Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

güzel ama bos tiki sevgiliyi gelistirme cabasi

duende

Öne çıkan mesajlar

said:
duende, 02 Kasım 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
diyelim ki degismesi mümkün...nasil yapilir bu is?

önce bi güzel kendine sırıl sıklam aşık edilir , ilk gunlerde gittigin tiki mekanlarda (ıstanbulda cadde mesela) ayağını yavaş yavaş kesersin "ya aşkım gel bu sefer değişiklik olsun diye" . sonra biraz senın istediğin yerlere gidersiniz kıza kendi ortamını sevdirmeye çalışırsın. Kız sevmezse zaten yapıcak bişi yok , severse ne gusel.[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

off tiki kızlardan nefret ederim hele o ağızlarını yaya yaya konuşmaları yok mu onları gördüğüm ortamdan arkama bakmadan kaçıyorum

ayrıca tikiyse eğer değişeceğini sanmam değişmiş gibi olabilir hatta az biraz değişebilir de ama tekrar özüne dönecektir mutlaka[signature][hline]GALATASARAY

ben sana bişi diyin bak.marifet olsun diye sölemiyorum orta okuldan beri özel okullarda okudum ben...suan özel bi üni deym.....orta okuldan kızın biriyle ortak dersim var.orta okulda gördüğüm kızın aynısını suan karsımda görüyorum..tmm bende marka giyerim ama kimseyi küçümsemenin gereği yok..tiki dedğiğn nedir ki.üstünde 20 ytl yerine 200 ytl lik gömlek olandır bence.herseyden önce adam olmak lazım.dıs görünüş biyere kadar.yeri gelir en ücra yerdeki çorbacı da yemek de yerim...ama o kızı o çorbacıya sokacak erkek tanımıyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...