Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Maelstorm'a Çağrı... (Nefastus)

Dreamfury

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar, yaklaşık 10 kişilik bir grup olarak US den EU serverina geçtik ve the maelstorm realminde oynamaya başladık. Neden BL değilde, maelstorm diyeceksiniz haliyle. Hemen açıklıyım nedeni BL nin over-pop olması ve ne yazık ki yaş ortalamasının çok düşük olması, peki neden maelstorm, maelstrom horde/alliance ratio ya bakarsanız 1/4 gibi bir oran cikiyor. Bizi etkileyen en büyük etken bu oldu, artı daha MC e adam gibi gidebilen guild sayısı çok az, ZG ve BWL i saymıyorum bile. Tabii horde tarafı için konusuyorum. Tam takim olarak Maelstorm horde tarafında başladık, cogumuz BWL-MC-ZG-Onyxia biliyor, BWL de nefariun a kadar lead edebilicek adamlarımız var, MC direk 'piece of cake' diyorum. Simdilik sadece 22 turk toplayabildik, bunların yaklasık 20 si aktif. Gonul ister ki bir türk guildi olarak baska guildlere bagimsiz olarak MC,BWL,ZG,Onyxia yapabilelim. Eğer alt baslamayı veya oyuna yeni basliyorsanız hepinizi bekliyoruz, hepimiz deneyimlik oyuncularız CB beri oynuyoruz ve beraberiz her konuda yardımcı olucaz.
Guild: Nefastus - bilgi veya invite icin 'nutiara' ya pm atmanız yeterli

ps: Amacımız turkler diger irklardan ustundur, turk guildi kurup diger milletlerin guildlerini ezicez falan degil tabii ki de. Guild chat ve raid chatin turkce olması amacıyla boyle dusunduk. Her raidde 2 ayri dilde aciklama yapmamak icin.[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock>
Absolution <60 Human Priest>
Nutiara <52 Undead Rogue>
Mae <49 Night Elf Hunter>
Nefastus <49 Tauren Shaman>
ve daha bir cogu :P
Sosyal ağlarda paylaş

Birde son olarak ekliyim, guilde girmek icin 1-2 sart ariyoruz.
15 yasindan buyuk olmalı, artı cat-pat ingilizce bilmeli, ve aktif olmalidir.
class olarak cok fazla warrior ve shamanımız var, gelenler daha farkli classlar secerlerse cok iyi olur. Hic druidimiz yada warlock'umuz yok mesela :)
[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock>
Absolution <60 Human Priest>
Nutiara <52 Undead Rogue>
Mae <49 Night Elf Hunter>
Nefastus <49 Tauren Shaman>
ve daha bir cogu :P

[Bu mesaj Dreamfury tarafından 15 Ekim 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mADmaXimus, 15 Ekim 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
eheh turkçe raid super oluyo bizim guildde turk ve raidler çok rahat geçiyor tavsiye ederim :D

bl de bi ara girmiştim inva ya.. güzel bir ortamdı ztn :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

ne zamandir bi alt kasma sevdam var, hem sürekli yabancilarlada oynamaktan sıkılmıstım söle turkce cetli bi guild süper olur harbiden ( 2,5 ayligina yurd disina egitime geldim turkceyi ozledim valla :) ) hem dönene kadar ama asil döndükten sonra deli gibi kasabilirim, priest, mage yada druid olabilir.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."

[Bu mesaj FreEmoon tarafından 15 Ekim 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ortam gayet iyi bekleriz herkesi...

keske horde degilde aly olsydı
horde char kasmak igrenc :( (ilk defa horde kasıyorum)[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Oyundaki bir cok Turk oyuncuyla baglantim oldugundan,soyle diyebilirim ki,varliginiz bir cok kisiyi heyecanlandirdi.Hosgeldiniz.
Server secimi olarak harika bir secim yaptiniz,ben de bundan 4 ay once 4 arkadasimla birlikte BL'yi birakip sizin gibi baslarken "bu server git gide buyuyecek" demistim,hakli oldugumu goruyorum gun gectikce.
Herhangi bir konuda sikinti yasarsaniz whisp atmaktan cekinmeyin.[signature][hline]Oneiros,proud member of DUSK Elite.
-The Maelstrom.
Sosyal ağlarda paylaş

ben çoktan geçtim
değişiklik olsun female troll warrior actım .
Sword spec yapiyorum, Elime Destroyer of world almam lazım.
Aşacam kendimi :)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...