Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age Of Empires III

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
süper olmus. hangi çağlar var içinde?[signature][hline]n0body 16 Temmuz 2004 10:34 tarihinde demişki ::[b]
ben ekran kablosunu direk kendime bağladım daha iyi performans alıorum valla
(insanda kablo girişi nerde? diye sormayın söliyemem ayıp)
Mesaj tarihi:

"Ensemble's second great innovation ... is the concept of a Home City, a capital back in Europe that supports your efforts to conquer the New World"

"Once you've chosen a civilization, it's time to colonize. Gameplay begins when your ship lands on American soil (North or South) and you claim the land in the name of your motherland"

"One big change from the previous Age games is that it'll no longer be necessary to build dropoff centers"

"Ensemble is still holding onto some secrets about its multiplayer plans. The team won't discuss gameplay modes except to say that there will be free-for-all and team-vs-team matches supporting up to eight players over a LAN or the internet."
[signature][hline]Simply death...
Mesaj tarihi:
ehe evet :=)[signature][hline]n0body 16 Temmuz 2004 10:34 tarihinde demişki ::[b]
Mesaj tarihi:
ÜYELERİNE ÜCRETSİZ DAĞIT OYUNU !!! :p[signature][hline]n0body 16 Temmuz 2004 10:34 tarihinde demişki ::[b]
Mesaj tarihi:
AOE benim için bitmiştir.17-18-19. yüzyıllardan ve o zamanda geçen oyunlardan nefret ederim.ve tahminimdir oyun aoe 2 nin başarısını yakalayamayacak[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
AoeII'yi hala ilk günkü zevkle oynuyoruz arkadaşlarla,inşallah aynı başarıyı yakalar..[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
aoe 2 de aoe 1in tadını alamamıştım hiç(evet bilgisayarımın özellikleri yetmiyordu dandik dandik oynuyordum! sonra bilgisayar gelişince de baya geçmişti hehe)

hadi bakalım aoe 3 e aoe 1 e harcadığım zamanı harcicakmıyım
Mesaj tarihi:
yav özellikler, grafikler, herşey süper görünüyor da total war'lardan beri alışılageldik rts'lerden fazla keyif alamıyorum, umarım oyunun sistemi biraz daha gelişir, warcraft 3 gibi herolu merolu rpg bozması birşey de olmayacağını ümit ediyorum zira bazı şirketler o tarafa yöneldi..

şöyle aoe2 gibi uzun süre kendine bağlayabilecek birşey çıkarırlar umarım.. aom güzeldi ama starcraft/warcraft3 gibi her ırk değişik, oynanışları alakasız şekilde abuk sabuk değişik filan hoşuma gitmiyor.. ispanyollar genişlemek için yere altın serpecek, ingilizlerin binalar regen olacak filan öyle saçmalıklar çıkmasın da.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 02 Ocak 2005 14:29 tarihinde demiş ki:
bende cogu kisinin tersine age of imperialism donemlerini cok severim. Tufekli mufekli. Guzel olur ya. ciksin valla.

Age of imperliasm oyunu ne zaman vardı yaw?
Mesaj tarihi:
Yillar sonra beni tekrar bilgisayara baglayabilecek bisey
bir isik
bir görüntü

aaahh EVET!!![signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
peh milattan sonra 1600ü geçen strateji oyunu delikanlı değildir[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 03 Ocak 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
peh milattan sonra 1600ü geçen strateji oyunu delikanlı değildir

Sc var![signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...