Sin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Kutsal bi karakterin shadow dmg vereiblmesini saçma bulan tek kişi benmiyim? Dmg da shadow > Holy su an priest için... Mantıken Holy > ALL olması lazım.. Holy 99% hit chance ı olan bi spell school kendi levelına..[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 shadow priest kesebiliyorum ama holy priest kesemiyorum arkadaş. mortal strike falan işlemiyor yau.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Sin, 14 Kasım 2005 12:14 tarihinde demiş ki: Kutsal bi karakterin shadow dmg vereiblmesini saçma bulan tek kişi benmiyim? Dmg da shadow > Holy su an priest için... Mantıken Holy > ALL olması lazım.. Holy 99% hit chance ı olan bi spell school kendi levelına.. Şimdi olaya kutsal bir char olarak bakma çunku sna talent tree bu yuzden verilmiş =) Holy mesela senin dediğin gibi kutsall bi adam bi nevi imam papaz vs =) Shadow priyi ise soyle duşun kötü bi tanrıya tapan priest olarak. Bir nevi drow pri olarak dusun yani =) Talentlar zaten sana sanki 3 yeni class veriomus gibi olmuyormu sizcede... O ucunden 1i ne agırlık veriyorsunda ilerliyorsu işte... Hunter ==> Beastmaster---Ranger---Scout böyle dusun =) (scout biraz saçma oldu ama bulamadım başka bişi)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered huntah!!! (The Maelstrom) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! [Bu mesaj Epilepsy_Ray tarafından 14 Kasım 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 @Sin: Bence gayet normal Shadow un Holy den üstte olması çünkü holy defansif kısmı ağır olan bir school shadowdan fazla dmg verirse shadow tree çok anlamsız olur. Ayrıca Holy Bologna: What the Light won't tell you. -By Shadow Priest Allister :)[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 abi shadow neden kutsal olamaz ki? herkes elune a tapıcak die bişi yok ki[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 shadowa respeclemek satanistlikle eşdeğer diye düşünüyorum. çünkü ben türkiye'nin shadowpriesti olduğum için.[signature][hline]valandil ownz j0o!çapkınım hovardayım,24 ayardayım.WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 KO forumlarina mesaj atmisligi olanlarin buraya yazmasi yasaklansin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Sin, 14 Kasım 2005 12:14 tarihinde demiş ki: Kutsal bi karakterin shadow dmg vereiblmesini saçma bulan tek kişi benmiyim? Başka yerde söleme döverler..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Suark, 14 Kasım 2005 02:38 tarihinde demiş ki: eskiden gençler shaman açardı overpower diye.Teey tey bugunlerıdemı gorecektık =) Yok o bahsettigin günler gelmedi çok şükür 2-3 post aşşa in gene nerf shaman taş plakları sahnede :)[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Kimse dememis daha, bari ben ilk olayim. NERF SHADOW PRIESTS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Shadow priest gafil yakalanırsa kazanması zor ama duel dersen kaybetmesi zor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neoras Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 shdow priestle oynamasını bilen istediği kdar gafil avlansın veya başka bi şekil olsun alır diyemiğcem :P..bu kişiye bakr tamamen karakterini tanımakla ve el hızına bağlı,herşey mümkündür yeterki yetenek olsun..ben level 56 ken 2 tane 60 beni ganklamya çalıştı (level 60 human pala-level 60druid)az manam olmasına rağmen heal pot içmeye kdar düşürdüm onları 4dk civarında sürdü manam tamamen bitti ben hala direndim nerdeyse druidi aılıyodum ama olmadı...ben öldüğümde ise druid %32 paladin % 46 kalmıştı.tamamen oynamaya bakıyo diyorum ben tecrübelerime dayanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 evet evet hersey oyuncunun kendisinde , 1 hafta once shimmering flats te druid in tekiyle 2 gun boyunca kose bucak kapistik . 2 tane amele karsi karsiya gelince pvp gunler suruyor asil ustunluk o zaman cikiyor ortaya ahaha acikcasi sagladigim ustunluk tamamen serefsizlik ustuneydi mobla kapisirken vs en az 40 kestim adami ama karsi karsiyada ne o beni oldurebildi ne ben onu . hazir konusu acilmisken shadow priest druid e ne yapar onu da anlatin . badlandste goruyorum gene ayni adami gerci fazla bulasmiyor bu sefer bana ama yenilgiyi kabul etmeyen bir ruh var adamda da hazirlikli olmakta fayda var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 http://wowvault.ign.com/View.php?view=Videos.List bu adreste güzel bi priest pvp videosu vardı cogu classı keserken görebilliyosunuz (adam shadow priest)...suan sitede yok galiba en yakın zamanda upload etmeye calısırım[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 valla huun dikkatli olmanda fayda var =). arkadan pis bir şekilde çıkabilir[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llotheis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ister shadow olsun ister holy eger isini iyi biliyorsa ve manasi bitmedigi katdirde priest kolay kolay olmez. Benim dusunceme gorede bu oyunda olmeyen bi sekilde oldurur ne kadar dmg verdiginin fazla bi onemi yok ki 2k mb hicte kucumsenecek bi rakam degil... PS: Altug arkadasta hic bi prieste olmuyormus ya helal walla onu ayrica tebrik etmek istiyorum...Execute gibi bi guild ve rank 10 dan asagi playerlarin olmadigi grupla ab de zaten kimseye olmezsin bunu benim soylememe gerek yok sanirsam.[signature][hline]Llotheis Themaelstrom Passionplay Ragnaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neoras Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya ranklada alakası yok ben teke tekte grand marşl human warr aldım adam sadece rank yapmış okdar ama kocamn bir hiçti..shdow priest druide ne yapr sorusu çok uzun sürer o kapışma ama akıllı ve tecrübeli bir priest druidi pek zorlanmdan alır.druidin ayı olması benim için kolaylık sağlar healti nekdar yükselsede fearda kalma olasılı çok yüksek.mage gibi takılırsa önce silnce ama slnce halindeyken o instnd healını yapınca biraz sinir olmuyo deilim :P..slnce bitimine az kala fear feardayken shldi atmalısınki fear bitiminde sana damge verdiğinde shldi tazeleyebilesin.bu işlemin sonunda fearın cooldwn'unun süresinin bitmesine yaklaşık 10sn ye kdar kalmış oluyo o dolana kdar ve o shldi indirmeye çalışana kdar ben wandla çalışmayı tercih ederim böylece fear attığımda daha raht büyülerini atıp işi hızlandırmış oluyosun ve fear bitince silnce ı tekrar atı üzerine bir mind blast le tazeliyp ölüme yaklaştırabilirsin.lafa gelince söylemesi kolay diyenler için bladfiste beni bulabilirler ismimi sorucak olursanız beni görünce zaten anlarsınız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 abi ne yazarsanıs tazın palalarıda burda gormek istiom soole sooleyin berf shadow priest deyin gorem sizi ohh be overpoewered denmemek ne uselmiş nefleyin la bunları[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Saldırmaya en fazla korktuğum class priest.. dot , fear , ben saga sola koşarken 1 2 MB , sonra mind flay.. ben tabi o sırada klavyeyi yumrukluyorum. gerçekten bi undead priest açmayı düşünüyorum; fakat çok monoton gibi geliyor pvp'si nedense. Ortalıkta zıplayarak ae spam'lemece yok , bi ambush + gouge 'un zevki yok. 10 kişinin arasına charge'lamaca yok :) bi garip geliyor bilemiyorum[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Benimde en tırstığım priestim ile pvp yapmak :) Pek çaresiz geliyor nedense anlamıyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
macc Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Benim PVP serverında Şubat ayında açtığım 60 Tauren Hunter la başladım oyuna o zamanlar cidden Hunter birşey yapamıyordu.Böyle olmaz Damage lazım diye aynı serverda Undead Rogue açtım.Bu seferde Rogue tek başına ,eğer çok çok sağlam PVP ve itemin yoksa zayıf kalıyor vede hep onu heall ayacak kişilere gerek duyuyordu.Rogue u 45 de Bıraktım. Aynı serverda Undead Priest açtım. Bu pristi 60 ladım ve en az 5 kere Talentleri değiştirdim. Şu anda Shadow um.1,5 saniye de (970 - 1400) healliyorum. Trinketim var 15 sn.de 2000 lere çıkıyor heal. 3 sn.de healim 2500 civarı.. 6800 manam var.Yaklaşık 5 saniyede 3000 dmg den fazla vuruyorum.Yanımda mana potion taşıyorum itemlerim fena sayılmaz. Bu konuda herkes birşeyler yazmış ama mantıken durum böyleyken Priest cidden güçlü. Ayrıca Talentlerimi değiştirdim dedim.Holy cidden kötü ve bana saçma geliyor.Grup için oynuyorsanız bunu yapın ama bu aşırı sıkıcı mümkün değil ben hayatımı milletin healtini kontrol ederek geçiremem.AV lerde ilk 5 giriyorum şu anda.Ayrıca MT yi heallerken Critic MT Critic yerse ve bu adam olürse sizden kötüsü yok. Talentler priest için bana göre bug lı.Healim 3 saniye de 2500 den 3000 küsür 4000 e çıkıyor ama dmg im 3000 den 600 e düşüyor saçma. Ayrıca protectionlarım her zaman var.Fear da.kaçabiliyorum.Speed veya Invis potion da taşınabilir.Bence Shadow Priest manaya saldırmayan her düşmanı yüksek olasılıkla keser.Yada kaçar. Hunter,Warlock zordur priest için Ranged Hunter a yakalanırsanız kurtulmanız imkansız.Yakından Warlock a yakalınrsan da aynen.Kurtulamazsın. Son olarak arkadaşlar yazmış herkesin PVP si bir olamaz bunu kullanmak da önemli ben çok iyi kullanıyorum diyemem yavaş kalıyorum ama Priest in bu zevkli oyun gücünü full yaşıyorum. Herzamanda belli olmuyor bazen ölmeden çok rahat kesiyorsunuz bazense adım atamıyorsunuz ölmekten. Priest gerçekten çok güçlü...Bunu kabul etmek lazım.. Fear atacam diye BG lerde Alliences ların içine girip birde Fear atamadan ölmekten de Nefret ediyoum...(Dip Not):((((( Saygılar... [Bu mesaj macc tarafından 15 Kasım 2005 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Valla ben holy olarka durumumdan memnunum, eger birisi bana saldirirsa takim arkadaslarim gelip beni kurtarana kadar kendimi healliyorum, 7.5k mana ve essek gibi regen var, hayata küsüyo saldiranlar : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 druid vs shadow pri olayına değinilmişken sizlere aynı lvl olduğum bir druidle aramda geçen 1vs1 pvp den bahsedeyim..tanariste q teslim etmeye giderken (port'a) bi baktım lvl 50 ne druid 44 warior'la eğlenior, sanırım o anda büyük bir hata yaparak shadowformdan çıktım(warior'ın hp si çok azdı flash heal atmak istedim)ve heal a bastım lakin çok geçti..bear formda olan druid son bir hamle ile onu kesip bana charge koydu(hpsi neredeyse full'dü)shadowformda olmadığıma yanarken bi anda dotları falan yağdırdım( devouring plg. rlz=) ). sanırım aramızdaki pvp abartısız 4-5 dk sürdü ancak sonunda ölen ben oldum, malumunuz bear formdayken mükemmel mana topluor druidler..hemen gittim res olup sote bi yerde buff+sf vs herşeyimi toparlayıp mekana geri döndüm ve warior'un yeniden kesilme sahnesine tanık oldum :D..(aynı druid)bu sefer öyle bir daldımki ne olduğunu anlayamadan 10-15 sn de öldürdüm..sf bu kadarmı fark eder öeh, heal atacağını fark etiğim anda silence basıp olayını bitirdiğim an bide fear basıp mb gömmek ardından koca bedeninin 10 sn de yere yıkıldığını görmek beni çok mutlu etmişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Eğer undead shadow priest ise yer. Bkz. Racial Traits; Cannibalize: Increase health regeneration by 7% of total health every 2 sec while consuming human/undead corpses. Lasts 10 sec. 2 min cool-down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Smulkin, 15 Kasım 2005 13:36 tarihinde demiş ki: Eğer undead shadow priest ise yer. Bkz. Racial Traits; Cannibalize: Increase health regeneration by 7% of total health every 2 sec while consuming human/undead corpses. Lasts 10 sec. 2 min cool-down. Yer kelimesini sanırım gerçek anlamda kullanmışsın burda =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar