hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 anım sıkılıyodu klavyede pisti baya yada bana öyle neyse söktüm arkadan vidalarından tuşları çıkardım dış plakayı çıkardım içindeki herşeyi karıştırdım silikon parçaları soğuk suyla tuş ve dış iskeleti sıcak su ve vücut şampuanıyla yıkadım şuanda kurumalarını bekliyorum wireless klavyeyle yazıyorum bunları da bakalım sonuçları nolcak[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_JackaL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Bende klavyemi yikarim bayagi cok benim klavye ama ozel hazneli falan ust taraftan cikartiyorum ben parcalari icine direk su doksem devrelere gitmiyor ama en son yikadigimda bir aptallik yapmistim : ) Ben de iyicene yikiyim diye dedigin gibi vidalarini falan cikarip bir guzel yikadim ama bazi yerlerinde su kalmis ondan sonra kurumadi da oyle kaldi bir gun boyunca ekran klavyesinden yazmak zorunda kaldim : ): )[signature][hline]Forever Black & Trance Maksat yaşamak değil yaşadıklarını unutmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 iyi gelir iyi[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ya iç devreleri oturturken bi sakatlık yapmiyim de off bide bendeki silikonların hepsi ayrı ayrı tabaka halinde değil onları ayarlayıp koymak var[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 gidip yenisini al o kadar uğraşçana eh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_JackaL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 vallahi yaws onlar da iki saat yoruyor adami : )[signature][hline]Forever Black & Trance Maksat yaşamak değil yaşadıklarını unutmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yok ben zaman geçsin diye ypatım yenisini almaya niyetim yok şuanda wireless klavyeden yazıyorum bunu kullanmazsam 2.yedek klavyem var ama ben kullandığım klavyeyi seviyorum tuşları falan çoık rahat bu şuan kullandığım microsoft kalvye bile o kadar rarhat değil yani o biçim[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_JackaL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Hehehe aynen ben de klavyemden vazgecmem : )[signature][hline]Forever Black & Trance Maksat yaşamak değil yaşadıklarını unutmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 alin camasir makinesine atin vallaa 40 dercee ohhmis gibi gül gibide kokar tertemiz olur[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 1 senedir aynı klavyeyleyim mutluyum.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Benimkini de yıkasanıza (:[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 valla benim klavye çalışmazsa sana veririm temiz temiz sende kirlisini bana verirsin[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 geçen hafta babam beko'nun yeni çıkan buharla temizleme makinesi ile klavyesini yıkadı ve bozdu dsfsd :D 3 saat kurutma makinesi ile uğraştı yaptı en sonunda. 4 gece önce su döktüm yanlışlıkla eski klavyem gitti :D Şimdi yeni klavye ve eskisini özlüyorum yazı yazmak zor oluyor bunda :D Klavye demeyin bana sfsd :D Gittim yeni klavye aldım ona da göz dikti babam kendisininkini verip benimkini alacakmış :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: fastreload, 19 Kasım 2005 16:15 tarihinde demiş ki: valla benim klavye çalışmazsa sana veririm temiz temiz sende kirlisini bana verirsin Ahah bi göreyim klavyeyi değerse eger gider yaptırırım =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ahah çalışmazsa eğer ben onu çamaşır suyuna basarım ayşe teyze beyazı olur o[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 gerek yok ya nasıl olsa yine kirlenicek. ben sadece tusları yerinden söküp kulak pamugu ile temizliyorum =) ama içinden çıkmayan şey yok. kıldan tut ölü sineğe, ekmek kırıntısından sigara külüne kadar.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hadi diğerlerini anladımda ölü sinek nasıl girdi oraya =)[signature][hline]bir yardım elide siz uzatın ==>Filmation's Ghostbusters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Benim odanın genelde ışıgı kapalı oluyo. Monitorun ışıgına geliyo kelebek sinek falan sürekle ben de cat pat öldürüyorum artık nereye düşerse ölüsü =) pis değilim yanlıs anlasılmasın ama klavyenin içine düşen bi sinegi de farkedebilmem zor =)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 rahatlamıstır meret[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: fastreload, 19 Kasım 2005 15:43 tarihinde demiş ki: şuanda kurumalarını bekliyorum wireless klavyeyle yazıyorum bunları da Şunu baştan söylesene yaw. Topicin ana temasını kaçırdım.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 temizlik imandan gelir.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ben direk fısfıslı ( ne demekse) kolonyayla dalıyorum klavyeye sonra bezle bastıra bastıra siliyom hem beyazlıyo hem limon kokuyo :D[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 evet arkadaşlar başardım az bi uraştan sonra tüm tuşlar çalışıyove kar beyazı oldu alet gözümü alıyo[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Eheheh deterjan reklamlarına benzedi "Klavyeleriniz artık bembeyaz, pırıl pırıl..." "Aaa inanmıyoğruuuğğğmm tertemiz olmuuuğşş" "Yaaa"[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar