Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sucuk patladı:D

Mille

Öne çıkan mesajlar

aklıma hikaye geldi ;

bigün sucuk partisi yapıyoruz.Şarap+Sucuk ve soğuk havada kar yağan bi ortamda parti
Yedik yedik 12 kişi doymadık.Gittik bi posta daha aldık onlarda bitti kafalar güzel oldu.Sonra arkadaşı gönderdik bu getirdi sucukları kafa güzelken anlamadık olayı tabi ama sucuğun tipinde tip yoktu.
Yedik onlarıda yedikten bi kaç saat sonra herkes döküldü tuvaletlere çıkamıyoruz.
Sorunu sonra anladık.

arkadaş sucuğun kangalını 1milyona almış.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Mikrodalgayı ilk eve soktuğumda çok korkuyordum patlicak diye. Açtıktan sonra içeri kaçıp, her patlicak diye bekliodum. Sonra patlamıyordu, gidip yemeğimi yiyordum.

Bu arada defrost diye bi seçenek vardır mikrodalgada. İncecik kabukda sucuğun genleşmesini, patliyacak duruma gelene kadar engelleyemez. Sucuk zaten patlıyacakmış bence.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar.

Sosyal ağlarda paylaş

Direk anti-radrasyon timini çağır bence,evi karantinaya alsınlar:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

patlayan şeker efsanesini biliyorum da sucuğu ilk defa duydum.

ama patlayan şeker amerikada bi kızın suratını yakmış çok fena suratı iğrençti o o şekilde dava açmıştı.[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...