Utena Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 "Tek kural : hiç kural olmamasıdır !!" "Ölümden korkanlar bir çok defa ölmüş demektir."[signature][hline]"...gerçekler ve deneyim başaramıyorsa, güzelliği, hayaller ve yanılsamalarda ara..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Qui, 18 Temmuz 2002 17:51 tarihinde demiş ki: Büyük Kişilerden Büyük Sözler (v1) " A man is never so on trial as in the moment of excessive good fortune. " Lew Wallace[hline]Semi-Dr. Quinthalus ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] [Bu mesaj Popeye tarafından 21 Mart 2003 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] tam olarak anlamı nedir ... sansının doruk noktasındayken asla ne olmaz ? :) .. trial dava anlamında mı kullanılmıs?[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 "her şeyi anlamak, her şeyi bağışlamaktır." sözün sahibini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 dünyada 2 çeşit insan vardır,silahı dolu olanlar ve çukur kazanlar,sen çukuru kazacaksın. -clint eastwood kabawangaaaaa -ninja kaplumbağalar. :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 muphy kanunlarından biriydi sanırım; Hayat gelecek hakkında planlar yaparken başımızdan geçenlerdir.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Kendi düşen adamı, bırak düşsün.. Şayet bir başkası tarafından itilmişse, işte o zaman onu tut.. Machiavelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Pek meşur değil ama benim çok hoşuma gitti. "Elde ettiğim başarılardan sonraki saniyelere gerek yok, yaptığım hatalardan önceki saniyelerimi özledim ben." - Ouz_UFO[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 En sevdiğim sözler :) :) "Şaçma olmayan hiçbir fikirim ümidi yoktur"(A.Einstein) "Matematiğe inanmıyorum"(A.Einstein) "İnsanlar bir tırrılı bile yaratamazken yüzlerce tanrı yaratmışlardır"(Hegel ???) "Tarih insanların tarihten hiç birşey öğrenmediğini öğretir"(Hegel) [Bu mesaj Criminal2 tarafından 01 Ağustos 2004 02:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 imzadaki söz Ömer hayyam[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 tek rakibim THY:) bu arada fede'ye selamlar[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Gidene kal demeyeceksin... Gidene kal demek zavallılara, Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hakedene git demek asillere yakışır... bu da benim hayat felsefem ama hala hakedene git diyemiyorum :) en kısa zamanda öğrenicem işallah :)[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 midway along the journey of my life i woke to find myself in a dark wood for i had wandered off from the straight path . / dante For every action there is a reaction . For every cause there is an effect . For every beginning there is an end . Because once faith is set in motion it can not be stopped . Those who have never felt the dark will never seek the light . A man who wants nothing ; is invincible . / Cabron Sometime they'll give a war and nobody will come . /Carl Sandberg As to you , life , i reckon you are the leavings of many deaths : No doubt i have died , myself ten thousand times before. / Watt Whitman[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 biramı yere döktüğüm yerde kendimi kaybettim beer is not a state of being so you can drink it genuine draft, bir çok gidecek yerim var kedi sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ay karamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 2 tip insan vardır: ben ve dierleri[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utena Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ex nihilo nihil fit. - Hiçlikten hiçlik çıkar. (Lucretius) Ipsa scientia potestas est. - Bilgi tek başına bir güçtür. (Bacon) Ira furor brevis est. - Kızgınlık kısa süren bir deliliktir. (???) Militat omnis amans. - Her aşık bir savaşçıdır. (Ovidius) Nihil est ab omni parte beatum. - Her güzelin bir kusuru vardır. Non omnes qui habent citharam sunt citharoedi. - Her gitarı olan gitarcı değildir. (Varro) Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit. - İçine biraz delilik karışmamış olan bir büyük zeka yoktur. (Seneca) Veni vidi vici. - Geldim gördüm yendim. (Sezar)[signature][hline]"...gerçekler ve deneyim başaramıyorsa, güzelliği, hayaller ve yanılsamalarda ara..