Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yumruk atılacak birşey arıyorum...

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Eh malum Öss stresini bi şekilde atmak lazım :) Şöyle yumruklamak için satılan birşeyler var mı ya kum torbası benzeri ama duvara asılmayan? Varsa nereden alabilirim?
(İstanbuldayım)[signature][hline]N i g h t w i s h
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Nerf Shaman!

[Bu mesaj Sensible tarafından 17 Kasım 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 17 Kasım 2005 23:39 tarihinde demiş ki
ahaeah aşk sarhoşu oldum ya da uykum geldi yumruğu yumurta diye okudum. affedin (:

bende ilk yumurta okudum nedense yumurta yemekle ilgili bi anınmı var seninde.. =)[signature][hline][b]Lezzetsiz tosta yumruk atasım gelir.[b]

[Bu mesaj HainPanda tarafından 17 Kasım 2005 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok sadece spam bi mail geldi yumurta üreticilerinden. yumurtanın faydalarından ve türkiye'de diger ülkelere göre cok daha az tüketildiğinden (otobüslere ve ev pencerelerine sayısız atılmasına ragmen) bahseden bir mail.
belki bu aklımda kaldığı için olabilir =)

yumruk atacak kum torbası tarzında bişey biliyorum ben ama yere baglı hacı yatmaz cinsinden bi torba. istiklal caddesi atlas pasajında var. ya da aznavur ya da halep pasajı. bu 3 pasajdan birinde. almak istiyosan.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

sıkıyosa duvara salla derim bi yumruk allah ne verdiyse:)
sinirin stresin kalmaz 3 ay yumruk atmak istemezsin
ama yazı yazmadığın elinle at ha bide çamaşır makinasına tekme savurabilirsin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

İlk olarak, ben de yumurta okudum =]

Valla stres atmanın birçok yolu var, kimi duvara kafa atar, kimi tırnaklarını yer bitirir, kimi çatıdan kayar, kimi buzlu denize girer..Sana kalmış yani yaratıcılığına.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı..
-İnternete resim yüklemek -by Sabrina-
-Im waiting the sunrise;
-Make me feel like a sinner..
Sosyal ağlarda paylaş

balkondan aşağı kırılabilecek bişi at ama çok değerli olmasın mesela bardak yada tabak hoş ama birinin kafasına gelmemesine dikkat et... birkeresinde eski evimizde 10. kattaydık bi sallamıştım çay bardağını 30-40 metre ötedeki çatıya çarptı ordan kırıldı başkasının balkonuna düştü :P sonra hemen içeri topukladım tabi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...