpan kokteyllerindendir, içki ile arası çok iyi olan arkadaşlarımız bunu iyi bilir, fakat nadiren içen, ve içkiyi alışkanlık değil, özel günler için kullanan arkadaşlarımıza bu bilgiyi vermek bizim için onur verici bir deneyimdir. Tutorialımızı, resimli ve iyi anlatımlı yapacağız kiii, bütün arkadaşlarımız, gerçek bir Long island ice tea yapabilsinlerMalzemelerimiz30ML Vodka30ML Tekila30ML Bacardi Rum15ML Cointreau30ML Limon Suyu30ML Şeker Şurubu [spo1=Şeker Şurubu Nasıl Yapılır..]Önce 100 gram şekeri, 250 gram suyun içine atacağız ondan sonra, şekeri ve suyu aynı tencere içerisinde, kaynatacağız, bu kaynatma sırasında bir tahta kaşık ile sürekli olarak karıştıracağız.[/spo] [spo2=Şeker Şurubuna Alternatif.]Şeker Şurubuna Alternatif olarak içerisine bir tatlı kaşığı şeker karıştırılmış kola (30ML) kullanılabilir[/spo] Ve son olarak karışımıza bir miktar (az bir miktar) çikolatalı dondurma ekliyoruz. Bir Shaker yada imkanlarımız yeterli değilse, bir kavanoz yardımı ile bütün malzemelerimizi karıştırıyoruz, ve içerisi buz dolu bir bardağa, bütün malzemelerimizi koyuyoruz, bardağımız 285Ml'den büyük olmalıdır, üzerine süsleme amacı ile, bir dilim limon ve bir nane (vb.) yaprağı koyabiliriz, genelde, pipet ile içmenizi öneriyoruz... [spo4=yasal uyarı]2. bardakdan sonra, çakırkeyf'in ötesine geçirecek ve sizleri 3. ve 4. bardakda yerden yere vuracak bir karışımdır, 2 bardakdan fazla içtiğinizde başınıza gelecek herhangi bir olaydan mesuliyet bir yana, vicdan azabı bile duymayacağımızı beyan eder mokunu çıkarmamanızı temenni ederiz.[/spo] [spo5=yasal olmayan uyarı]amerika ve tüm avrupada, kızı yatağa atma içkisi olarak bilinir, hafif tadı ve kokusu ile lıkır lıkır içilir ve aman yaaa bu da içkimi şimdi denebilir, ve 3. bardakta yer ile gök arasında pek mesafe olmadığı görülüp, her türlü çıkgınlığı ve her istediğiniz eylemi yapmaya sizi iter. O yüzden erkekler kızlara bu içkiden bolca içirerek kötü amaçlarını kızların üzerinde kullanabilirler... Aman Paticiğin genç kızları, 3. bardağı asla içmeyin...[/spo] [spo3=Önemli Not ve Rica.]Long island ice tea böyle yapılmaz, içinde archerys olması lazım, ice tea olması lazım, şuyu eksik buyu eksik gibi kelimeler ile bana gelmeyin, bu işin doğrusu böyle yapılır, orjinali budur....[/spo] Herkese Sevgiler Saygılar, Alkollü Günler...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yaşasın hastasıyım böle tariflerin biraz daa pls =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ellerine saglık walla cok iyi geldi simdi almaya gidiyorum[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 "Türk gençliğine sheref'ten kıymetli bir çalışma" vaşingtın post[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estella Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 içkilere baktım da off bişiler olması lazm bunun harbi saglam bişiler gibi içmek lazm :)) yaşasın saglam içkiler[signature][hline]it feels good to know you are mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bu arada içkilere bakarak bunu yapmak için yüklü bi miktar lazım ama sonunda zevki düşünemiyorum hehe içimide iyiyse dediğiniz gibi hastası bilem olurum bi kere veririk parasını sonra takılırız 20 25 dene çıkar heralde =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Main*** elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki: mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hemen hemen 25 civarı çıkar, birde 3 bardak ile kafayı bulacağınızı düşünürseniz, üzerine tanımıyorum.... İstanbulda bu kokteyl en güzel şekilde Kırıntı da içilir. çok masraf yapmadan denemek isteyenler için 15-16 milyon civarı içilebilir.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 bunun archery eksik icetea si eksik :)[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 ehe peki bunu tekel vodka mesela ve benzeri ürünleri kullanarak daha ucuza mal edebilirmiyiz acaba? :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 cointreau migroslarda var mıdır? bi daha migrosa gittiimde bu içkilerden alacam ztn evdeki stok bitti... (dur ya ben alkolü bırakmıştım böhü :()[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 olmeca'yı gördüm midem bulandı bi 1 saat içersinde yarısını içince insan :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hehe güzel olmuş ama içine birazda absenth koysak tadıyla uyum sağlar hemde amacına 1 bardaktan sonra ulaşabilirsin :P ama türkiyede yok o da ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 güzel olmuş , ilk fırsatta denicem. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 cointreau ya para lazımmmm[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çok güsel olmuş ellerine saglıkda şöle bi karışım bize kaça patşar yakında doom günüm gelecek de..:D:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Uzun zamandir bekliyodum valla shereften bi icki tutoriali hehe iyi olmus ellerine saglik afiyet olsun[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 devamı gelecek esen kalın =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 geçen yaz bodrumda içmiştim 2. bardağın dibinde ağlıyodum nerdeyse:) çok güzel ama[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 long beach ice tea en sevdiğim kokteil o yüzden ilk öğretim olarak yazdım =) üzerine yok[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Çok güsel çok güsel kenara not etmek lazım. Kaça patlıyor abi bunların tamamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 herşey tamamda cointreau nedir, nerden ne kadara temin edilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 portakal likoru 93milyondu galiba sisesi[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 wow sağlammış.free shopta vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 çok içtim çok eğlendim balyoz un tatlımsı =)[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 93demisimde bugun gordum 47.5di iyi sallamisim ya:)[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar