Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Decrepify said: ersin banada amına koyum demedinmi özelden alkolik misiniz ? neden özelden küfredeyim lol. kusura bakmayın ama bu kadar basit bir insan deilim yani . elinizde kanıt varsa koyun arkadaşlar bok atmak kolaydır bir insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Decrepify said: sinerjiksin götü atıyo şu an korkudan heee çok korkuyorum bilmiyosun haha komedisiniz ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Grimward, zaten http://forum.paticik.com/read.php?45,3854452 topicte kaliteni koymuşsun ortaya sana söylenecek bir laf yok seni kâle dahi almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Synergenx said: Grimward, zaten http://forum.paticik.com/read.php?45,3854452 topicte kaliteni koymuşsun ortaya sana söylenecek bir laf yok seni kâle dahi almıyorum. o konuyu bi anlık sinirle açmıştım amına koyim geçmişi yüzüme vurmak sana bişi kazandırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ginaly said: AHAH Valla bende okudukça senin gibi gülüyorum :) Bu arkadaşların ya aile leriyle sorunları var yada akraba evliliği henüz çözemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 şşt noluyo akraba evliliği falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sinerjiksin paçalardan akıyo korkudan grimwarda bok atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Synergenx said: ginaly said: AHAH Valla bende okudukça senin gibi gülüyorum :) Bu arkadaşların ya aile leriyle sorunları var yada akraba evliliği henüz çözemedim :) ben de sana gülüyorum, çünkü cevap yetiştirmeye çalışıyorsun. güncel başlıklar linkini kullanmıyorsun galiba (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ya bi karışma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ginaly said: Synergenx said: ginaly said: AHAH Valla bende okudukça senin gibi gülüyorum :) Bu arkadaşların ya aile leriyle sorunları var yada akraba evliliği henüz çözemedim :) ben de sana gülüyorum, çünkü cevap yetiştirmeye çalışıyorsun. güncel başlıklar linkini kullanmıyorsun galiba (: Yok artık birini kâle dahi almıyorum yazıyo yazıyo ama ona cevap vermiyorum bile :) Decrepify denen arkadaşta her kimse o da sorunlu sanırım neyse bunlara cevap vermeye gerek yok. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ya cinali bi git sinerjiks korkudan altına doldurmuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 iyi de anama küfretmene ne gerek vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Synergenx said: ^^ şunun anlamı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 E-Posta: Gizlenmiş Gerçek İsim: zeynep Mesaj: 105 Kayıt Tarihi: 08/01/2009 21:40 Bu da yeni yöntem mi ? seninde ailenle sorun ların var galiba yoksa sende mi akraba evliliğisin :) konuşmalarından başka bişey çıkaramıyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ablamla annem sikişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Syner abi cwp verme şunlara ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 üstümüzden rant sağlama sikik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Grimward E-Posta: Gizlenmiş Mesaj: 85 Kayıt Tarihi: 08/01/2009 22:08 Son Hareketlilik: 06/02/2009 02:46 ========================= Decrepify E-Posta: Gizlenmiş Gerçek İsim: zeynep Mesaj: 107 Kayıt Tarihi: 08/01/2009 21:40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Dartanian said: Syner abi cwp verme şunlara ya yalaka abi çekmiş hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Synergenx said: Grimward E-Posta: Gizlenmiş Mesaj: 85 Kayıt Tarihi: 08/01/2009 22:08 Son Hareketlilik: 06/02/2009 02:46 ========================= Decrepify E-Posta: Gizlenmiş Gerçek İsim: zeynep Mesaj: 107 Kayıt Tarihi: 08/01/2009 21:40 hassiktir yoksa haberleşerek mi üye olduk acaba bu tröl planlı mıydı haaassiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ABİ ADAM KAGEBEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Dartanian said: Syner abi cwp verme şunlara ya Arada bir çoluk çocuğu eğlendirmek lazım ama değilmi :) Sorunlu çocuklar ilgi ister yoksa kaderlerine küserler unutma ;) Aileleri yeterince ilgilenmemiş burda ilgi bekliyorlar yazık bi de biz vurmayalım zavallılara ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Thread çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 abi su trolle dusen bir insan olmus. ersin naptin sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar