ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Kim sever blind guardian? Ne kadar sever? En çok hangi parçayi sever? Daha önce dinledi ve sevmedi, neden? gibi sorulari ve yanitlarini tartisalim derim ben.. Mesela ben çok az dinlemistim su zaman a kadar. Ama 1 saat önce Bard Song adli parçayi bi indiriyim dedim, suanda büyüsü altinda etkilenmis durumdayim.. Sizler neler düsünüosunuz ve hangi sarki sizin favoriniz???[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 The Bard's Song The Dark Elf A Dark Passage Lord of The Rings The Curse of Faenor Hallejuva Soulforged Bunlar en sevdiğim parçaları Aklıma gelmişken bir kere daha dinliyim Bard's Song'u[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, fındıkkıran, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... Buraya Tıklayaman Bu mesaj az önce bnm tarafından değiştirilmiştir [Bu mesaj Bonus tarafından 05 August 2003 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 sadece Mirror Mirror ı severim[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Çook çok iyi bir gruptur. Böylesi bir grup daha çıkmışmıdır bilinmez. Bazı şarkıları vardır ki grubu inanılmaz derecede sürüklemiştir alıp sırtında taşımışdır, misal: Bard's Song Nightfall Mirror Mirror edit=html code hatası Bana göre en güzel şarkıları Nightfall dur dinlerken gerçekten kaptırırsın kendini müziğe ve hayran kalırsın. Dinlenmeli sevilmeli, dinledikce dahada bir alışıp iyice zevk alınması gereken bir grup[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' [Bu mesaj Selamon tarafından 05 August 2003 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 NightFall'u dinlememişti şimdi dinledim o da güzel aslında tüm şarkıları güzel İstanbula gelmişti bu sene de kaçırmıştım :([hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, fındıkkıran, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Valla ben sahsen gittim ve bayaaa güzeldi konser zevk aldim yani..[hline]BabacumMostors, 01 August 2003 02:54 tarihinde demiş ki: bakın kızlar gitar çalıyorum verecekmisiniz? İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Bidahaki konser ne zaman biliomusunuz...[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Bence de buraya tasinmaliydi ii oldu bi daha konserleri var mi ?[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, fındıkkıran, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Lokantaci, 05 August 2003 20:11 tarihinde demiş ki: Penisinize yaptırdığınız zaman 1 yıl cinsel ilişkiye girmemeniz gerekiyor... Buraya Tıklayaman Bu msj altta belirtilen tarihte deistirilmistir [Bu mesaj Bonus tarafından 05 August 2003 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 belki bi ihtimal 2005 ve sonrasında gelirler konsere. dinlenecek şarkı tavsiyesi diyorum da hepsi iyidir bence. nightfall in middle earth ve imaginations from the otherside albümlerinde beğenilmeyecek şarkı yoktur. hepsi ayrı ayrı güzeldir. öteki albümlerde de çok güzel şarkılar vardır bard's song(lar) gibi. her albümlerinde dinlenesi şarkılar boldur. (sürekli aynı şeyi tekrarladım evirip çevirip sanırım) ilk dinleyişinizde güzel gelmeyen şarkılar olabilir belki ama dinleye dinleye "ne güzel şeymiş bu böyle!" diyosunuz bazı şarkılarına.[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 daha ii gruplar tabikide war ama bilinmezler cunku bg gibi piyasa diiller. bg sewmem dinlemem 4sene once dinliodum.o zamanlar bg tshirtu giip cıkınca millet sap sap bakıodu.bg fena grup diildir biliomusun dediimde kimse yooo diodu. ama bu lotr muhabbeti cıkınca gencler cok sarmaa basladı sırf bu yuzden.neyse piyasa sux ...[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 e iyide piyasa diye de güzelim BG den vazgeçeçecek değiliz ya... Çok fazla grup piyasa oldu hepsini dinlemeyi bırakırsak müzik çeşitliliğimiz yok olur... Zamanında kimsenin bilmediği Iced Earth bile millettin ağzına düştü sonuçta...