Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age Of Empires III

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 07 Ocak 2005 10:28 tarihinde demiş ki:
ne ensemble, nede ms sitesinde hic bir zaman yazmadi zaten.

Simdi isin kotusu su, Level Turkiyenin en ii dergisi olabilir, ama sana su soruyu sormak istiyorum...

Levelin Aralik sayisindaki bir aciklamayami guvenirsin, yoksa PC Gamer'in Ingiltere ve Amerika da yayinlanan versyonun Subat sayisinda ayirdigi 11 sayfayami inanirsin :)

niye level iptal edildi diye açıklama mı yaptı ki?[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
bende atılıorum bı ara pc gamer wardı turkıyede mukemmel bır dergiydi sonra fıyatı pahalı olunca çektiler yayında gelsede gerçek haber okusak aynı fotomaç gibi bu level:)
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 11 Eylül 2004 02:32 tarihinde demiş ki:
adamlar gizemli calisiyo.bi sabah uynacaksin bi bakcan kapinda aoe 3 duruyo.musteri hizmetleri o kadar gelismis falan filan...

adam fantasy kurmuş ayak üstü :P[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline...

Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız,
Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir...
[b]
Mesaj tarihi:
www.oyunsitesi.com sitesinde oyunun ayrıntılı bir ön incelemesi var. hatta ensemble'nin henüz açıklamadığı iki yeni ülkeyi açıklamışlar. merak edenler bir göz atsın.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben de şüpheleniyorum valla, Amerika'nın keşfini anlatan bir oyunda Osmanlı'nın işi ne :)
Olsun güzel olmuş ama. Oyunun sitesindeki henüz açıklanmayan iki ülke Osmanlılar ve Rusya. Osmanlılar'ın özel üniteleri Yeniçeri, Sipahi, Abus Gun (ne olduğunu bilmiyorum), kendilerine has bir gemi ve Great Bombard adı verilen oyundaki en büyük top olacakmış.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hala sitelerde belli degil var ne cok yakın? :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com
Mesaj tarihi:
Ordaki ekran görüntüleri giriş videosundan gibi gelio bana. Özellikle çoook geniş şehri tasvir eden..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
bilmek istersiniz diye düşündüm. oyun seneryosu yeni dünyanın keşfini konu alıyor. bu yüzden seçilebilen civ. ler hep avrupalılardı. Düne kadar açıklanan Civ.ler spanish, british, french, portugal, dutch , german idi. osmanlı türklerinin oyuna eklenmesi konusunda pek umudum yoktu açıkçası ilk zamanlarında ama www.ageofempires3.com da Yeniçeri resmini görünce türklerinde ekleneceğini anlamıştım. Nitekim bu gün oyunun geriye kalan 2 civ. ide sitesinde açıklandı. bunlar Russians ve Ottoman Turks! (zaten biliniyormuş ama.. :P)

Amerikanın keşfini konu alan bir oyunda türkler napacak bilinmez ama oyunda mutlak farklı kültür koymaları lazımdı. hep avrupalılar birbirine benziyordu ss lere bakılırsa ^^
hadi hayırlısı diyelim. beklemekteyiz hala.
Mesaj tarihi:
valla adamlar seviyor osmanlıyı cidden
mesela rise of nations da osmalı for teh win! diye bişiy var ciddi ciddi hehe, age of da da aynı sinyalleri alıyorum ben :P[signature][hline]arcane, 03 Şubat 2005 16:50 tarihinde demiş ki:
geçen yaz hangi EA oyununu oynadığını biliyorum
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 06 Ocak 2005 05:52 tarihinde demiş ki:
said:
Alexi_Septimus, 06 Ocak 2005 04:02 tarihinde demiş ki:
Kurtuluş savaşından baya önce geçiyor oyunun geçtiği dönem tahmin edersiniz ki =).

amerikan kurtuluş savaşı: 1776
amerikan sivil savaşı: 1861
türk kurtuluş savaşı: 1919

ak demişim ..k anlamışsınız, tebrik ederim.. :horace:

Uzun bir aradan sonra, beklenen cevap ;

Hadi len !

Ehurf, bu oyun için çocuk kesilir, aile mahvedilir, hayat bırakılır, amaç değiştirilir.[signature][hline]g3nk.
Mesaj tarihi:
Osmanlılar,duvar ustu savas,age of empires adı ve unu daha ne ısterım bıde saglam denız savası elbette....preveze mesela :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:

oyunda japonlar da mı olcak?

bir de Osmanlılar'da böyle bir birim de mi olcak? valla öyle olursa kesin osmanlıları seçerim. hasta bişiye benziyor:
[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Haziran 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]

• Yeni Oluştur...