Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard Sinema Yolunda.

RabbiT

Öne çıkan mesajlar

Eğer ciddi ciddi "Ulan oyunlarımız dünya çapında milyonları etkileyecek kalitedeydi, filmlerimiz de öyle olsun" derlerse ve buna uygun bir film çekmeye kalkarlarsa, hangisini çektikleri önemli değil, çok çok uzun bir süre üstünde çalışıp bir seri çekmeleri gerekir bence.Hatta dünya tarihinin gelmiş geçmiş en büyük bütçeli ve en uzun (9 film olsa hanginiz gitmez? Star Wars'un her filmi için 3 sene bekledik) serisi olmalı ki bu da büyük risk demektir. Her ne kadar parayı çıkarabilecek kapasitede bi karizmaları olsa da (Bkz: İsmi bile karizmatik yahu) kesin bir tırsaklık olur.

3 saatlik tek bir Starcraft/Warcraft filmi oyunu ne kadar yansıtabilir ki?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

daha HL ın çekimleri bitmeden bir de buradan teklif geldi.. gel seni tauren yapalım dediler diğer oyuncu kadrosunu sıordum kem kümettiler kapadım telefonu

konya ovasında çekimlerimiz devam etmektedir :)

[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 11 Kasım 2005 14:28 tarihinde demiş ki:
daha HL ın çekimleri bitmeden bir de buradan teklif geldi.. gel seni tauren yapalım dediler diğer oyuncu kadrosunu sıordum kem kümettiler kapadım telefonu

konya ovasında çekimlerimiz devam etmektedir :)

azuhahahahhahahh muhahahahhaa sandalyeden düştüm gülerken sdfsdfsdfsdfsdfsdf muhah (bu arada shadowbane ne?? kitap falanmı?)[signature][hline]May The "K" Be With You
Sosyal ağlarda paylaş

warcraftı yapsalar nefis olur lotrdan daha cok tutar mesala kitaplarala anlattıkları war of ancients zamanı well of eternity kalderoinin gelişi burning legionla yapılan savas falan kesinlile lotra 10 çakar!....[signature][hline]Our fates has been written...
Only we can change our fates...
for the path of our wishes...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ArchangelTanwen, 12 Kasım 2005 02:12 tarihinde demiş ki:
warcraftı yapsalar nefis olur lotrdan daha cok tutar mesala kitaplarala anlattıkları war of ancients zamanı well of eternity kalderoinin gelişi burning legionla yapılan savas falan kesinlile lotra 10 çakar!....

Yüzüklerin efendisi kadar izleyici çekmez çünkü warcraft daha bir fantezi.. Ama warcraft iconuna zamanında 2 kere tıklamış olanlar mutlaka gider.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i]
kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Sosyal ağlarda paylaş

Diabloda questleri fazla karıştırmazlarsa ne biliyim bi grup çıkar işte yaratığı avlamak için kasaba kasaba gezerler ama diablonun powerplay kısmı ağır bastığından fazla bi konusu olmayabilir...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Yürüyen bir grup marine in arkasından çıkan hyralisk ve zerglingler...
Ben sponsor olurum :)[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo'nun güzel olucagını zannetmiyorum.
Yapılıcak tek oyun var o da warcraft.
Braveheart tarzı bir ortamda yansıtılır bu film.
trilogy bile olur diyorum.
Orc lar ve Humanların mucadelesini anlatıcak bir üçleme..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

oha starcraft olursa ben koltuktan kalkamam kalırm orda..düşünüprum da inşalllah görmek nasip olur[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan senaryoyu yazmaya başladım kafamda iyi mi (bkz: Starcraft)

12 marine'den oluşan 2 keşif kolu gecenin bi vakti çorak arazide 100 metre arayla ilerlerken birden ilk kolun 6'sı yerden aniden yükselen pençelerle envai çeşitlerle parçalanırlar. Geri kalan 6 marine "WTF?!" niralarıyla etrafa deli gibi ateş etmeye başlarlar. Ateş durduğunda etrafta kendi ölülerinden başka hiçbirşey olmadığını görürler. Panik halinde "Ne bok yicez lan biz şimdi?" diye arkadaki keşif koluna yardım çağrısı yaparlar. Çağrı bittiği anda 2. bi pençe dalgasıyla geri kalan 6'sı da biçilir. Ardından efsanevi bir "Pof!" sesiyle yerin altından çıkan 2 lurker birbirlerine ve cesetlere bakar, ağızlarından salya akarken arkadan desteğe gelen 2. keşif kolunu görüp "Drumbf" sesiyle tekrar toprağınm altına girerler. (bkz: Olaylar gelişir)

Gaz oldum iyi mi...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

sc olursa çok sıradan olur çünkü daha önce çok yapıldı marine vs alien modeli gerçi protos abilerimizide katarsak daha bi güzel olabilir. Bliz in yapılabilecek tek oyunu wc dir çünkü dünya hazır tonla senaryo hazır seç beğen yönet modeli :D Ayrıca en az lotr kadar hayranı vardır wc nin.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...