Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

efsane avcıları iyice tozuttu

innkeeper

Öne çıkan mesajlar

İzlemek isteyenler için şuan discovery de var.

ben bütün bölümlerini izledim artık yine eski bölümlerden birini veriyor =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

birde şu efsane beni benden aldı ve evde diş fırçalarını korumamı sağladı.

Tuvalletteki diş fırçaların üzerine nerde olursa olsun dışkıdan gelen bakteriler yapışıyor.Su damlaları yapışıyor.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben fizik okuyorum amacım onlar gibi mad scientist ünvanını almak abi süper eğlenceli ya işleri[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel bi program:D

Batan bi tekneyi, içine pinpon topu doldurarak yüzeye çıkarmışlardı...

Bide bi çocuğu balonlar yardımıyla uçurmaya çalışmışlardı:D
40 küsür kiloluk çocuğu havalandırmak için hayvani sayılarda balon gerekmişti:D
Ama güzel bi bölümdü[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

en sevdiğim bölüm:silikonların yeryuzunde mumkun olan her basınca(everest tepesi-okyanus dibi)dayanıklı oldugu kanıtladıkları bolum..
said:
BabacumMostors, 01 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
adamlar güzelim klasik corvette'in içinde domuz çürüttüler.. rezil oldu arapayı parça parça satabildiler ehe
ya ben bugunki ilk efsanenin sonuna yetiştim ben ya su bahsettiğiniz domuzların oldugu noldu bi bastan anlatırmısınız?(tam topic acacaktım ha merakten)
bu arada persembe 20.00 gibi baslıo yane ben her zaman acıorum o saatte baslamıs oluor ama bugun orange country beklerken yine vardı mukemmeldi..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

bu sabah seyrettim bi tane bolumunu adamlar jamie nin evinden 41 tane orumcek alıyolar onların zehirlerini çıkarıyolar sora karadulun zehriyle karsılastırıyolar, fareye enjekte ederek, karadulunki daha zehirli çıkıyo ama o farelerin suçu ne orda??[signature][hline]the truth is out there...
en iyi forum
en iyi bölüm
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
adamların holywood filmlerindeki bazı olayları test ettıklerı bolumler bayagı guzel.buzdan mermi (namluda olusan sıcaklık mermıyı erıttı),arabanın benzın deposuna ates edılırse araba gercekten patlar mı (patlamadı), silahla vurulan adamların abartı ucarak olmesı ( buda yalan cıktı milim kıpırdamadı denek)

birde mancınık yapmıslarda bi bolumde valla yardım edecek birileri olsa yapardım (legolardan yapmıstım bi tane taslak niyetine)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...