Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o kıza bu başlığı okutmak lazım :)[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 abi zor valla çok zor..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: aquila, 02 Kasım 2005 21:51 tarihinde demiş ki: sevisin gitsin yauv... aynısını söylemek istedim eheh.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ver ağzının payını kıza[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: duende, 02 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki: diyelim ki degismesi mümkün...nasil yapilir bu is? önce bi güzel kendine sırıl sıklam aşık edilir , ilk gunlerde gittigin tiki mekanlarda (ıstanbulda cadde mesela) ayağını yavaş yavaş kesersin "ya aşkım gel bu sefer değişiklik olsun diye" . sonra biraz senın istediğin yerlere gidersiniz kıza kendi ortamını sevdirmeye çalışırsın. Kız sevmezse zaten yapıcak bişi yok , severse ne gusel.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 anca böle zaten..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 vur kafaya belki düzelir yada bana ver bi gün benle takılsın :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sana verirsem geri gelmez[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 duzelmeye basladı mı kız.gelışme falan war mı?? sewıosa duzelır ama...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kız tiki ise falan aman diyim cadde fln takılırsan sakata gelme her onune gelenı ıstıycek falan ooooooo yanarsın yanar.[signature][hline][b]oyuncak emir ... oyun bitti dimi cnm ?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 kız catal kasık tutmayı ogrendı sımdı bardak kullanmasını ogretıyoruz[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 off tiki kızlardan nefret ederim hele o ağızlarını yaya yaya konuşmaları yok mu onları gördüğüm ortamdan arkama bakmadan kaçıyorum ayrıca tikiyse eğer değişeceğini sanmam değişmiş gibi olabilir hatta az biraz değişebilir de ama tekrar özüne dönecektir mutlaka[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 tikiler iidir hani tecrube soluo ugrasirsan gelisirde ne gerek var evlencekmisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 tikkyler suxxx[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bi cacık olmaz ondan ya sabahtan akşama vercen odunu ...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 off tam ömür törpüsü. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ben sana bişi diyin bak.marifet olsun diye sölemiyorum orta okuldan beri özel okullarda okudum ben...suan özel bi üni deym.....orta okuldan kızın biriyle ortak dersim var.orta okulda gördüğüm kızın aynısını suan karsımda görüyorum..tmm bende marka giyerim ama kimseyi küçümsemenin gereği yok..tiki dedğiğn nedir ki.üstünde 20 ytl yerine 200 ytl lik gömlek olandır bence.herseyden önce adam olmak lazım.dıs görünüş biyere kadar.yeri gelir en ücra yerdeki çorbacı da yemek de yerim...ama o kızı o çorbacıya sokacak erkek tanımıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ahah aquila bitirdin beni :D[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 insanları değiştirmeye çalısmayın olmaz![signature][hline]Ben senin alnını karışlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 en kolayı sen tiki olsana boşver değiştirme onu[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 oha falan olunmaz oha falan doğulur delikanlı tikiler[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım [Bu mesaj unac tarafından 05 Kasım 2005 09:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 1.tiki kız kendini değiştirmez 2.arkın tiki diilse o kızla ancak ''o biçim'' ilişki yaşanır.paylaşçak bişi yok ki.kişisel görüşler farklı.hayata bakış açıları farklı.[signature][hline]ı know the pieces fit Cause ı watched them fall away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Tikky kız editlenemez.(sanırım, hiç denemedim.)[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 TİKİLER DEĞİŞMEZ CADDE BÖLÜNMEZ!![signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 tikky diip geçme.. takılmaya bak ömrüne ömür katar.. :)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar