Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul Yağmura Teslim...

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Istanbul Muhabiriniz Emre Şişliden Bildiriyor...Şişli,Nişantaşi,Ferikoy,Kurtuluş Yagmura Teslim Bazi Mahallelerde Isterlerine Ve Apatmanlara Su Baskinlari Oldu...Kaldirimlarda Yuruyen Herkez Arabalara Kufur Eder Durumda...Sislide Durum Budur..Diger Yerlerde Nasil...Söz Sizde Patiler...

(Kafam Güzel Ole Yaziyim Akşam Akşam Dedim)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

Yapmur Istanbulda Trafigide Felç Etti Kadikoyden Şişlide Arkadaşlariyla İçmek Icin Gelen Cenkle Konusmaktayiz..

-Alo Ceno Nerdesin Be Oglum!!!
-Yaw Abi 2.5 Saat Oldu Koprudeyim Daha Kopruye Giremedim.
-Offf Yaa Sana Dedik Arabayla Gelme Evde Biri Yok Evde Otururuz Diye Dimi Offf Yaaa
-Ben Bole Trafigin Taaa ******************************* Emi Ya Offf Yaaa
-Nese Kontor Bitiyo Sana Ayridik Bişiler Olmassa Bişiler Al Gelirken Hadi Gomdummm
-Hadi Bende...

Evet Istanbulda Durum Bu...
Söz Sizde Patiler...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sabrina, 19 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
Pzt trafikteyim..alla sabır versin bana.

amin :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sabrina, 19 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Göztepe-Merter istikameti ooof aklıma geldikçe ölüorum.

offf minibüs caddeesi kopru girisi offf cok kotu sıkısıyo orasii :([signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sabrina, 19 Kasım 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
Köprüye 1 saate gelioruz göztepeden..Yağmur da yağcak ooh mis gibi di mi hh..

servis'le falan geliyosan bol bol uyursun ama sen kullaniyosan geçmiş olsun walla[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
Wow - Dashe - Baydim...
Sosyal ağlarda paylaş

Yaa tüm umutlarımı kar yağmasına bağlamıştım ne güzel dersaneyide asıcaktım okuluda...

Şimdi dersane testlerini yapmak zorundayım, akşamda sınavlara çalışçam=(([signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul'daki üç günlük okul gezimizin son gününde bez converse'larım ve kot pantolonumun dize kadar olan kısmı sırılsıklam oldu. aradan geçen bir gün boyunca kıyafetlerimi değiştirmeye de fırsat bulamadığım için, ıslak ıslak dolaştım tüm o süre zarfında. yağmuru yiyen bez converse'lar da fizik kanunlarına uyarak çektiği için, bir güzel ayağımı sıktılar.

böyle zamanlamanın ben.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...