Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavye Yıkamak

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

anım sıkılıyodu klavyede pisti baya
yada bana öyle neyse söktüm arkadan vidalarından
tuşları çıkardım dış plakayı çıkardım içindeki herşeyi karıştırdım
silikon parçaları soğuk suyla
tuş ve dış iskeleti sıcak su ve vücut şampuanıyla yıkadım
şuanda kurumalarını bekliyorum wireless klavyeyle yazıyorum bunları da

bakalım sonuçları nolcak[signature][hline]FASTRELOAD
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende klavyemi yikarim bayagi cok benim klavye ama ozel hazneli falan ust taraftan cikartiyorum ben parcalari icine direk su doksem devrelere gitmiyor ama en son yikadigimda bir aptallik yapmistim : )

Ben de iyicene yikiyim diye dedigin gibi vidalarini falan cikarip bir guzel yikadim ama bazi yerlerinde su kalmis ondan sonra kurumadi da oyle kaldi bir gun boyunca ekran klavyesinden yazmak zorunda kaldim : ): )[signature][hline]Forever Black & Trance
Maksat yaşamak değil yaşadıklarını unutmamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben zaman geçsin diye ypatım yenisini almaya niyetim yok şuanda wireless klavyeden yazıyorum bunu kullanmazsam 2.yedek klavyem var ama ben kullandığım klavyeyi seviyorum tuşları falan çoık rahat bu şuan kullandığım microsoft kalvye bile o kadar rarhat değil yani o biçim[signature][hline]FASTRELOAD
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

geçen hafta babam beko'nun yeni çıkan buharla temizleme makinesi ile klavyesini yıkadı ve bozdu dsfsd :D 3 saat kurutma makinesi ile uğraştı yaptı en sonunda.

4 gece önce su döktüm yanlışlıkla eski klavyem gitti :D Şimdi yeni klavye ve eskisini özlüyorum yazı yazmak zor oluyor bunda :D

Klavye demeyin bana sfsd :D Gittim yeni klavye aldım ona da göz dikti babam kendisininkini verip benimkini alacakmış :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Benim odanın genelde ışıgı kapalı oluyo. Monitorun ışıgına geliyo kelebek sinek falan sürekle ben de cat pat öldürüyorum artık nereye düşerse ölüsü =)

pis değilim yanlıs anlasılmasın ama klavyenin içine düşen bi sinegi de farkedebilmem zor =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fastreload, 19 Kasım 2005 15:43 tarihinde demiş ki:
şuanda kurumalarını bekliyorum wireless klavyeyle yazıyorum bunları da

Şunu baştan söylesene yaw. Topicin ana temasını kaçırdım.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Sosyal ağlarda paylaş

Eheheh deterjan reklamlarına benzedi
"Klavyeleriniz artık bembeyaz, pırıl pırıl..."
"Aaa inanmıyoğruuuğğğmm tertemiz olmuuuğşş"
"Yaaa"[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...