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Nukem_Verite, 02 Şubat 2003 04:05 tarihinde demiş ki: Silin o goril'i - nükbaşlıklıkız[hline]Playing : Uo,Daoc,Eve,Cs Played:Ao,TF,HL,Dc,HellBreath "Bence Shaq'a Herkez Vermeli" - Kaan Kural (Ntv Nba Yorumcusu) fazlasiyla derin[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Shvek:"Dunyanin yercekim gucunu paranin gucuyle ve paranin gucunu korumak icin yarattiginiz "yasalari"da madde cekim kanunuylami karsilartiriyorsun?" Mülksüzler Ursula K. Leguin[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 yaptığını öven, yaptığını yıkmaya başlamıştır. William Shakspeare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Bu da benden upupzun 13 sayfayı okumak istemeyenlere küçük bi kıyak olsun :) en beğendiklerimi toparladım :D (en üstteki de bn ekledim, anonim glb :)) "Gülmek; "SAF" denme riskini göze almaktir. Aglamak ise; "DUYGUSAL" görünme riskini... Birine yakinlasmak; "KENDINI KAPTIRMA" riskini, Duygularini açmak; "KENDINI ORTAYA KOYMA" riskini, Hayalleri ve düsünceleri sergilemek ise; "ONLARI BASKASINA KAPTIRMA" riskini göze almaktir. Sevmek; "KARSILIK GÖREMEME" riskini... Yasamak ise; "ÖLME" riskini göze almaktir. Umutlanmak; "HAYAL KIRIKLIGINA UGRAMA" riskini Çabalamak ise; "BASARISIZ OLMA" riskini göze almaktir... Ama riskler yasanmalidir, çünkü; hayatimizin en büyük riski hiç risk almamaktir. Hiç risk almayan kisi, belki aci ve üzüntülerden korunabilir ama büyüyemez, sevemez, degisemez, hissedemez, ögrenemez. Garanti arayislariyla zincirlenmis bir kole olarak yasarken, bedelini; özgürlügünü kaybederek öder. Sadece; riski göze alabilen kisi hürdür." "Tüm kizlar, istisnasiz tüm kizlar, manyaktir." "Dream as you never die, live as you can die tomorrow." "Bir uçurumun kenarinda bile olsan sirf hayata giciklik olsun diye gülümse :)" "Who wills, can... Who tries, does... Who loves, lives..." Murphy'nin dedigi gibi: "Gülümse, yarin daha beter olacak." "İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; Payı gerçek kişiligini gösterir, Paydası da kendisini ne zannettiğini, Payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür." "Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people." - Eleanor Roosevelt LOFTA'NIN GÖZYAŞLARI * Hiç kimse sizi kendinizi iyi hissettiğiniz zaman terketmez. FANT YASASI * Bir eliniz dolu iken diğer elinizle kilitli bir kapıyı açmak zorunda kaldığınızda, anahtar kesinlikle elinizin dolu olduğu taraftaki cebinizdedir. MONLY'NIN KURALI * Mantık, yanlış sonuca özgüveninizi yitirmeden sistematik bir biçimde ulaşma yöntemidir. AXWELL'IN ÇIKARDIĞI SONUÇ * Eğer havayı soluyabiliyor ama suyu içemiyorsanız geri kalmış bir ülkedesinizdir. Oysa, suyu içebiliyor ama havayı soluyamıyorsanız kalkınmış bir ülkedesinizdir. GOODWIN'DEN HATIRLATMA * Gözle görülen eleştirilmeye mahkumdur. FULTON'UN YERÇEKİMİ YASASI * Düşen bir nesneyi sakın tutmaya çalışmayın. Bırakın düşsün, daha az zarar görecektir. CAMPBELL YASASI * Ne kadar az iş yaparsanız, işleriniz o kadar yolunda gider. KOVAC'IN YASASI * Telefonda yanlış numara çevirdiğinizde, asla meşgul çalmaz. ANONİM BİR YASA * Beklenmedik bir yerden gelen para, beklenmedik bir harcamaya gider. ÖNEMLİ İNSANLAR KURALI * Büyük hayranlık ve saygı duyduğunuz insanların derin düşüncelere daldığını gördüğünüzde, olasılıkla öğle yemeğinde ne yiyeceklerini düşünüyorlardır. YASENEK'İN GÖZLEMİ * Öpüşen insanlar birbirlerine o kadar yaklaşırlar ki, birbirlerinin hatalarını göremezler. ARLEN YASASI * Bir yerden ayrılırken, insanların size ne kadar iyi davrandıklarını görmek çok ilginçtir Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit. - İçine biraz delilik karışmamış olan bir büyük zeka yoktur. (Seneca) Militat omnis amans. - Her aşık bir savaşçıdır. (Ovidius)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 "Aç kalan insan ilk önce onurunu yer" "Bir ülkede küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa o ülkede güneş batmak üzeredir" Çok sevdiğim ama sahiplerini bilmediğim ik Jap[/b]on atasözü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Kim ağaçtan toprağa bağlı köklerini sökmesini isteyebilir-Shakespare Vazife,büyük şey yapmak değil,ne kadar küçük olursa olsun gerekeni yapmaktır-A.Carrel Her şey kendi zamanında kendi yerinde mükemmeldir. Işık gökgürültüsünden,düşüncede eylemden önce gelir.-Heinrich Heine.[signature][hline]When realities a dream And every lie is true In the day when you are me And the night when I am you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Only a dead can see the end of the war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nowornever Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 my word is Bond with a brunette or blonde, baby its so elementry. For the man never ends, stop your life with one stare, See the film you'll know how it goes This aint no fiction, just check the diction, with pro quo, a pro's pro. ********************************************** Hey fellas, dont be jealous, when the madfe him they broke the mould. So chrasimatic, with an a automatic, Never prematurely shooting his load. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utena Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Alea iacta est. - Ok yaydan çıktı. (Sezar) Cogito, ergo sum. - Düşünüyorum, öyleyse varım. (Descartes) De gustibus et coloribus non est disputandum. - Zevkler ve renkler tartışılmaz. Et tu, Brute. - Sen de mi Brütüs. (Sezar)[signature][hline]"...gerçekler ve deneyim başaramıyorsa, güzelliği, hayaller ve yanılsamalarda ara..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar