Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 DLde tek sevdiğim karakter fizbandır ehe adam stand-upcı gibi :P[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı Pick Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Frodo,Ehlana,Tasheloff en çok iğrendiğim karakterler valla. Hele Ehlana'ya çok pis gıcığım onu bu hale getiren Sparhawk'a da kızıyorum dolayısıyla. Birde Shannara'nın ilk 3 kitabında tüm karakterler :)[hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Tasslehoff dan neden nefret ediyorunuzki? Bence thread nefret ettiğiniz char ve nedeni olsaymış... Fizban ve Tasslehoff benim en sevdiğim karakterlerdi, ama DL de şöyle bir şey vardı ki, tüm iyi karakterler, bir şeylerinden ödün verip, bir şeyler öğrenip kazanıyolardı. Kitiara ya bayılıyom ama :) (Soulforge ve Brothers in Arms daki tanımlarını okumak yetti ehehe)[hline]i am a freak!!! π Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 3)Merry ve Pippin: Ne idügü belirsiz sırf 9 sayısı tutsun diye kasılmıs 2 adam. Yane nolurdu yüzükler 1 3 5 7 olsa 7 ring wraith olsa 7de adam olsa sunnar olmasa bizde rahat etsek. Hakikaten ya bak şimdi aklıma geldi. Sahi ne yapar bu iki velet? Hiç bi aktivitelerini görmedim.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Merry we Pippin gereksiz??? nihehehehehehe[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- Please, I demand respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Tasslehoff (bi dogru yazin) dunyayi milyar kere kurtario yinede begenilmio anlamis degilim zaten[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- Please, I demand respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 kesinlikle merry ve pippin gereksiz ayrıca tasslehoffdan daha igrenc bir karakter bilmiyorum...[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... [Bu mesaj Caine tarafından 24 Ağustos 2002 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 caine.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 vede tasskehoff hayatı boyuncu[ki oldukça uzun] çocuğu olmuyor bu kender mi gariptir yoksa çocuğu çok mu zor oluyo bu kenderlerin[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 kenderler genelde hayatlarının çoğunu doalaşarak geçirirler. sonra yaşlanınca gelip kendermore a yerleşirler. ondan sonra çocukları oluosa olur. tasın hiç oturmaya zamanı olmadı..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 tas'ın bence ilerde gayri meşhur çocuğuu çıkıcak vede m. weis ve t. hickmann yeni kitaplar yazmaya başlicak ve bu seferde bu tas'ın gayri meşhur çocuğu bütün haltları yicek babası gibi[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 yok sanmam.. tas öyle bırakıp gitmez..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Kenderlerin çiftleşmesini bilmiyosunuz tabee, biraz farklı insanlardan, seni çok sevdim, ateşliyim hadi gel falan tipinden geyikler yok, eğer merakı libido su ile karışırsa (ki kenderler korkuyu hisseder, ama önemsemezler, karınlarında basit bir guruldama gibi gelir) aa bu ne, aa bseninki ne, aa ben bi acaip oluyom tipinden muhabbetler olur, ve sonra yavru çocuk büyüdüü zaman (ki duyduum bi söyle nti kendelrerin fare kadar çok ürediği yönündeydi) meraklanıp dışarıa çıkıyor, ve bitiyo. :) Bilgiler az sonra...[hline]i am a freak!!! π Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Biraz uzun süreceinden yen i konu açıcam burda, kenderler üzerine diye...[hline]i am a freak!!! π Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 tasslehoffu hic semiyorum. yaramaz cocuk gibi. suratına iki tane osmanlı tokatı patlatıp bayıra salmak lazım. hep sorun cıkarıyo kucuk maymun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Ehlana sevilmez mi be?? En çok sevdiğim karakter benim o. En çok onu "seviyorum" ben!!! Sparhawka koyim Ehlana benim olcakkkkk ;)[hline]Oh Christine don't you know it's all for you Carlotta's head and the other death's I planned. All for you, to have your night in the spotlight. From now on forevermore you will only sing for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 4) 4 tane raistlin 5) 5 tane raistlin....vb[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı Pick Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Bu arada sizcede Tassheloff ile Jar Jar arasında bir bağ yok mu ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 evet tas la jar jar arasındaki baglantı aktemurla sly arasındaki kadar yani acaip benziolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 jarjar aptal. tas ise zeki. aktemur kro bense vampirim.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 fizban =)[hline]SATILIK CiLLOP GIBI ELEKTRO GiTAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoNTrA Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 said: Sly-One, 24 Ağustos 2002 21:26 tarihinde demiş ki: jarjar aptal. tas ise zeki. aktemur kro bense vampirim.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar kralsın... vampir kral...[hline]!!!ShiT HappenS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 ııyyy bu mu kral... behey berkeley beheeeyyyy su cocuklarımın zavallı acınası haline bak... bu arada hıbırt-lorr un kellesini barsaklarına sarıp onume getirin[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 said: CoNTrA, 25 Ağustos 2002 01:41 tarihinde demiş ki: said: Sly-One, 24 Ağustos 2002 21:26 tarihinde demiş ki: jarjar aptal. tas ise zeki. aktemur kro bense vampirim.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar kralsın... vampir kral...[hline]!!!ShiT HappenS!!! sen benimle uğraşmanın sonuçlarını görmediğinden böyle yapıosun... ilk seferlik affediyorum we uzatmıyorum....[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 ehe acaip iyi niyetli lam. we bazı şeylerde herkesden çabuk we akıllı dawranıo..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar