Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en sevmediginiz frp kitabı karakteri-1

karakedi

Öne çıkan mesajlar

Magic Chronicles da Legends da çoğu okuyucuyu kitaba bağlayan (kendim ve çevremden örnek veriyorum) hep en beklenmediklerin olmasıydı. Bilakis, Tas ın küreyi kırması, Raistlin in küre ile BLood Sea den kaçması, Silvara nın gümüş ejder çıkması, eğer bu olaylar daha basit olsaydı kitaptan bayanlar olurdu. Ben spoiler ı okumasaydım burda, Takhisis olduğunu öğrendiğim zaman şok geçirirdim Lost Star da.

Ben Weis ve Hickman ı genelde artık öykü için okumyuroum, yazım stilleri ve yazımı kullanma sanatları çok hoşuma gidiyo. Fallen Sun da şu cümleyi görünce ben mükemmel oha falan dedim, soora 3 ayrı yerde aynı tipte cümle gördüm :)

"And cursed his ribs to be on the way" Başında o minotaur şimşeklerden kaçınca düşündüğü şeyler.

Vanished Moon okumadım, ama evil ın kazanması zevkli oluyo bazen. Kitiara orda ne de olsa ;)

Edit: Hoş Kitiara ölmüş olsa da bi evil dı ehehehe
[hline]Evim...

[Bu mesaj Volfied tarafından 29 Ağustos 2002 09:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İlk 3 4 kitap heralde dierlerini okumadım ama geri kalan kitapların hepsi raistlin nekadar güçlü raistlin nekadar süper manyak bi büyücü raistlin rullz teması üstüne kurulmuş bence :P Bigün okucam ama kararlıyım[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche
Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı

Pick Me!
Sosyal ağlarda paylaş

bende

Raistlin suxs Nalfein Owns diyerekten gidiyorum bi itirazı olan?[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche

Pick Me!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Caine, 29 Ağustos 2002 18:48 tarihinde demiş ki:
nalfein diye bir isim yoktur
olymposda ben uydurdum onu..
yani oyle bir kitap kahramanı yok..
sadece drow of the underdark kitabında var olan 83462864 tane male drow isminden birisi
atmayın:)

[Bu mesaj Caine tarafından 29 Ağustos 2002 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]

Oha nası yok unutmuşun sen galba ilk kitapdaki Nalfein Do'Urdenı[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche

Pick Me!
Sosyal ağlarda paylaş

Zaknefaini lam o babası ben ölen büyücü drowdan bahsediyorum sen yaşlandın artık galba Drizztin kardeşin olan Nalfein Do'Urden diğer kardeşi tarfından bıçaklanarak öldürüldü hatta onun için bazıları ona Mal-fein de diyo ama aramızda kalsın ehuehu[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche

Pick Me!
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede yok ehe elden ele kim bilir nereye gitti o kitap şimdi internetten aratma :P Ama ar Nalfein yüzde yüz eminim büyücü drow Drizztin kardeşi hatta o öldüğü için Drizzti kurban etmekten vaz geçiyolar ya[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche

Pick Me!
Sosyal ağlarda paylaş

Nalfeindi istersen googlea yaz binlerce site çıkar yanınada drizzt falam yaz[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche

Pick Me!
Sosyal ağlarda paylaş

Özenti cainee özenti cainee bu threadi her akşam düzenli olarak uplıcam herkes görsün bu yaptığın rezilliği ki bida drow olmak nasip olmasın sana ehuehu[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche

Pick Me!

[Bu mesaj Ardeth tarafından 29 Ağustos 2002 19:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...