Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başbakanımızdan roj tv resti

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Şimdi merak ettiğim bir olay var, hemen senaryo yazıyorum;

Normalde böyle bir olay iki Avrupa ülkesi arasında olsa, siyasi kriz çıkar, yaptırımlar uygulanır vs. sonuç olarak Danimarka'nın yerinde olan Avrupa ülkesi "Hata yaptık, bir daha tekrarlanmayacak" der, diğer Avrupa ülkeleri de, ayağını denk alır, o TV kanalının muhabirlerine izin vermez ilerideki toplantılarda.

Şimdi olay şurda farklılaşıyo, biz Türkiye'yiz. RTE her ne kadar bırakıp gitse de basın toplantısını, hiç zannetmiyorum ki, kimsenin umrunda olsun (Avrupa bağlamında). Sorum şurda ortaya çıkıyor; Avrupa ülkelerinin "Basın özgürlüğü" diye bu Roj TV ve türevlerine basın toplantılarında yer vereceği açık açık görüldü, bundan böyle RTE'nin her basın toplantısına bunlardan iki adet (sayıyla 2) gönderirlerse, RTE hiç basın toplantısına çıkmayacak mı? [signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 17 Kasım 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
ee AKP nın sekıl 1 a da gorudugumuz yandaslarının en buyuk ozellıgıdır

basbakan bu gece erken yattı

basbakan bugun basbakanlıga gıttı

AKP bugun meclıste eksıksız toplandı

enflasyonm kac aydır yukselmedı

vs vs

zaten yapamları gereken seyelrı ahanda yaptık alkıslayın dıye takdım edıyorlar, yersenız

Katılıyorum..[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bırıelrı bana CHP li demişte mıgdem kalkıyordu zaten su garıp Viktora sımdıye akdar patıcıkte

komunıst
faşist
adolf
şeriatcı
Irkcı
populıst
partizan
terorist
muhafazakar
lıberal
semınıst
antı semınıst
cıbıldak sosyalıst
evangelıst
faşizan darwinist
narsist
stalınıst
taocu
ve benzerı pek cok etıklerı yakıstırdınız en sonunda CHP cı olduk lol
bı karar evrın artık kımlık bunalımına gırıcem yoksa kafamda 40 bın tane ıdeolojı bendensın dıye savas verıyor artık bısey dııl o kadar adam aynı yerde toplanınca ram sapıtıyor ıslemcı fazla ısınıyor FPS dusuyor slayt show alıyorum resmen

hıc bukadar gulucegım yoktu ama sımdıde hizip CHP kenk oldum hehe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Tayyip zaten artık Türkiye'ye tatile geldiği için...

Adam mecburen yapması gerekeni yapmış.Eğer yapmasaydı zaten koltuğu gidecek bu ülkeyi yobazlaştırmaya devam edemeyecekti

Az kaldı onlar için bir kaç sene sonra ipleri çekilir bu yobazların[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

said:
maelstrom, 17 Kasım 2005 17:49 tarihinde demiş ki:
said:
Mavi, 17 Kasım 2005 17:17 tarihinde demiş ki:
Tribünlere oynuyor tayyeab.

+1

ama yapması gereken bir olaydı.

Yapması gerekiyordu tabi.
Ecevit gibi, süt dökmüş kuzu gibi oturmuyor diğer ülke başbakanları yanında.
Tayyip'in en sevdiğim yönü bu zaten.
Pısırık değil.

Tribünlere oynuyor o ayrı :][signature][hline]''You will always be in my heart''
- George Hagi-april,24 2001

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 17 Kasım 2005 17:17 tarihinde demiş ki:
Tribünlere oynuyor tayyeab.

said:
DarKRideR, 17 Kasım 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
Adam mecburen yapması gerekeni yapmış.Eğer yapmasaydı zaten koltuğu gidecek bu ülkeyi yobazlaştırmaya devam edemeyecekti

[Bu mesaj matematik tarafından 17 Kasım 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sempati toplaması lazım o tepkıyı vermeseydı Turkıye'de cok elestırı alırdı zaten.Dogru olanı yaptı ama bu yaptıgı ne onun 10 sene oncekı acıklamalarını degıstırır ne de getırmeye calıstıgı kanunları..[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

işin komıgı herıfler ınada bındırırda AB muzakerelerıne fılan sokarsa bız oturmuyoruz amsaya roj tv var fılanmı dıcek yoksa tukurdugunu yalıycakmı bu adam[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Yapılmasi gerekeni yaptı bunuda Ordudaki ust duzey kisilerde onayladi zaten...

Bizim bunu dile getirmemizin daha dogrusu basinda yer bulmasinin nedeni suana kadar yapamadigimiz bisey olmasiydi suana kadar olan gibi olsaydi o masaya oturulur ve sorulan sorular karsisinda hebele hubele yapılırdı... A.B. muzakereleri oncesi hem dis gosterme hemde biziz diebilme acisindan bir adim olarak goruyorum. Gecenlerde paticik'temi yoksa baska bi yerdemi gordum hatirlamiyorum ama Türkiye'nin A.B'e girisini hizlandiran olaylar arasinda ABD'nin Irak'a yaptıgı saldiri sirasinda destek vermemesi ve benim demesinden bahsediliyordu... Her dediklerini koru korune kabul etmeyecek bir hukumet oldugunu dusunmek isteyen biri olarak bu dis gostermeden buyuk haz aldim...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi yapmis.

bu arada, konulari karistirip hemen tayyibe bok atma olayina girmeye gerek yok arkadaslar. ben de kisisel olarak hazetmem kendisinden ama "in this scope" gayet dogru bir davranis sergilemis. elestirecekseniz dogru yerde elestirin.[signature][hline]hold the line
does anybody want to take it anymore?
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadıgınız su herıfın o davranısı yapmak gorevı zaten bunda cok ıyı yapmıs ı yok aksını yapsaydı ayaklanmak gerekırdı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Theo, 18 Kasım 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
Bizim bunu dile getirmemizin daha dogrusu basinda yer bulmasinin nedeni suana kadar yapamadigimiz bisey olmasiydi suana kadar olan gibi olsaydi o masaya oturulur ve sorulan sorular karsisinda hebele hubele yapılırdı... A.B. muzakereleri oncesi hem dis gosterme hemde biziz diebilme acisindan bir adim olarak goruyorum. Gecenlerde paticik'temi yoksa baska bi yerdemi gordum hatirlamiyorum ama Türkiye'nin A.B'e girisini hizlandiran olaylar arasinda ABD'nin Irak'a yaptıgı saldiri sirasinda destek vermemesi ve benim demesinden bahsediliyordu... Her dediklerini koru korune kabul etmeyecek bir hukumet oldugunu dusunmek isteyen biri olarak bu dis gostermeden buyuk haz aldim...
[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 18 Kasım 2005 08:30 tarihinde demiş ki:
anlamadıgınız su herıfın o davranısı yapmak gorevı zaten bunda cok ıyı yapmıs ı yok aksını yapsaydı ayaklanmak gerekırdı

cok iyi bise yapmak icin gorev disi bise mi yapmak lazim ? mesela eline tufek alip pkk dan tek basina falan mi temizlemeli daglari adam .

basbakanin gorev taniminda bulunmayan boyle birsey yapsa aferim iyi yapmis mi dersin yoksa ona da itiraz edecek birsey bulur musunuz ehah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 17 Kasım 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
ee AKP nın sekıl 1 a da gorudugumuz yandaslarının en buyuk ozellıgıdır

basbakan bu gece erken yattı

basbakan bugun basbakanlıga gıttı

AKP bugun meclıste eksıksız toplandı

enflasyonm kac aydır yukselmedı

vs vs

zaten yapamları gereken seyelrı ahanda yaptık alkıslayın dıye takdım edıyorlar, yersenız

+1 millet de ulen adamlar nasi yonetiyo dewleti hella olsun falan filan diolar onlar zaten onların gorvi[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Theo, 18 Kasım 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
Bizim bunu dile getirmemizin daha dogrusu basinda yer bulmasinin nedeni suana kadar yapamadigimiz bisey olmasiydi suana kadar olan gibi olsaydi o masaya oturulur ve sorulan sorular karsisinda hebele hubele yapılırdı... A.B. muzakereleri oncesi hem dis gosterme hemde biziz diebilme acisindan bir adim olarak goruyorum. Gecenlerde paticik'temi yoksa baska bi yerdemi gordum hatirlamiyorum ama Türkiye'nin A.B'e girisini hizlandiran olaylar arasinda ABD'nin Irak'a yaptıgı saldiri sirasinda destek vermemesi ve benim demesinden bahsediliyordu... Her dediklerini koru korune kabul etmeyecek bir hukumet oldugunu dusunmek isteyen biri olarak bu dis gostermeden buyuk haz aldim...
[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...