karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 ehe bu başlıkta benden. bence lord soth, adam bi türlü uckuruna sahip olamıyor. karı peşinde koşturmaktan hayatı kaymış. ilk gordugum yerde "afedersiniz türk müsünüz?" diye sorup kaçacam :-P ikincisi gandalf, katıldıgı her savaşta ya esir düşüyor, yada köprülerden aşaaa düşüyor. ama illaki bi yerlere düşüyor. ama acayip ballı kuşlar böcekler kurtarıyor falan. bi kapıyı bile acamıyor. havayıfişek dışında ne işe yaradıgı mechul. serinin başından sonuna dek ezik. siz sewsenizde benim kurdugum bi gruba asla giremez. ehe.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sontarian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Gandalf öle olsada immortal oldugu icin adama koymuyor, yani sansindan kurtulmuyor köprülerden falan, adam ölümsüz :)[hline]First judge yourself, then the others... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Nehiryeli Gandalf Wulfgar[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 wulfgarın nesini sewmiosunuz anlamadım ehe iri yarı bi barbar işte ne güzel kız da buldu.. sora lord soth karı kız peşinde koşmak yüzünden kayıo zati hayatı ama olsun yine de kudretine saygı diorum :)[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 said: karakedi, 23 Ağustos 2002 20:39 tarihinde demiş ki: ehe bu başlıkta benden. bence lord soth, adam bi türlü uckuruna sahip olamıyor. karı peşinde koşturmaktan hayatı kaymış. ilk gordugum yerde "afedersiniz türk müsünüz?" diye sorup kaçacam :-P ikincisi gandalf, katıldıgı her savaşta ya esir düşüyor, yada köprülerden aşaaa düşüyor. ama illaki bi yerlere düşüyor. ama acayip ballı kuşlar böcekler kurtarıyor falan. bi kapıyı bile acamıyor. havayıfişek dışında ne işe yaradıgı mechul. serinin başından sonuna dek ezik. siz sewsenizde benim kurdugum bi gruba asla giremez. ehe.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAHAHH[hline]Icq:57624785 Email:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Dragonlance'den Mina adlı dangalak hatun, Forgotten'dan Elminster [kişisel değil :p], Lord Soth ve Strahd ayrı bir evil kişilikleriyle uyuzlarımı kazanmış karakterler..[hline]This world is spinning without me Every day sends future to past Every breath leaves one less to my last Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 lord soth okadar da ewil deil aslında.. takhisis kandırıo... minayı da takhisis kandırıo we çocukluktan aldıı için kurtarılamıo... mina çok şeker bir kızdır ama dangalaklığı doru ewil olmasıyla beraber kıl kaparım bende... her mesaja bi yorum yapmayı da meslek edindim ewet dorudur..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Hayır birde ballandıra ballandıra anlatmışlar karakteri resmen, yok ölen şovalyelere gidip dua etmesi falan.. Görende onurlu monurlu bir şey sanıyor, takhisis knight olayının bir diğer yüzü işte, sevmiyorum..[hline]This world is spinning without me Every day sends future to past Every breath leaves one less to my last Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 ewet Mina gayet dallama bi karakter hehe[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- Please, I demand respect... For I am Costanza, the lord of idiots! - George Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Benim en gıcık olduğum karakter Harry Potter, hoş o da FRP sayılmıyo, ama HP nin görüldüğü yrdfe vurulması, hatta değil vurulmak bana getirilmesini istiyorum. Anlıyorsunuz değil mi? :P Belgariad serisinde Polgara var, gıcık olurdum kadına :) bi de Kitiara, görünüş haricinde (kim değilki :P) nefret ediyom :)[hline]i am a freak!!! π Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 şimdi Gandalf ezik görünüyor diye sevmeyelim mi?? Fizban hem ezik hem de bunak onu da mı sevmeyelim şimdi? Olur mu hiç öyle şey... :)[hline]Oh Christine don't you know it's all for you Carlotta's head and the other death's I planned. All for you, to have your night in the spotlight. From now on forevermore you will only sing for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 FIZBAN A LAF ATAN BENI BULUR KARSINIDA!!! (FORUMLARDAKI DEIL GERCEK FIZBAN :D) kızarım falla[hline]i am a freak!!! π Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 eheh ağaçla kavga eden bir adamı koruduğunun farkındasındır umarım. bu arada deliler her yerde kendini belli ediyor delidir ne yapsa yeridir misali (sana demedim bunu :P)[hline]Oh Christine don't you know it's all for you Carlotta's head and the other death's I planned. All for you, to have your night in the spotlight. From now on forevermore you will only sing for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 yoo ben de deliyim ama Fizban komik bi karakterdi, Nabzif de öyle (bkz. M. Weis ve T. Hİckman ın Death Gate serisi) Adamın herşeyi beni kitaba daha da sarmıştı... Abi kapalı bi kafeste kilit açmak için fire ball atan birine ben taparım .)[hline]i am a freak!!! π Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 zifnab o nabzif degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 zifnab mı tamam prdn unutmuşum[hline]i am a freak!!! π Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Fizban'ı ben de çok severim. Ama Gandalf'ı hiç büyü yapmadığı için sevmeyenleri de anlamıyorum. Gandalf'ı da çok severim de o yüzden koruyorum :)[hline]Oh Christine don't you know it's all for you Carlotta's head and the other death's I planned. All for you, to have your night in the spotlight. From now on forevermore you will only sing for me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 sparhawk ehe tamuli serisinin sonunda yaptıgı maymunluk yuzundne gozumden dustu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Mina feci kötü yaa.war soulsu okurken öl artık da kurtulalım senden dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OasniusOa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Harbiden Ölüm Kapısında iyi komedi yapmışlardı yaw Gandalf la falan ilgili Aeahu hatta biraz mizah bile vardı.( Bkz. Ölüm Kapısı Serisi - Elf Yıldızı)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 tasslehof kesinlikle, yani komik falan anahtar kesinlikle seride falanda acaip sinir olurum öle tiplere gördüğüm yerde gırtlaklayasım gelir[hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 raistlin, kitiara ve soth ıyyyyy evillere gıckk kaparım[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoNTrA Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 said: Uranka, 23 Ağustos 2002 22:26 tarihinde demiş ki: eheh ağaçla kavga eden bir adamı koruduğunun farkındasındır umarım. bu arada deliler her yerde kendini belli ediyor delidir ne yapsa yeridir misali (sana demedim bunu :P)[hline]Oh Christine don't you know it's all for you Carlotta's head and the other death's I planned. All for you, to have your night in the spotlight. From now on forevermore you will only sing for me auhauah[hline]!!!ShiT HappenS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoNTrA Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 bence en mal tip gandalf tır.. hiç anlamam nie sevilir bu kadar.. bide tabi boromir var onu da sevmem... ayrıca tanis e uyus olurum...[hline]!!!ShiT HappenS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 1-) Raistlin 2-) 2 tane Raistlin 3-) 3 tane raistlin[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı Pick Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar