Palin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Eğer Fırtına sırasında gemiyi terketme imkanı olsaydı,hiçkimse okyanusu geçemezdi. C.F.Kettering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 ehhe son 2 si bana daha çok kişisel gibi geldi ama.. yani ders wermio büyük adamım büyük söz söylerim gibisinden sözler :) hele sonuncusu tayfanın korkaklıgına laf sokmaktan başka bişi diil :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 ne kadar mutluysan seni çökertip mahvetmek de o akdar kolaydır-holderlin dünyada herkeze yetecek kadar mutluluk yoktur-somerset maugham unutunuz!en iyi intikam bu değilmi?-byron yiğitlik intikam almakta değil,tahammül göstermektedir-shakespeare insan ölümü düşündükçe hayattan daha az tat duyar ,ama daha sakin yaşar-tolstoy[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceday Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Bikaç tane de Einstein'dan: burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… blur Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 "Penalty kicks are only missed by braves who attempt them." Roberto Baggio Penaltı atışları sadece atmaya cesaret edebilen kişiler tarafından kaçırılır.[hline]penalty kicks are missed only by braves who attempt them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 hafta sonra ... HellHound Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 All animals are equal But some animals are more equal than others - George Orwell, Animal Farm (Butun hayvanlar esittir ama bazi hayvanlar digerlerinden daha esittir)[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… general83 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 açın olduğu yerde tokun lokması haramdır -ben[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Exodus Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. M. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... Xanthous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mutluluğun İlacı Yalnız Mutlu Olmaktır.. "Xanthous"peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: Aegean, 12 September 2002 18:45 tarihinde demiş ki: Birde oküçük kartlarda olan bi söz var: İnsanlar: Çiçekleri severler ama koparırlar Ağaçları severler ama keserler Hayvanları severler ama avlarlar Birinin bana seni seviyorum demesinden cok korkuyorum :-)[hline]Aegean, The Sazan King By sazans, for sazans Evet ben de bunun gibi bir şey hatırlıyorum: Güneşi sevdiğini söylüyorsun gölgeye oturuyorsun, Yağmuru sevdiğini söylüyorsun şemsiye alıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun camları kapatıyorsun, Korkuyorum, çünkü beni sevdiğini söylüyorsun. Yanlış olabilir hiç emin değilim bayadır aklımda değildi...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 wrak wrak wrak... bu da kurbağa kermit in ünlü bi sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 alışmış göte don girmez !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Basılının kudreti karşısında saygıyla eğiliyorum... -Bir CS oyuncusu[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Belkim yazmışınızdır ama ben o 9 sayfayı hayatta okumam arkadaş.Alın işte Einstein amcamız demiş ki ; "3. Dünya Savaşını bilmem ama 4. Dünya savaşı taşlar ve sopalarla yapılacak" Kelimeler tam olarak tutmayabilir ama hepiniz akıllı adamlarsınız evelallah,anlamışsınızdır ne demek istediğini adamın.(İnşallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 5 ay sonra ... ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Dünyaya gerçek bir dahi geldiğinde onu şu işaretten tanıyabilirsiniz. Tüm ahmaklar ona karşı birleşmişlerdir. Jonathan Swift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Bir yazimda kullandigim guzel bir soz. Cok anlam ifade ediyor benim icin Malasef gercek,safca umarlarimiz dogrultusundaki dileklerle eski haline donustulemez. Gercek herzaman ortaya cikmali Lakin inkar edilmemelidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 "...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" "...Nihayetinde hatıralarımızda kalacak olan şey düşmanlarımızın söyledikleri ve tehditleri olmayacaktır ama arkadaşlarımızın sessizlikleri olacaktır. Martin Luther King Jr.[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gellidus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Zavallı bir çingenenin. Kıllı,Siyah bir örümceğe benzeyen eli geçirekse eğer ipi boğazıma,Mavi gözlerinde korkuyu görmek için boşuna bakaçaklar Nazıma! (1933) Nazım Hikmet [Bu mesaj homoid tarafından 29 October 2003 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SilverSurfer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 test sonuçları nedir doktor? katil mi canavar mı? kaptan kirk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Steel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 "Kanunun bittiği yerde ben başlarım" Sylvester Stallone (Cobra filminde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: Businessman, 29 October 2003 21:03 tarihinde demiş ki: "Kanunun bittiği yerde ben başlarım" Sylvester Stallone (Cobra filminde) Oha ..Bunu hatirliyorum ama sok oldum valla, Buyuk bir kisi olmasada buyuk bir laf etmis [hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim [Bu mesaj The_Guardian tarafından 30 October 2003 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 [Bu mesaj Llama tarafından 30 October 2003 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SilverSurfer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Tırtılın