Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Long Island Ice Tea Tutorial'ı

sheref

Öne çıkan mesajlar

[spo6=+18]Alkollü bir içecek tarifidir, 18 yaşından büyükler içindir, reşit olmayan arkadaşlarımızın bu tutorial'ı bi kenara kaydetmeleri ve 18 yaşını bitirdikleri gün kullanmaları önemle tavsiye edilir.[/spo]

Sevgili Pati Arkadaşlarım
Bu akşam sizlere, dünyanın en güzel kokteylinin nasıl yapıldığını öğretmekten, gurur ve kıvanç duymaktayız...
Long Island Ice Tea, dünyanın en tatlı gibi gözüken ama en çok çarpan kokteyllerindendir, içki ile arası çok iyi olan arkadaşlarımız bunu iyi bilir, fakat nadiren içen, ve içkiyi alışkanlık değil, özel günler için kullanan arkadaşlarımıza bu bilgiyi vermek bizim için onur verici bir deneyimdir.
Tutorialımızı, resimli ve iyi anlatımlı yapacağız kiii, bütün arkadaşlarımız, gerçek bir Long island ice tea yapabilsinler

Malzemelerimiz

30ML Vodka

30ML Tekila

30ML Bacardi Rum

15ML Cointreau

30ML Limon Suyu

30ML Şeker Şurubu

[spo1=Şeker Şurubu Nasıl Yapılır..]Önce 100 gram şekeri, 250 gram suyun içine atacağız ondan sonra, şekeri ve suyu aynı tencere içerisinde, kaynatacağız, bu kaynatma sırasında bir tahta kaşık ile sürekli olarak karıştıracağız.[/spo]
[spo2=Şeker Şurubuna Alternatif.]Şeker Şurubuna Alternatif olarak içerisine bir tatlı kaşığı şeker karıştırılmış kola (30ML) kullanılabilir[/spo]
Ve son olarak karışımıza bir miktar (az bir miktar) çikolatalı dondurma ekliyoruz.

Bir Shaker yada imkanlarımız yeterli değilse, bir kavanoz yardımı ile bütün malzemelerimizi karıştırıyoruz, ve içerisi buz dolu bir bardağa, bütün malzemelerimizi koyuyoruz, bardağımız 285Ml'den büyük olmalıdır, üzerine süsleme amacı ile, bir dilim limon ve bir nane (vb.) yaprağı koyabiliriz, genelde, pipet ile içmenizi öneriyoruz...

[spo4=yasal uyarı]2. bardakdan sonra, çakırkeyf'in ötesine geçirecek ve sizleri 3. ve 4. bardakda yerden yere vuracak bir karışımdır, 2 bardakdan fazla içtiğinizde başınıza gelecek herhangi bir olaydan mesuliyet bir yana, vicdan azabı bile duymayacağımızı beyan eder mokunu çıkarmamanızı temenni ederiz.[/spo]

[spo5=yasal olmayan uyarı]amerika ve tüm avrupada, kızı yatağa atma içkisi olarak bilinir, hafif tadı ve kokusu ile lıkır lıkır içilir ve aman yaaa bu da içkimi şimdi denebilir, ve 3. bardakta yer ile gök arasında pek mesafe olmadığı görülüp, her türlü çıkgınlığı ve her istediğiniz eylemi yapmaya sizi iter.
O yüzden erkekler kızlara bu içkiden bolca içirerek kötü amaçlarını kızların üzerinde kullanabilirler...
Aman Paticiğin genç kızları, 3. bardağı asla içmeyin...[/spo]

[spo3=Önemli Not ve Rica.]Long island ice tea böyle yapılmaz, içinde archerys olması lazım, ice tea olması lazım, şuyu eksik buyu eksik gibi kelimeler ile bana gelmeyin, bu işin doğrusu böyle yapılır, orjinali budur....[/spo]

Herkese Sevgiler Saygılar, Alkollü Günler...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada içkilere bakarak bunu yapmak için yüklü bi miktar lazım ama sonunda zevki düşünemiyorum hehe
içimide iyiyse dediğiniz gibi hastası bilem olurum bi kere veririk parasını sonra takılırız 20 25 dene çıkar heralde =P[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***
elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin

Sosyal ağlarda paylaş

hemen hemen 25 civarı çıkar, birde 3 bardak ile kafayı bulacağınızı düşünürseniz, üzerine tanımıyorum....

İstanbulda bu kokteyl en güzel şekilde Kırıntı da içilir.
çok masraf yapmadan denemek isteyenler için 15-16 milyon civarı içilebilir.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

cointreau migroslarda var mıdır?
bi daha migrosa gittiimde bu içkilerden alacam ztn evdeki stok bitti... (dur ya ben alkolü bırakmıştım böhü :()[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki:
bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ?

geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun zamandir bekliyodum valla shereften bi icki tutoriali
hehe
iyi olmus ellerine saglik

afiyet olsun[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...