Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Selam arkadaşlar, yaklaşık 10 kişilik bir grup olarak US den EU serverina geçtik ve the maelstorm realminde oynamaya başladık. Neden BL değilde, maelstorm diyeceksiniz haliyle. Hemen açıklıyım nedeni BL nin over-pop olması ve ne yazık ki yaş ortalamasının çok düşük olması, peki neden maelstorm, maelstrom horde/alliance ratio ya bakarsanız 1/4 gibi bir oran cikiyor. Bizi etkileyen en büyük etken bu oldu, artı daha MC e adam gibi gidebilen guild sayısı çok az, ZG ve BWL i saymıyorum bile. Tabii horde tarafı için konusuyorum. Tam takim olarak Maelstorm horde tarafında başladık, cogumuz BWL-MC-ZG-Onyxia biliyor, BWL de nefariun a kadar lead edebilicek adamlarımız var, MC direk 'piece of cake' diyorum. Simdilik sadece 22 turk toplayabildik, bunların yaklasık 20 si aktif. Gonul ister ki bir türk guildi olarak baska guildlere bagimsiz olarak MC,BWL,ZG,Onyxia yapabilelim. Eğer alt baslamayı veya oyuna yeni basliyorsanız hepinizi bekliyoruz, hepimiz deneyimlik oyuncularız CB beri oynuyoruz ve beraberiz her konuda yardımcı olucaz. Guild: Nefastus - bilgi veya invite icin 'nutiara' ya pm atmanız yeterli ps: Amacımız turkler diger irklardan ustundur, turk guildi kurup diger milletlerin guildlerini ezicez falan degil tabii ki de. Guild chat ve raid chatin turkce olması amacıyla boyle dusunduk. Her raidde 2 ayri dilde aciklama yapmamak icin.[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Birde son olarak ekliyim, guilde girmek icin 1-2 sart ariyoruz. 15 yasindan buyuk olmalı, artı cat-pat ingilizce bilmeli, ve aktif olmalidir. class olarak cok fazla warrior ve shamanımız var, gelenler daha farkli classlar secerlerse cok iyi olur. Hic druidimiz yada warlock'umuz yok mesela :) [signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P [Bu mesaj Dreamfury tarafından 15 Ekim 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daedroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ben ve bikac arkadasım alt kasmak icin server arayısı icindeydik sanırım aradıgımızı bulduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 daha yeni aly actım :([signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bizde turkuz allianceyiz bizim sucumuz ne :D ( mealstromda)[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 eheh turkçe raid super oluyo bizim guildde turk ve raidler çok rahat geçiyor tavsiye ederim :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: mADmaXimus, 15 Ekim 2005 18:23 tarihinde demiş ki: eheh turkçe raid super oluyo bizim guildde turk ve raidler çok rahat geçiyor tavsiye ederim :D bl de bi ara girmiştim inva ya.. güzel bir ortamdı ztn :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ne zamandir bi alt kasma sevdam var, hem sürekli yabancilarlada oynamaktan sıkılmıstım söle turkce cetli bi guild süper olur harbiden ( 2,5 ayligina yurd disina egitime geldim turkceyi ozledim valla :) ) hem dönene kadar ama asil döndükten sonra deli gibi kasabilirim, priest, mage yada druid olabilir.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." [Bu mesaj FreEmoon tarafından 15 Ekim 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Hepinizi bekliyoruz, asla çok gec degildir :)[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 daedrothla birlikte bende geliyorum ^^[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 30 kişiyi geçtik, umarım daha fazlası gelir :)[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ortam gayet iyi bekleriz herkesi... keske horde degilde aly olsydı horde char kasmak igrenc :( (ilk defa horde kasıyorum)[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 kıskandım bak.. horde mi açsam bide..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 başarılar , oyun içinde de belirttim gerçi heh.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Oyundaki bir cok Turk oyuncuyla baglantim oldugundan,soyle diyebilirim ki,varliginiz bir cok kisiyi heyecanlandirdi.Hosgeldiniz. Server secimi olarak harika bir secim yaptiniz,ben de bundan 4 ay once 4 arkadasimla birlikte BL'yi birakip sizin gibi baslarken "bu server git gide buyuyecek" demistim,hakli oldugumu goruyorum gun gectikce. Herhangi bir konuda sikinti yasarsaniz whisp atmaktan cekinmeyin.[signature][hline]Oneiros,proud member of DUSK Elite. -The Maelstrom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bende geliyorum birazda horde ile oynayalim. Priest yada druid acmayi planliyorum. [Bu mesaj Law tarafından 16 Ekim 2005 10:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben de mi gelsem :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 35 kisiye yukseldi sayımız, amacimiz 100. Hepinizi bekliyoruz :][signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 kime whisperlayalım(lafa bak!) oyunda bi de lvl sınırı var mı :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 nutiara[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ben çoktan geçtim değişiklik olsun female troll warrior actım . Sword spec yapiyorum, Elime Destroyer of world almam lazım. Aşacam kendimi :)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 30 u online, 40 member a ulastık.. Hepinizi dengeyi kurmaya cagiriyoruz :)[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Guild ismini başlığa yazdım. Aratılırsa kolay bulunur..[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Guild ismi : Nefastus[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 /w Modrei.[signature][hline]G 3 N K f t w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar