behran Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 gözümüz aydın beylerr baynlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 işte beklediğim haber, bir haftadır hergün kendi kendime "hoi2 çıksa da oynasam" diyorum.. :) esasen şimdi baktım da, henüz çıkmamış ama ayın 7'sinde gold olmuş. bir haftaya filan çıkar herhalde.. ekleme: çıkış tarihi olarak kuzey amerika 4 ocak, avrupa şubat denmiş, anlaşılan daha bekleyeceğiz bayağı.. :hmm:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 10 Aralık 2004 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 buradan hangi ikinci dünya savaşı komutanı olduğunuzu test ile bulabilirsiniz, paradox hazırlamış, bayağı enteresan karakterler var.. :) ben şu çıktım: (işin komiği ilk defa duyuyorum adını lol, testteki diğer komutanların hepsini biliyorum bu hariç) said: Konstantin Rokossovsky (December 21, 1896 - August 3, 1968), Soviet military commander and Polish Defence Minister. Used to fending for yourself, you are independent and the only person you rely on to create your success is you. With strong determination, a sense of carefulness and your efficient leadership style you are quick to take in a situation and act accordingly. Your decisions are never rash which is sometimes perceived as an unwillingness to act.[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 harbi çıktımı offf hemen bi tane edinmeliyim..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 japon çıktım: said: Tamon Yamaguchi Tamon Yamaguchi, (17 Aug, 1892 – 6 March, 1942) Gifted Japanese Carrier Admiral. Astute, ambitious and at times aggressive are words that are used by others to characterize you. You follow a strict code of conduct, which will sometimes puts you in a position where you are forced to sacrifice your own beliefs for the sake of others.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Alman çıktım said: Albert Kesselring (GER) Albert Kesselring (August 8, 1881 - July 16, 1960) was a German General Field Marshal who commanded Army Group C during World War II, supporting Operation Barbarossa amongst others. He was nicknamed "Smiling Albert." You are an ambitious leader, always striving higher and pushing yourself to the best of your abilities. Unfortunately, this effort does not always lead to the type of results you are looking for. You work well under pressure and find it easy to keep a straight face when challenged.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Japon çıktım yaws[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 eihehi.. ilgincim. Omar Bradley Omar Bradley (February 12, 1893 - April 8, 1981) was one of the main US Army field commanders in North Africa and Europe during World War II. Quietly competent, a self-effacing and thoughtful team player, you do not mind being a leader but you detest the waste of human lives in war. Once you make your mind up you go after your goal full speed ahead and thrive when taking calculated risks. You prefer to stay neutral in controversy, which can be seen as difficulty to make decisions.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 nedirki bu oyun?bende bakayım hangi komutanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 aha capon cıktım bende: Gunichi Mikawa Gunichi Mikawa (August 291888 - February 25) was an admiral in the Imperial Japanese Navy during World War II. Able to take even the worst of circumstances and turn them into your favour, you are known for your determination, good luck and control of any situation. Unfortunately your way of following through what you have set out to do is not always done in the best way and for that you have many critics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Yamashita Tomoyuki Yamashita Tomoyuki (Nov 8, 1885 - February 23, 1946) was one of the most formidable generals of the Japanese Army. His 30,000 soldiers took 80,000 Allied soldiers prisoner at the Fall of Singapore and for this he became known as the "Tiger of Malaya." You are a diligent, ambitious and determined leader who always remains completely loyal to your superiors. Your strict discipline contributes to your ability to be an aggressive strategist and you will always be the last man standing. Your high standards can seem daunting for your followers who will never feel sufficient.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Yamashita Tomoyuki Yamashita Tomoyuki (Nov 8, 1885 - February 23, 1946) was one of the most formidable generals of the Japanese Army. His 30,000 soldiers took 80,000 Allied soldiers prisoner at the Fall of Singapore and for this he became known as the "Tiger of Malaya." You are a diligent, ambitious and determined leader who always remains completely loyal to your superiors. Your strict discipline contributes to your ability to be an aggressive strategist and you will always be the last man standing. Your high standards can seem daunting for your followers who will never feel sufficient.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Georgy Zhukov Georgy Zhukov, (December 1, 1896 - June 18, 1974), Soviet military commander and politician, one of the most successful soldiers of World War II. You are only interested in the end result, how to get there is of little or no interest to you. Strong-willed and determined you are known to be "severe but just." You have the ability to quickly grasp a situation, distribute power, take a decision and act. Not allowing yourself to give in to any emotions can make you seem cold and distant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Hemen heyecanlanmayın daha çıkmadı dahada bekleriz gibi geliyo.Ya inşallah diplomasiyi fln düzeltmişlerdir.En sevmediğim şey bi ülkenin tamamını annexleye bilmemiz.Ben mesela bazı zengin bölgeleri annexlemek istiyorum diğer yerlerde ise puppet bi devlet kurmak istiyorum ama maalesef yok böyle bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 George Patton George Patton, Jr. (November 11, 1885 - December 21, 1945), one of the most successful American generals in World War II. When put in a position that will meet your potential, your "larger than life," flamboyant, charismatic and controversial personality is hard to miss. You are inspirational and your troops achieve great deeds under your leadership. Just keep in mind to always back up those great words with action. Hehe Patton çiktim. Allahin kacigi[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti[Bu mesaj Gimli tarafından 13 Aralık 2004 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 oyunu oynamış olan yok mu ? her halikarda alıp oynayacağım da bu aralar değil, bari yorum okuyayım sizden... :D[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: Sam, 10 Aralık 2004 10:33 tarihinde demiş ki: çıkış tarihi olarak kuzey amerika 4 ocak, avrupa şubat denmiş, anlaşılan daha bekleyeceğiz bayağı.. alan yetkilisinin gözüne gözlük![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 suprnova ya bakıyorum devamlı :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 daha 1i oynamadım :p[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 merak etme, zaten portekiz'le ispanya birşeye benzemiyordu.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: huun, 12 Aralık 2004 15:26 tarihinde demiş ki: Yamashita Tomoyuki Yamashita Tomoyuki (Nov 8, 1885 - February 23, 1946) was one of the most formidable generals of the Japanese Army. His 30,000 soldiers took 80,000 Allied soldiers prisoner at the Fall of Singapore and for this he became known as the "Tiger of Malaya." You are a diligent, ambitious and determined leader who always remains completely loyal to your superiors. Your strict discipline contributes to your ability to be an aggressive strategist and you will always be the last man standing. Your high standards can seem daunting for your followers who will never feel sufficient. [signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 yok türkiye oldum ama hataydı bir zevk alamadım hiç ingiltere veya fransa olup almanlara dalarım büyük ihtimal[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 demosu da mı yok kardeşim ? gerçi paradox bu, 20 gün kala bile demo çıkarmamış olabilir lol.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Hangi oyuna demo ç1kard1lar ki?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Kim lan bu Rokossovsky bu adam benim tırnağım olamaz :p[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar