Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ahah. abi donen geyigin farkina varamamis hala. nasil bir insandir ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Saeros said: nik ne oluyor rumuz mu oluyor kardeş rumuz ne ya osmanlı gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ersin bi +8 shardı 50 kez satıyosun sonra gelip burda dupe yok diyosun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 heee ondan... Ben çok düpe yaptım asla ve asla inkâr etmedim bugüne kadar ve iyiki de yapmışım. ama hiç bir zaman 50 tane +8 shard felan satmadım kendine göre senaryo yazma. Ben pazardan +1 shard alırdım +8 yapardım düpe ile sonra geri kalanı patlatırdım ki legal olsun die ;) sonra onu ya kullanırdım yada satardım YTL veya GB ile. sadece shard da deil Chitin Shield - Shell ler felan da yaptım haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 İşte dupe ta kalite. İnsan gibi düpçü ersin. O BİR HALK ADAMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 KoSper kullandın mı aga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Werewolf said: KoSper kullandın mı aga? hayır KOXP hiç kullanmadım :) Bu oyunda düpe çoğu insan yapmıştır yani bilipte yapmadım felan diyen emin olun ki yalan sölüyordur. yada bi dünya item dizipte bunları düpe yapmadan elde ettim diyen. Bazıları bunu ticarete bile dönüştürmüş yahu programlar felan çıkmış hatta gold bar ve item basan olayı aşmışlar yani maşallah :) Allah bol kazançlar versin :D Dipnot : Chastise kim olduğunu söleyinceye kadar sölediklerini kâle almıyorum yani boşuna yazdıklarıma cevap verme çünkü seni kâle alarak hiç bir cevap yazmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 synergenx asıl adın ersin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 bu soruyu soran 15. kişisin seni gönülden tebrik etmek istiyorum. Efet adım Ersin. Peki ya sen kimsin ? Chastise gibi esrarengiz biri mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 yoksa ? maliş ersin diyolardı o musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 kermit said: yoksa ? maliş ersin diyolardı o musun ? ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 oha kavgada soylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Neymiş o sölenmeyen ? Padişahı da arkasından söverlerdi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Synergenx said: Dipnot : Chastise kim olduğunu söleyinceye kadar sölediklerini kâle almıyorum yani boşuna yazdıklarıma cevap verme çünkü seni kâle alarak hiç bir cevap yazmıcam. bana geri dönmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ersin dupe duz yazıyor sana chastise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 saçmalamayın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 saç malanmaz taranır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yeni favorimi buldum. hoşçakal ersin. hoş, çakal ersin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 aga ingilizce ersin nasıl deniliyo ersine ingilizce i love you diycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 you are er Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar