Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW is a feeling

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahahaahahhaa[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
leş bişeymiş...
*wow ne ki yapılan filmleri ne olsun dercesine bir bakış atar*
/care
/cry[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
ahauhahua eleman gelmese işi iyice pişirecekler ahuahaaua. ben hiç bu kadar kaptıramıyorum. bi tek diablonun tristramı dağıttığını görünce çok üzülüp intikam yemini ettiğimi hatırlıyorum. ama wirtin öldüüne sevinmiştim sırf malları göstermek için bile 50 coin alırdı velet :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
ehehehe monitörü öpüo eleman
asdasd[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Mesaj tarihi:
...gnome diye kızı vermeyen ağabeyi elf'i 16 yerinden genkledi" Ya budur uehuehueheuh manyak ya[signature][hline]FuCKTöRLeR
--------------
uFuCKLıK , FuCKaT , FuCKa BaSTıK , FuCKiR , FuCKS MaKiNaSı , FuCKüLTe , SaFuCK , MuTFuCK ...
Mesaj tarihi:
koptum be ahahah harikaydı bu
adamlar şarkı yapmışlar ya
instancelere gider beraber farmlardık falan dıyo hauhzuh[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
  • Yeni Oluştur...