Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Eğer ciddi ciddi "Ulan oyunlarımız dünya çapında milyonları etkileyecek kalitedeydi, filmlerimiz de öyle olsun" derlerse ve buna uygun bir film çekmeye kalkarlarsa, hangisini çektikleri önemli değil, çok çok uzun bir süre üstünde çalışıp bir seri çekmeleri gerekir bence.Hatta dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük bütçeli ve en uzun (9 film olsa hanginiz gitmez? Star Wars'un her filmi için 3 sene bekledik) serisi olmalı ki bu da büyük risk demektir. Her ne kadar parayı çıkarabilecek kapasitede bi karizmaları olsa da (Bkz: İsmi bile karizmatik yahu) kesin bir tırsaklık olur. 3 saatlik tek bir Starcraft/Warcraft filmi oyunu ne kadar yansıtabilir ki?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 daha HL ın çekimleri bitmeden bir de buradan teklif geldi.. gel seni tauren yapalım dediler diğer oyuncu kadrosunu sıordum kem kümettiler kapadım telefonu konya ovasında çekimlerimiz devam etmektedir :)[signature][hline]Akıl defterim (blog)HeadShot StudiosS.D.N.Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: BabacumMostors, 11 Kasım 2005 14:28 tarihinde demiş ki: daha HL ın çekimleri bitmeden bir de buradan teklif geldi.. gel seni tauren yapalım dediler diğer oyuncu kadrosunu sıordum kem kümettiler kapadım telefonu konya ovasında çekimlerimiz devam etmektedir :) azuhahahahhahahh muhahahahhaa sandalyeden düştüm gülerken sdfsdfsdfsdfsdfsdf muhah (bu arada shadowbane ne?? kitap falanmı?)[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oyun. mmorpg oluyor kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 warcraftı yapsalar nefis olur lotrdan daha cok tutar mesala kitaplarala anlattıkları war of ancients zamanı well of eternity kalderoinin gelişi burning legionla yapılan savas falan kesinlile lotra 10 çakar!....[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bence hepsinin filmini yapsınlar.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 babacum kopardı beni bide daha önceden söle bişey açılmıştı http://forum.paticik.com/view.php?id=86090&page=2 nolursa olsun yüzüklerin efendisine çok benzer bişey olcağı için warcraft senaryosu bi işe yaramaz bence cinematic olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 warcraft lotra kıyasla daha fantastik bir ortam. o yuzden pek benzeyecegini, benzese de "bir yere kadar" olacagını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Diabloooo...filmini izlesem hayatım boyunca unutamayacağım birşey olur herelde..[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: ArchangelTanwen, 12 Kasım 2005 02:12 tarihinde demiş ki: warcraftı yapsalar nefis olur lotrdan daha cok tutar mesala kitaplarala anlattıkları war of ancients zamanı well of eternity kalderoinin gelişi burning legionla yapılan savas falan kesinlile lotra 10 çakar!.... Yüzüklerin efendisi kadar izleyici çekmez çünkü warcraft daha bir fantezi.. Ama warcraft iconuna zamanında 2 kere tıklamış olanlar mutlaka gider.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Blizzard ne eylerse güzel eyler. Film de oyundan uyarlamaların en güzeli olur, yoksa yapmaz zaten blizzard.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 off tyrael ı görmek için tabiki diablo..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Diabloda questleri fazla karıştırmazlarsa ne biliyim bi grup çıkar işte yaratığı avlamak için kasaba kasaba gezerler ama diablonun powerplay kısmı ağır bastığından fazla bi konusu olmayabilir...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Yürüyen bir grup marine in arkasından çıkan hyralisk ve zerglingler... Ben sponsor olurum :)[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Doğru ya,Warcraft atmosferi milleti bayar.hadi,sen,ben gittik,o neden gitsin ki,LOTR kopyası dandik bi film. Diablo'dan filmlik senaryo çıkacağını sanmam,ama olursa çok güzel olur tabii ki.Diğer ihtimalleri elediğimize göre,Starcraft roxxors.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 diablo nun süper olur herhalde.assasin,barbar falan merak ediyorum karakterleri.barbar ı 1 bodyci oynar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Diablo'nun güzel olucagını zannetmiyorum. Yapılıcak tek oyun var o da warcraft. Braveheart tarzı bir ortamda yansıtılır bu film. trilogy bile olur diyorum. Orc lar ve Humanların mucadelesini anlatıcak bir üçleme..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 oha starcraft olursa ben koltuktan kalkamam kalırm orda..düşünüprum da inşalllah görmek nasip olur[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ulan senaryoyu yazmaya başladım kafamda iyi mi (bkz: Starcraft) 12 marine'den oluşan 2 keşif kolu gecenin bi vakti çorak arazide 100 metre arayla ilerlerken birden ilk kolun 6'sı yerden aniden yükselen pençelerle envai çeşitlerle parçalanırlar. Geri kalan 6 marine "WTF?!" niralarıyla etrafa deli gibi ateş etmeye başlarlar. Ateş durduğunda etrafta kendi ölülerinden başka hiçbirşey olmadığını görürler. Panik halinde "Ne bok yicez lan biz şimdi?" diye arkadaki keşif koluna yardım çağrısı yaparlar. Çağrı bittiği anda 2. bi pençe dalgasıyla geri kalan 6'sı da biçilir. Ardından efsanevi bir "Pof!" sesiyle yerin altından çıkan 2 lurker birbirlerine ve cesetlere bakar, ağızlarından salya akarken arkadan desteğe gelen 2. keşif kolunu görüp "Drumbf" sesiyle tekrar toprağınm altına girerler. (bkz: Olaylar gelişir) Gaz oldum iyi mi...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sc olursa çok sıradan olur çünkü daha önce çok yapıldı marine vs alien modeli gerçi protos abilerimizide katarsak daha bi güzel olabilir. Bliz in yapılabilecek tek oyunu wc dir çünkü dünya hazır tonla senaryo hazır seç beğen yönet modeli :D Ayrıca en az lotr kadar hayranı vardır wc nin.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 şoyle kaliteli bir yapım olursa, harsh hursh kesmeye dayanmazsa, karakterleri iyi incelerse, herhangi bir aksiyon filminden oteye gitmeyi başarabilirse bence çok da guzel olur warcraft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 SC MOVIE ISTERIK![signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 war craft 3 ün güzel bir hikayesi var zaten onun üstüne bişiler koyarak çok güzel bir film çıkabilir.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 filme expansion ve patch gerekir aynı filmin 1den 1.8e kadar binbir versionu cıkabilir bla bla bla ama olursa warcraft isterim peter jacksonda yönetmen olur fene olmaz hani :)[signature][hline]icq:140353 MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hatta 250 milyon $ bütçe ile en pahali film olsun :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 14 Kasım 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar