shapshal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Microsoft heralde batının en gerçekçi ve dürüst firmalarından biri.. her zaman türkiyeyi koydular,eskiden nasıl olduğumuzu görmezlikten gelmediler.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne) Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 O kılıç ne öyle. Pala desen değil, yatağanla alakası yok.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz."
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 wizards falchion diyor.valla ben oyunu tayt giyen tüfekli adamlarla strateji olmayacağını düşündüğüm için fazla oynayacağımı sanmıyorum.RoN da da zaten enlightment age den sonra ilk çağlarda aldığın zevk azalıyordu. AoK ftw!![signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Kara Murat gibi birşeye benzettim ben o adamı. yeniçerilerin herosu gibi birşey olabilir belki[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun!
Cirit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 resmi kaydediyim dedim black rider olarak kaydetti. :D :D[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 çünkü linkinde black rider diyo.[signature][hline]NEVER give up...
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bu arada oyun sistemimizi yer mi,ne ister,mızmız mıdır[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne) Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Cirit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 09 Haziran 2005 12:06 tarihinde demiş ki: çünkü linkinde black rider diyo. demek ismi black rider olcak[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: shapshal, 09 Haziran 2005 14:58 tarihinde demiş ki: bu arada oyun sistemimizi yer mi,ne ister,mızmız mıdır ss baakrsak bayaaa mızmız olacağı kesin[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bonecrusherın koydugu resimdeki çerimiz boramir yanlız.. borusu falan var :) bide mehter olsun ya . warcraftaki davulcu vardıya onnu gibi kücük 5-10 adam böle yanyana. direk +2 koysunlar atak bonuslara falan.[signature][hline]Deviant art gallery
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Daesu, 10 Haziran 2005 02:26 tarihinde demiş ki: resimdeki boramir yanlız.. borusu falan var benim de dikkatimi çekmişti o :)
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Age Of Empires III, 2005 yılınının sonbahar aylarında piyasada olacak.
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: GeneralGuderian, 10 Haziran 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Age Of Empires III, 2005 yılınının sonbahar aylarında piyasada olacak. peki bunu çalıştıracak pcler ne zaman piyasaya sürülecek :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Age of Empires 3'ün resmi web sitesi Merlin'in Kazanı'ndaki İncelemesi vallahi incelemeyi okuyup, resmi sitesinden video ve ekran görüntülerine baktım. oldukça iyi görünüyor. herhalde gittikçe uçarak günümüze falan gelecek 4. seride. 3. seriyi sabırsızlıkla bekliyorum, özellikle multiplayer şeyi için.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
elma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 mükemmel[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsunMSN: [email protected]http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 beklenen video!!!!!!! buradam ulaşabilirsiniz[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
khalad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bu ss Bilgisayarlarınızı yenileyin dio sanki :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 video tatmin etmedi ama iidir ya şüphem yok .[signature][hline]DeviantArt gallery
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 aoe 2 gbi olursa super olur keske bu oyunu sewven ark olasa cafe tadını alamıyoz nu oyunun bi[signature][hline]:))) !!! ........................
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 önce balonun patlasın senin :))[signature][hline]:))) !!! ........................
mdma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya age of empires'a , roma total war' daki gibi savaşları ekleseler, böyle charge fln yapılan suvariler, atlalıara mızraklıların ustun olması yada, atlıların okçuları kolayca kesmesi gibi ve ordunun bir komutanı olan vs.. gib şeklinde olsa, savaşları total war motoruna oturtsalar o oyun dadadin yinmez bence. inşallah etmezler içine aoe 3 de.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 grafikler çok cici olmuş. fotoğraf deseniz inanırım, bakın: [spo=şahane][/spo] [spo=müthiş][/spo] [spo=harikulade][/spo] [spo=bir yaşıma daha girdim][/spo] [spo=o may gad][/spo] [spo=inanılmaz][/spo]http://www.ageofempires3.com/ScreenshotsMedia/ScreenshotView.aspx?ss=Campwigwam_1600x1200.jpghttp://www.ageofempires3.com/ScreenshotsMedia/ScreenshotView.aspx?ss=Homecity_1600x1200.jpghttp://www.ageofempires3.com/ScreenshotsMedia/ScreenshotView.aspx?ss=Fortcliff_1600x1200.jpghttp://www.ageofempires3.com/ScreenshotsMedia/ScreenshotView.aspx?ss=Bayoucrossing_1600x1200.jpghttp://www.ageofempires3.com/ScreenshotsMedia/ScreenshotView.aspx?ss=Deerhunt_1600x1200.jpg edit: resimler görünmüyor sanırım, linkleri de koyuyorum.[Bu mesaj mayfer tarafından 27 Temmuz 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 http://www.ageofempires3.com/ScreenshotsMedia/ScreenshotView.aspx?ss=Fortcliff_1600x1200.jpg şu resimdeki su gerçekten böylemi olcak oyunda yoksa wallpaper karizmatik olsun diyemi böyle renderlemişler?eğer böyle olacaksa ben ekran kartı parası biriktirmeye başliim :P
Öne çıkan mesajlar