dünyanın sonu dediğine, Usta kelebek der. RICHARD BACH[hline]Tırtılın dünyanın sonu dediğine, usta kelebek der. Richard Bach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SilverSurfer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Barıştan bahsediyor bay başkan, Demek ki yakın savaş. Savaşı lanetledi bay başkan, Demek ki seferberlik başladı çoktan Bertold Brecht [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 02 November 2003 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 DÜNYANIN ALTIN KURALI: En çok altın kimdeyse kuralı o koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sonraki 5.sayfa (Toplam 9 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa İlgi Alanları Karalama Defteri Büyük Kişilerden Büyük Sözler (v2) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Ceday Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Bikaç tane de Einstein'dan: burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blur Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 "Penalty kicks are only missed by braves who attempt them." Roberto Baggio Penaltı atışları sadece atmaya cesaret edebilen kişiler tarafından kaçırılır.[hline]penalty kicks are missed only by braves who attempt them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 All animals are equal But some animals are more equal than others - George Orwell, Animal Farm (Butun hayvanlar esittir ama bazi hayvanlar digerlerinden daha esittir)[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 açın olduğu yerde tokun lokması haramdır -ben[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır. M. Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mutluluğun İlacı Yalnız Mutlu Olmaktır.. "Xanthous"peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: Aegean, 12 September 2002 18:45 tarihinde demiş ki: Birde oküçük kartlarda olan bi söz var: İnsanlar: Çiçekleri severler ama koparırlar Ağaçları severler ama keserler Hayvanları severler ama avlarlar Birinin bana seni seviyorum demesinden cok korkuyorum :-)[hline]Aegean, The Sazan King By sazans, for sazans Evet ben de bunun gibi bir şey hatırlıyorum: Güneşi sevdiğini söylüyorsun gölgeye oturuyorsun, Yağmuru sevdiğini söylüyorsun şemsiye alıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun camları kapatıyorsun, Korkuyorum, çünkü beni sevdiğini söylüyorsun. Yanlış olabilir hiç emin değilim bayadır aklımda değildi...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 wrak wrak wrak... bu da kurbağa kermit in ünlü bi sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 alışmış göte don girmez !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Basılının kudreti karşısında saygıyla eğiliyorum... -Bir CS oyuncusu[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Belkim yazmışınızdır ama ben o 9 sayfayı hayatta okumam arkadaş.Alın işte Einstein amcamız demiş ki ; "3. Dünya Savaşını bilmem ama 4. Dünya savaşı taşlar ve sopalarla yapılacak" Kelimeler tam olarak tutmayabilir ama hepiniz akıllı adamlarsınız evelallah,anlamışsınızdır ne demek istediğini adamın.(İnşallah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Dünyaya gerçek bir dahi geldiğinde onu şu işaretten tanıyabilirsiniz. Tüm ahmaklar ona karşı birleşmişlerdir. Jonathan Swift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Bir yazimda kullandigim guzel bir soz. Cok anlam ifade ediyor benim icin Malasef gercek,safca umarlarimiz dogrultusundaki dileklerle eski haline donustulemez. Gercek herzaman ortaya cikmali Lakin inkar edilmemelidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 "...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" "...Nihayetinde hatıralarımızda kalacak olan şey düşmanlarımızın söyledikleri ve tehditleri olmayacaktır ama arkadaşlarımızın sessizlikleri olacaktır. Martin Luther King Jr.[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Zavallı bir çingenenin. Kıllı,Siyah bir örümceğe benzeyen eli geçirekse eğer ipi boğazıma,Mavi gözlerinde korkuyu görmek için boşuna bakaçaklar Nazıma! (1933) Nazım Hikmet [Bu mesaj homoid tarafından 29 October 2003 11:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 test sonuçları nedir doktor? katil mi canavar mı? kaptan kirk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 "Kanunun bittiği yerde ben başlarım" Sylvester Stallone (Cobra filminde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: Businessman, 29 October 2003 21:03 tarihinde demiş ki: "Kanunun bittiği yerde ben başlarım" Sylvester Stallone (Cobra filminde) Oha ..Bunu hatirliyorum ama sok oldum valla, Buyuk bir kisi olmasada buyuk bir laf etmis [hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim [Bu mesaj The_Guardian tarafından 30 October 2003 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 [Bu mesaj Llama tarafından 30 October 2003 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Tırtılın dünyanın sonu dediğine, Usta kelebek der. RICHARD BACH[hline]Tırtılın dünyanın sonu dediğine, usta kelebek der. Richard Bach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Barıştan bahsediyor bay başkan, Demek ki yakın savaş. Savaşı lanetledi bay başkan, Demek ki seferberlik başladı çoktan Bertold Brecht [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 02 November 2003 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 DÜNYANIN ALTIN KURALI: En çok altın kimdeyse kuralı o koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar