Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en sevmediginiz frp kitabı karakteri-1

karakedi

Öne çıkan mesajlar

DLde tek sevdiğim karakter fizbandır ehe adam stand-upcı gibi :P[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche
Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı

Pick Me!
Sosyal ağlarda paylaş

Tasslehoff dan neden nefret ediyorunuzki?
Bence thread nefret ettiğiniz char ve nedeni olsaymış...

Fizban ve Tasslehoff benim en sevdiğim karakterlerdi, ama DL de şöyle bir şey vardı ki, tüm iyi karakterler, bir şeylerinden ödün verip, bir şeyler öğrenip kazanıyolardı.

Kitiara ya bayılıyom ama :) (Soulforge ve Brothers in Arms daki tanımlarını okumak yetti ehehe)[hline]i am a freak!!!
π
Sosyal ağlarda paylaş

3)Merry ve Pippin: Ne idügü belirsiz sırf 9 sayısı tutsun diye kasılmıs 2 adam. Yane nolurdu yüzükler 1 3 5 7 olsa 7 ring wraith olsa 7de adam olsa sunnar olmasa bizde rahat etsek.

Hakikaten ya bak şimdi aklıma geldi. Sahi ne yapar bu iki velet? Hiç bi aktivitelerini görmedim.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp
Sevipte susuyorsan ayıp
Sosyal ağlarda paylaş

Tasslehoff (bi dogru yazin) dunyayi milyar kere kurtario yinede begenilmio anlamis degilim zaten[hline]Day after day we will gratefully suffer for more
Predestined's our part
So we bleed in the name of god

Blind Guardian - Age of False Innocence
---
Please, I demand respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya)
Sosyal ağlarda paylaş

Kenderlerin çiftleşmesini bilmiyosunuz tabee, biraz farklı insanlardan, seni çok sevdim, ateşliyim hadi gel falan tipinden geyikler yok, eğer merakı libido su ile karışırsa (ki kenderler korkuyu hisseder, ama önemsemezler, karınlarında basit bir guruldama gibi gelir) aa bu ne, aa bseninki ne, aa ben bi acaip oluyom tipinden muhabbetler olur, ve sonra yavru çocuk büyüdüü zaman (ki duyduum bi söyle nti kendelrerin fare kadar çok ürediği yönündeydi) meraklanıp dışarıa çıkıyor, ve bitiyo. :)

Bilgiler az sonra...[hline]i am a freak!!!
π
Sosyal ağlarda paylaş

Ehlana sevilmez mi be?? En çok sevdiğim karakter benim o. En çok onu "seviyorum" ben!!! Sparhawka koyim Ehlana benim olcakkkkk ;)[hline]Oh Christine don't you know it's all for you
Carlotta's head and the other death's I
planned.
All for you, to have your night in the spotlight.
From now on forevermore you will only sing for me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CoNTrA, 25 Ağustos 2002 01:41 tarihinde demiş ki:
said:
Sly-One, 24 Ağustos 2002 21:26 tarihinde demiş ki:
jarjar aptal.
tas ise zeki.
aktemur kro bense vampirim.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

kralsın... vampir kral...[hline]!!!ShiT HappenS!!!

sen benimle uğraşmanın sonuçlarını görmediğinden böyle yapıosun...
ilk seferlik affediyorum we uzatmıyorum....[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...