[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 hicte muzik cesitliliin daralmaz kardesim. onemli olan hazır olani bulmak diil olmaani aramak. bg mi sewiosun al sana bilinmeen alternatifler. Kamelot Dragonland Nocturnal Rites[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Anlatmaya çalıştığım şuydu: Sevdiğim bir grubu sırf başkalarıda seviyor (yada piyasa yapıyor) diye dinlemekten vazgeçmem. Niye geçeyim ki. Müziği karizma olsun diyemi dinliyoruz, hayır. Zevk almak için dinliyoruz ve ben BG den zevk alıyorum. Başkaları beni ilgilendirmez.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Ben orda kendimi anlattım. ben biseyden anlamaan veletlerin dinledii , tshirtunu giyip ortalarda dolandıı , ne dinliosun dendiinde eminem ve bg dedii icin dinlemiorum.bu benim herkez bole yapsın demedim.sadece fikrimi belirttim .[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 En sewdiğim gruptur!Çoğu şarkısı hoşuma gider![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 ne zamandir müzik hayatindalar mesela ben hatirlamiyorum her halde 3-4 yil olmustur. (salladim)[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 3 sene![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 blind guardina hakkında yuorum yapacak kelimeleri bulamıyorum açıkçası beni metal ile tanıştıran o gündür sevdiğim ve çamuru albüm diye verseler dinleyecewğim sayılı gruplardan biridir saygımızı sonsuzdur tavsiye olarak da imaginations from the other side nightfall in the middle earth(ki hem konsept alb üm klansmanında hem de genel albüm sınıfında en iyi albümlerden biridir bence) yazabilirim iler iki seviyelerde de Somewhere Far Beyond ı dinleyip bir efsaneyle kaynaşmanın mutluluğunu yaşayabilirsin[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 said: Natural_Jedi, 06 August 2003 00:50 tarihinde demiş ki: 3 seneşaka dimi bu?? grubun ilk albümünün çıkış tarihi 1988'dir (Battalions of Fear). 1986'da kurulmuşlardır "Lucifer's Heritage" olarak. yani kuruluştan 17 ilk albümden 15 sene kadar. en sevdiğimiz gruplarla ilgili biraz bilgi toplayalım lütfen.[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Nightfall Bard's song Mirror Mirror A past and a future secret vs... off hespi yaf...slow tarz tatlı olanları seviyorum ama bönürdüğü parçalarda var :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bönürmek ne ? yeni vokal türü falan mı ?[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: Selamon, 05 August 2003 23:33 tarihinde demiş ki: Anlatmaya çalıştığım şuydu: Sevdiğim bir grubu sırf başkalarıda seviyor (yada piyasa yapıyor) diye dinlemekten vazgeçmem. Niye geçeyim ki. Müziği karizma olsun diyemi dinliyoruz, hayır. Zevk almak için dinliyoruz ve ben BG den zevk alıyorum. Başkaları beni ilgilendirmez katılıyorum. ayrıca bard's song (live, hobbit, in the forest hepsi çok güzel), time and time again, a past and future secret, bright eyes.. En çok sevdiğim albümü ise forgotten tales..[hline]Crush=Ezen, Kıran değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Nightfall şarkısı ilk defa dinleyim beyendiğim 4 şarkıdan biridir(Fade To Black mop Another day nightfall) Dinlenmemesi büyük bir kayıptır ayrıca hansinin sesi çok süferdir...[hline]BabacumMostors, 01 August 2003 02:54 tarihinde demiş ki: bakın kızlar gitar çalıyorum verecekmisiniz? freddy11, 30 July 2003 01:31 tarihinde demiş ki: heeeh Ç:) olurmu olmaz mı o hayvanın sana baglanması kı res ede bılın artık 1 haftada olur İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ilk albümlerde böğürebilio hansi. 3 sene diyen arkadaşın yaşı 14 falan olsa gerek.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 aman bourmesin.herkez haddini bilsin ole brutale kacmasın. olayında suyu cıkmasın.[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! [Bu mesaj DarQeR tarafından 06 August 2003 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar