ronald Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 veyahut buyuk taaruzdan sonra Turk telsizlerinin yunanlilara mutemadiyen...Tarihinizden utanin yunanlilar..kacmayin da savasalim..diye mesaj yollamasi :D[signature][hline]kaypak olmak moda galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonoflove Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bende okuyorum gerçekten mükemmel ya keske orda olsam dıyorum bazen bizim için yapılan bu fedakarlıkların bizimde gelecektekiler için yapmamıs gerekir keske onlar gibi olabilsek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 valla ben genelde popüler kitaplara karşı hep onyargıyla yaklasırım(metal fırtına,yatmadan once 100 fırca felan..) bana hep şişirme gelir..ama bu kitabın ole olmadıgına eminim.. okuycamm...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 158 basıma ulaştığına göre bişeyler var heralde ama baya bi kalın geldi bana gözüm korktu...[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Valla baş ucumda duruyor şimdi 'Padişah Analarını' okumaktayım biter bitmez başlıycam okuduğum kitap 'Padişah Anaları' da osman bey döneminden vahidettin'e kadar anlatıyor hikaye modunda yazılmış çok çarpıcı iddia'lar var Osmanlının senelerce devşirmeler tarafından yönetildiğini konu alıyor baya güzel tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 mükemmel bir kitap kesin ve kesin okuyun arka taraf taki yorumlarıda okuyon[signature][hline]ŞUANDA MAÇ İZLİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Tüm türkiye'nin okuması gerektiğini düşünüyorum[signature][hline] Züleyha - Ragnaros - Ally Narg - Bloodsclap - HORDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bizim okula geldi o adam[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Çok çok güzel bir kitap, okurken birçok yerde resmen gözleriniz doluyor, içiniz daralıyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Padişah Anaları şu an rafımda duruyor ama okumadım şimdiye kadar.3 yıl oluyor sanırım alalı annem okudu :) Şu Çılgın Türkler ise gerçekten süper bir yapım. Yazan adam ATV de çıkmıştı 25 yıldır bu kitap üzerine çalışıyorum falan demişti öyle hatırlıyorum.Adam hayatını bu kitaba adamış. Amacı da para değil zaten.Türk gencinin , türk insaninin şanlı Türk tarihinin bir kesimini yaşaması için yazılmış. Gerçekten harika bir kitap[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Yazarın 40 yıllık bilgi birikimini içeren,tarafsız tarihi öğrenmek isteyenler için altın değerinde tarihsel olarak büyük değeri bulunan bir kitap. Çoğu kişi kulaktan dolma,tartışma programlarında veya etraftan duyduğuyla 'bilgi değil fikir' sahibidir,geniş tarihimizi bu kitap aracılığıyla 'tarafsız' bir şekilde öğrenilebilinir.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2005/ekim/27/g01.html[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 kitabı okudum çok sevdim kısa geldi bana daha uzun uzun anlatılmalıydı bence şöyle bir kaç kitaplık bir seri olarak yapılabilirdi kitaptaki her olaydan her karakter uğruna yazılacak bir sürü kitap olabilirdi.tadı damağımda kaldı[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ico Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: eldar, 14 Ekim 2005 00:41 tarihinde demiş ki: Kitap güzel güzel olmasına da Kurtuluş Savaşı'na daha rasyonel yaklaşan bir kitap bekliyorum halen.Sizin gözleriniz dolmuş, benim de duygulandığım yerler oldu ama roman buram buram ucuz romantizm kokuyor,bu kadar abartılmasa daha iyi olurdu.Kitap bilmemkaçyüz sayfa ama yarısı safsata brezilya dizis tadında...Kurtuluş Savaşı'na bu tür bir yaklaşımın zararlı olucağı kanısındayım ama bir ilk adımdır diyelim, ilerde bütün boyutlarıyla savaşı realist inceleyen kitapların da yazılmasına vesile olsun. Şu Çılgın Türkler kitabı özellikle roman tadında yazıldı ki gençler biraz daha ilgi göstersein diye.Çünkü basmakalıp araştırma bir kitap olsaydı ilgisiz kalacaktı gençler.Eğer biraz daha araştırırsan Kurtuluş Savaşı hakkında o kadar tarafsız tarihi kitaplar varki bunların farkında değiliz.Çünkü bu kitaplar biz gençlerin ilgilerini çekemedi.[signature][hline]Bana Yalanlar Söyleseydi Yetinecektim,Ama Yalan Söyledi!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 konuyla alakalı diye c/p ettim linki kitabı henüz okumadım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 adam herşeyi tüm gerçekliğiyle yazmış..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 vaktiyle kurtuluş serisini izlemiş çok etkilenmiştim..kitap üstüne süper geldi..filimden bazı sahneler canlandı gözümden adeta okurken izledim kitabı... şey kısmında ağladım adeta...şehre giren kadın kuvai milliyecileri gören adamın diz çöküp ağlaması olayında bende adamla birlikte ağladım adeta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 öle kalin kitap okumaya hic gelemem... ama bana o kitap tadinda, milyon sayfalik bisi versinler, üsenmeden okurum.. basladiktan sonra öle baglioki, bi ara gece uyuya kaliodum (sabahin ücünde) kitap okurken, yüzümü yikayip bi 20 sayfa daha bi 20 sayfa daha diye diye, sabahladigim oldu... zaten kalin olmasina ragmen, insan birakmio, 3 günde bitti[signature][hline]ultraslan-Avrupa HERYERDEYIZ !!! Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 okunması ve okutulması için yazılmış harika bir kitap, http://rapidshare.de/files/7096979/T_______T.rar.html http://get.7x24.gen.tr/E-BOOK/Su.Cilgin.Turkler.rar pass=www.7x24.gen.tr herkesin okuması için. .lit formatındadır bu da reader. http://www.microsoft.com/reader/downloads/pc.asp [Bu mesaj armra tarafından 10 Kasım 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 halen daha okuyamadım ama çok güzel bi kitapmşş ve çok mrkk ediyorumm.. pc başından kalktmmı hemen gidip alıyorm kitabı:)[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bu kitabı okurken kaç kere gözüm doldu.. kaç hikayeden sonra durdum.. inanamadım.. düşündüm.. düşündüm.. bu kadar şanlı bir milletin insanı olabilirmiyim diye.. bu kadar şanslı bir insan olabilirmiyim diye.. Her Türk'ün okumuş olması gereken bir kitap. Liselerde kesinlikle okutulmalı.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ben 50 inci sayfada firlatip attim duygu somurusu en son agladigim gunu hatirlamazken 50 inci sayfada artik goz yaslarimi koyunca firlatip attim. bana gelmiyor boyle kitaplar sonra yunanindan ermenisinden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sen dedin diee bi bakcammmm o sayfaya.... çünkü yeni aldım henüzz kitabıı[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 o duyguyu yaşıyabilmek ztn tüm mesele bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 evet haklısın o duyguyu yaşayabilmek önemlii... ama duygulanmamk elde değil[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar