Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başbakanımızdan roj tv resti

forgiver

Öne çıkan mesajlar

http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2005/kasim/16/p03.html

said:
Kopenhag'da Roj TV resti
Erdoğan, Danimarka Başbakanı Rasmussen'ın ortak basın toplantısına Roj TV'nin katılmaması isteğini reddetmesi üzerine net tavır koydu. Erdoğan, toplantıyı terkedip; Türkiye'ye döndü

Başbakan Erdoğan-Danimarka Başbakanı Anders Fogh Rasmussen görüşmesine Roj TV krizi damga vurdu. Rasmussen, görüşmede Ankara'nın bir an önce Rum yönetimi ile ilişkilerini normalleştirmesini ve limanlarını Rumlara açmasını istedi. Erdoğan ise Türkiye'nin Kıbrıs'ta kalıcı çözüm için üzerine düşeni yerine getirdiğini belirterek, Türkiye'nin önüne yeni engeller çıkaran Rumları savunmasını eleştirdi ve "Siz de Kıbrıs Türklerine verdiğiniz sözleri tutmalısınız" diye karşılık verdi. Kıbrıs konusu ile gerilmeye başlayan görüşmede, konu, Hazreti Muhammed'e hakaret eden karikatüre geldi. Erdoğan, "Kimsenin başkalarının inançlarıyla oynamaya hakkı yok" dedi. Rasmussen de "medyayı kontrol edemeyeceğini, Danimarka'da özgürlük anlayışının çok geniş olduğunu" söyledi.

ROJ TV BARDAĞI TAŞIRDI

Artan gerilimde bardağı taşıran son damla ise PKK'nın yayın organı Roj TV ile ilgili Danimarka hükümetinin adım atmaması oldu. Erdoğan, bu konuda "adım atılmasını" istedi. Ancak, Danimarkalı yetkililerin ilgisiz tavırlarını sürdürmesi ve görüşmenin ardından düzenlenecek ortak basın toplantısına Roj TV muhabirinin de katılması Türk heyetinin sabrını taşırdı. Erdoğan, Rasmussen'e Roj TV muhabirinin salondan çıkarılmasını istedi. Rasmussen'in "Yasalara göre, bir gazeteciyi basın toplantısına katılmaktan men edemem. Böyle bir isteğim de yok" diyerek olumsuz yanıt vermesi üzerine de Erdoğan basın toplantısına katılmamaya karar verdi. Başbakan'ın heyetinde bulunan yazarlar Ali Bayramoğlu, Serdar Turgut, Fuat Bol, Ahmet Hakan ve Ali Kırca ortak basın toplantısından sonraki programı beklerken, Türk Dışişleri'nden bir bayan yetkili "Başbakan'la gelen yazarlar bu taraftan gelsin" diyerek Türk gazetecileri odadan çıkardı. Türk gazeteciler, tek başına basın toplantısına giden Rasmussen ile merdivenlerde karşılaştı.

NE YETKİM, NE DE İSTEĞİM VAR

Başbakan Erdoğan'ın ortak açıklamayı iptal etmesinin ardından Rasmussen tek başına yaptığı basın toplantısında Erdoğan'ın tepkisinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Rasmussen, "Yasalara göre, bir gazeteciyi basın toplantısına katılmaktan men edemem. Böyle bir isteğim de yok" dedi.

DANİMARKA GEREĞİNİ YAPACAKTIR

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan'ın basın toplantısına katılması durumunda basının "Bir terör örgütüne destek olan TV'nin temsilcisinin bulunduğu yerde nasıl konuşur?'' sorusunu yönelteceğini belirterek, "Danimarka'nın da hassas hareket edeceğini ve kendi hukuki sürecini işletip bu TV'yi kapatacağına inanıyorum" diye konuştu.

BÜYÜKANIT: BÖYLE YAPMASI DOĞAL

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ise, Başbakan'ın bu konuda yaptıklarının gayet doğal olduğunu belirterek, "Ne bekleniyordu yani. PKK ile mücadele eden bir ülkenin Başbakanı terör örgütü PKK'nın televizyonuna tabiki tahammül edemezdi" dedi.

Rasmussen'den Erdoğan'a övgü

Başbakan Erdoğan'ın Avrupa Hareketi kuruluşunda ve NATO toplantısında yaptığı konuşma Danimarka Başbakanı Rasmussen'i de etkiledi. Rasmussen Erdoğan'a "Konuşmanız çok etkileyiciydi çok beğendim" dedi.

çok yerinde bir tepki bence, gurur duydum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

ee AKP nın sekıl 1 a da gorudugumuz yandaslarının en buyuk ozellıgıdır

basbakan bu gece erken yattı

basbakan bugun basbakanlıga gıttı

AKP bugun meclıste eksıksız toplandı

enflasyonm kac aydır yukselmedı

vs vs

zaten yapamları gereken seyelrı ahanda yaptık alkıslayın dıye takdım edıyorlar, yersenız[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 17 Kasım 2005 17:32 tarihinde demiş ki:

vs vs

zaten yapamları gereken seyelrı ahanda yaptık alkıslayın dıye takdım edıyorlar, yersenız

sende chp yandaşı olmalısın[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zep, 17 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
said:

vs vs

zaten yapamları gereken seyelrı ahanda yaptık alkıslayın dıye takdım edıyorlar, yersenız

sende chp yandaşı olmalısın

Çok komik bir yorum yapmışsın!!!

Bu ülkede AKP'ye tek muhalif kesim CHP'mi???

Ayrıca haber niteliği taşımayan bir "haber"...

DipNot: Forgiver; ne yapması bekleniyordu ki, alkış bekliyorsun??? "Gurur duydum" kısmı, zaten ayrıca incelenmesi ve yorum yapılması gereken bir söz!!! Hergün, bu ülkeyi utanılacak bir duruma düşüren birisi için, gurur duyulacak daha basit birşeyde olamazdı gerçi!!![signature][hline]Hatalıysam 155

[Bu mesaj Keyzar tarafından 17 Kasım 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

iyi yapmış, ama bundan sonra yurt dışında basın toplantısı yapmak epey bir zor olacak, ek olarak 30 muhabir tutmuştur şimdi roj tv her basın toplantısının içine etmek için.

sadece sorularına cevap vermeseydi daha iyi olurdu. veya direkt ayar verseydi terörist yalaklarını muhattap kabul etmiyorum diye.

said:
Zep, 17 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
sende chp yandaşı olmalısın
bakış açının darlığı karşısında bunalıyorum. nası yaşayabiliyorsun bu şekil mantık yürütmeyle hayret bir şey. [signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 17 Kasım 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

vs vs

çok doğru söylemişsin eheh tüm kanalların, çoğu gazetelerin akepe yi ve tayyipi pohpohlaması artık alışıldık bir şey
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Keyzar, 17 Kasım 2005 17:40 tarihinde demiş ki:
Bu ülkede AKP'ye tek muhalif kesim CHP'mi???

Ayrıca haber niteliği taşımayan bir "haber"...

DipNot: Forgiver; ne yapması bekleniyordu ki, alkış bekliyorsun??? "Gurur duydum" kısmı, zaten ayrıca incelenmesi ve yorum yapılması gereken bir söz!!! Hergün, bu ülkeyi utanılacak bir duruma düşüren birisi için, gurur duyulacak daha basit birşeyde olamazdı gerçi!!!

hayır tek muhalif chp değil ama bukadar dar görüşlü muhalefeti en iyi yapan parti chp ayrıca neden haber niteliği taşıyamadığını anlamadım..[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 17 Kasım 2005 17:17 tarihinde demiş ki:
Tribünlere oynuyor tayyeab.

+1

Nası yani "holeey rte basın toplantısına çıkmamış hobareey" mi dicez

Gayet normal bişiy.Hı, tabii basın rte ı pohpohluycak yer bulduğundan kullanır, normaldir:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

kanal 7 de felan sabaha kadar "bakın oralarda türban özgür" diyolardı şimdi de düşman mı oldular ?

oralarda devlet hristiyan, müslüman, ateist herkesten vergi alıp papaz mı besliyo ? nolacak bu dincilerin hali ?

anlaşılan sadece kendilerine özgürlükçü tospağalar!

noldu adamların özgürlükleri geniş mi gelmiş başbakana ?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 17 Kasım 2005 18:04 tarihinde demiş ki:

noldu adamların özgürlükleri geniş mi gelmiş başbakana ?

o ozgurlukle pkk yanlısı teroristleri bir tutma!
başbakana camur atacam die sınırları zorlamayın.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

vallaha bilemem isviçre'sini de gördük geçen milli maçta!

ahanda danimarka,

ahanda belçika
http://www.uzaklar.com/content/view/323/142/

ahanda insan hakları mahkemesi

ahanda öcalan'ı tekrar yargılayın!

ahanda dinciler!
ben napayım ? akşama kadar danimarka böyle hollanda şöyle diye ötüyorlar ama.
bizimkilerin din dedikleri şey adamlara "afrika kabile dansı" gibi geliyor. daha hala aynı[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
armra, 17 Kasım 2005 18:04 tarihinde demiş ki:

noldu adamların özgürlükleri geniş mi gelmiş başbakana ?

+1

Yani tamam terörist destekçileri filan ama ikiside siyasi özgürlük...
Yani roj tv kendileri için değil Türkiye için bir tehtid... Bu olay onlara dokunmadığından roj tv onlar için sıradan bir tv kanalı gibi bişiy, ki bu durumda Danimarka açısından bakarsak türbana izin verilmesiyle roj tv onlar için eşit

ps: yazımdada vurguladım, bunlar şahsi fikirlerim değil, her ne kadar türbandan tiksinsemde terörle bir tutmuyorum... Yazdıklarım Danimarka için geçerli olan şeyler.[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...