SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 umarım tersi cıkar we farklı bı galıbıyet alırız[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambaz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 basacaz...[signature][hline]Nereye dönersen dön dötün arkanda kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 inşallah yenilmeyiz umarım amin ama umudum yok:([signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bizler inandık sizde inanın..Bizim için bu maçı alın...Hadi çocuklar Ümit'i,Hakan'ı,Tümer'i kim olursa olsun bu saatten sonra eleştirliler bitsin artık ay-yıldızlılar konuşsun..Sokaklara dökülmek istiyorum...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bu adamlarda bi numara yok, bizim takım daha iyi. İş Fatih Terim'de bitiyor bence. Doğru takımı çıkarır, doru oynatırsa, farklı bile yenip gidebiliriz Almanya'ya[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ilerde hakan-halil ikilisi oynuyor bu iyi bi seçim serhatın oynuyor olması da çok iyi yeneceğimize eminim inşallah 3 farklı olur.[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 şaban oynarsa 2006 değil 2012 ye gidemeyiz bu şokla :D necati,fatih tekke ilerde sağa serhat sola tuncay olay biter ama neyse.fatih terimin işine karışmayalım adanalı ne de olsa kabadayı döver möver...[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... [Bu mesaj Fistan tarafından 16 Kasım 2005 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 artık hakan sukur vs olaylarını bırakmak lazım oraya futbolla alakası olmayan bi turk vatandasını bile koysalar elinden geleni yapar sonucta..herkesin elinden gelenin en iyisini yapacagına inanıyorum..yener miyiz gruptan cıkar mıyı bilmiyorum yorum yapıp patlamak cok kotu bisi ama sonucta herkes elinden geleni yapacagı icin guzel bi mac olacagına inaniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 merak ettiğim acaba istiklal marşları okunurken onların marşında ıslıkmı çalıncak yoksa ses cıkartmayarak onlarımı utandırcaz[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 eheh merak etmeyin oralarda kanald reklama girer.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 onların marş okunurken tabiki türk milleti olarak ortalığı yıkacak şekilde ıslık çalacaz.nerde o susup onları utandırma duruşu bizde... :D dişe diş kana kan türkish clan[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 keşke susabilsek valla ama şahsen o olaylardan sonra ben de olsam ben de susamazdım herelde. e bi de mac atmosferi var stadda şimdi gel de sus.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 herkes sususa aradan bi sıyırma kesin çıkar hafifi ıslık babında bişey yapar senmisnin onu yapan :D[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: 2pacAmaruShakur, 16 Kasım 2005 19:28 tarihinde demiş ki: merak ettiğim acaba istiklal marşları okunurken onların marşında ıslıkmı çalıncak yoksa ses cıkartmayarak onlarımı utandırcaz ya sana küfür edene "pardon" dersen o sana tekrar küfür eder azının payını vermeliyiz diye düşünmelerdeyim ama niye verleimki susarak onlara en iyi cevabıda verebiliriz diyebilmekteyim. ama şu sıralar kızdan ayrılma girişimlerinde oldugum için sağlıklıda düşünememektelerdeyim. sağlıcakla[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bence onların marşınının ıslıklanmaması lazım biz ki yunan bayrağını yerden kaldırtan bi Ata'nın evlatlarıyız bize yakışmaz ama kesin ıslık olucaktır[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Utanma olsa bunlarda bu kadar rezillik yapmazlardı, utanmaz bunlar. Bunlara ıslık da çalacaksın, küfür de edeceksin. Çıkışta iki tane öldüreceksin, bak bi daha ki sefer nasıl dinliyolar İstiklal Marşı'nı.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Haydi aslanlarım,ağızlarının payını verin şunların :tebrikz:[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hay di bre yiğitlerim gbeeeeeeeeeeeeeeeee heyyy lay lay lay lay lay lay laaaaaaayy:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lalalallalalalalalalaalalalalalala[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 of heycan bastı[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ahahaha ıslıktan baska bişey duyulmadı onların marşında of çok duygulandır harbi harbi bizim marş çalıyo[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Adamların marşları duyulmadı, oh![signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Türkiye! Türkiye ! Lalalalalalala.....laaaa...tür--kiiii---yeeee..! :tebrikz:[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. [Bu mesaj Sabrina tarafından 16 Kasım 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben bile evde kalktım ayağa :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 we maç başladı hadi milliler..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar