Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Istanbul Muhabiriniz Emre Şişliden Bildiriyor...Şişli,Nişantaşi,Ferikoy,Kurtuluş Yagmura Teslim Bazi Mahallelerde Isterlerine Ve Apatmanlara Su Baskinlari Oldu...Kaldirimlarda Yuruyen Herkez Arabalara Kufur Eder Durumda...Sislide Durum Budur..Diger Yerlerde Nasil...Söz Sizde Patiler... (Kafam Güzel Ole Yaziyim Akşam Akşam Dedim)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bende 7 de okuldan cıktım otobüse bindim geldiimde donuma kadar ıslanmıştım bugün dışarsı tam bir kabustu ki buda şunu ispatlıyor İstanbu+yağmur=kabus[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bursadada var şuan.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Yapmur Istanbulda Trafigide Felç Etti Kadikoyden Şişlide Arkadaşlariyla İçmek Icin Gelen Cenkle Konusmaktayiz.. -Alo Ceno Nerdesin Be Oglum!!! -Yaw Abi 2.5 Saat Oldu Koprudeyim Daha Kopruye Giremedim. -Offf Yaa Sana Dedik Arabayla Gelme Evde Biri Yok Evde Otururuz Diye Dimi Offf Yaaa -Ben Bole Trafigin Taaa ******************************* Emi Ya Offf Yaaa -Nese Kontor Bitiyo Sana Ayridik Bişiler Olmassa Bişiler Al Gelirken Hadi Gomdummm -Hadi Bende... Evet Istanbulda Durum Bu... Söz Sizde Patiler...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Pzt trafikteyim..alla sabır versin bana.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Sabrina, 19 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: Pzt trafikteyim..alla sabır versin bana. amin :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 izmir'in de pek bir farkı yok ist.ten[signature][hline]dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Göztepe-Merter istikameti ooof aklıma geldikçe ölüorum.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Sabrina, 19 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Göztepe-Merter istikameti ooof aklıma geldikçe ölüorum. offf minibüs caddeesi kopru girisi offf cok kotu sıkısıyo orasii :([signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Köprüye 1 saate gelioruz göztepeden..Yağmur da yağcak ooh mis gibi di mi hh..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Düğün var bizim evin önünde, İstanbul'da yağmurun altında olmayı tercih ederdim şahsen...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Sabrina, 19 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Köprüye 1 saate gelioruz göztepeden..Yağmur da yağcak ooh mis gibi di mi hh.. servis'le falan geliyosan bol bol uyursun ama sen kullaniyosan geçmiş olsun walla[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bursada 5saatten beri hafif hafif yagıyor...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 off anam durmuyo bu kesin dolu yagcak[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 deli gibi yağıyo trafikte bomboş saatte 2[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 valla güzel yağıyor sokaklar boş olduğu için bir zararı yok yağsın bakalım :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - "I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive." - Spike Spiegel - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 yagmur halen yagio.guya kar yagicakti bugun =([signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bostancı da yağmura teslim :( bugün 1 saat içinde burdan taksime gitmem lazım hayal oldu sanırım :)[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Yaa tüm umutlarımı kar yağmasına bağlamıştım ne güzel dersaneyide asıcaktım okuluda... Şimdi dersane testlerini yapmak zorundayım, akşamda sınavlara çalışçam=(([signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bayramoğlundayıom dün de bugün de daha yağmur yağmadı edikgece yağmış lan :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz [Bu mesaj RayCharles tarafından 20 Kasım 2005 11:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 of ya kar beklioduk okuz gibi fırtına yagmur karışımı bişeler war ç.kalede durrum bu kar yagmıcak gibi gorunuo zaten bu mevsimde biras zor karın yagması daa erken bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 istanbul'daki üç günlük okul gezimizin son gününde bez converse'larım ve kot pantolonumun dize kadar olan kısmı sırılsıklam oldu. aradan geçen bir gün boyunca kıyafetlerimi değiştirmeye de fırsat bulamadığım için, ıslak ıslak dolaştım tüm o süre zarfında. yağmuru yiyen bez converse'lar da fizik kanunlarına uyarak çektiği için, bir güzel ayağımı sıktılar. böyle zamanlamanın ben.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar