Sensible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Eh malum Öss stresini bi şekilde atmak lazım :) Şöyle yumruklamak için satılan birşeyler var mı ya kum torbası benzeri ama duvara asılmayan? Varsa nereden alabilirim? (İstanbuldayım)[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 17 Kasım 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 www.telekomprotesto.com telekoma atabilirsin ahaeah aşk sarhoşu oldum ya da uykum geldi yumruğu yumurta diye okudum. affedin (:[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | [Bu mesaj toggie tarafından 17 Kasım 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yastık. Yataşşşş[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 izmirdeysen EGS'deki barçın sporda satılıyo 150-200 milyona profesyonel kum torbaları. tek bildiğim budur :)[signature][hline] smiling in the midst of the moor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yumruk atıcağına futbol oyna topa tep! ben öle yapıyorum sinirlenince eskiden duvara yumruk,kafa vb şeyler yapardım! tabi benimki öss stresinden diil! :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 duvar. ama yumruk atarak pek stres atamazsin.. kafani vurarak dene. 3. ya da 4.'den sonra uyuya kaliyosun.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 eline 5kglik dumbleları al ve duvara yumruk at. kısa zamanda bütün enerjini boşaltırsın (tecrübeyle sabittir).[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 abi bizim okulda iki tip var arada gelip dövsen çok makbule geçer :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: toggie, 17 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki ahaeah aşk sarhoşu oldum ya da uykum geldi yumruğu yumurta diye okudum. affedin (: bende ilk yumurta okudum nedense yumurta yemekle ilgili bi anınmı var seninde.. =)[signature][hline][b]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.[b] [Bu mesaj HainPanda tarafından 17 Kasım 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yok sadece spam bi mail geldi yumurta üreticilerinden. yumurtanın faydalarından ve türkiye'de diger ülkelere göre cok daha az tüketildiğinden (otobüslere ve ev pencerelerine sayısız atılmasına ragmen) bahseden bir mail. belki bu aklımda kaldığı için olabilir =) yumruk atacak kum torbası tarzında bişey biliyorum ben ama yere baglı hacı yatmaz cinsinden bi torba. istiklal caddesi atlas pasajında var. ya da aznavur ya da halep pasajı. bu 3 pasajdan birinde. almak istiyosan.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 kredi kartin ayumruk at[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki: yastık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 fizikçiye at, göm kafayı kalkamasın yerden![signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 sıkıyosa duvara salla derim bi yumruk allah ne verdiyse:) sinirin stresin kalmaz 3 ay yumruk atmak istemezsin ama yazı yazmadığın elinle at ha bide çamaşır makinasına tekme savurabilirsin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 wrest kaç? offff[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 penth kredi kartı büyük bir yara haline geldi bu akşam sende.. =)[signature][hline]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 [signature][hline]FİLTHY PLAY!*********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ahaha fistan :D[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 la fistan ultima dan dıgın seye nası vurusun cocuk hmm abin varsa ona dal :)) akıllanırsın :) kavga sonunda :))[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Fistan'a at yumruğu LUT FEN[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 parmakların arasına en hızlı bıcak saplama oyunu oyna.Biraz stress in varsa bile en fazla 2-3 hatadan sonra rahatlarsın.Mecburen...[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 23:57 tarihinde demiş ki: resmin urlsini verdigin site japoncahttp://www.wakwak.com/index.html[signature][hline]Arqas UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Duvar, kapı... Ama kum torbası gibi birşey alman tabii ki daha iyi olur orası ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 İlk olarak, ben de yumurta okudum =] Valla stres atmanın birçok yolu var, kimi duvara kafa atar, kimi tırnaklarını yer bitirir, kimi çatıdan kayar, kimi buzlu denize girer..Sana kalmış yani yaratıcılığına.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 balkondan aşağı kırılabilecek bişi at ama çok değerli olmasın mesela bardak yada tabak hoş ama birinin kafasına gelmemesine dikkat et... birkeresinde eski evimizde 10. kattaydık bi sallamıştım çay bardağını 30-40 metre ötedeki çatıya çarptı ordan kırıldı başkasının balkonuna düştü :P sonra hemen içeri topukladım tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar