Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 1.9: The Gates of Ahn'Qiraj

Greandisthas

Öne çıkan mesajlar

omuzluk burda daha rahat gozukuyor

resmen dredd işte bıde class trait versinler descendent of stallone die pally ler imba olsun[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

tier2 epic setlerin cogu parcası bwl den dustugunu hesaba katarsak ve bwl nin mc den cok daha zor oldugunu da hesaba kadarsak yemisim ben bole patch i der bunlara + olarak 0kb@bplxthxby3;o derim...

yapsanıza mage e sole etrafı alevli alengirli bi armor priest e yapsanıza sole goren b@b cok kutsal adamsın 3hu desin..tabi oyunda en cok oynanan karakterler yazık yani bi kac saat fazla calıssalarda 3 tane degil butun class lara sole dogru duzgun armor lar yapsalar..

not:bu patch te de priest e bi yenilik gelmeze huleee diyecem yeter artık :) holy gitsen bile druid priest ten daha cok ise yarıyo instance da shadow gitsen en iyi si girmeyeyim o konuya :)
Sosyal ağlarda paylaş

diğer classlara da yapmışlardır kesin. eminim 1.9da göreceğiz bunları.

daha önce blizcondaki resimler gösterilmişti hatırlarsanız orada mage priest ve warlock yoktu yine. bence sürpriz olsun diye bunları göstermiyorlar

yoksa yani blizzin böle bişi yapacağını hiç sanmıyorum 4 classın setlerini düzeltcek diğerlerini bi ara yaparız bekleyin 1 ay daha diye kenara atcak. yok sanmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 15 Kasım 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
diğer classlara da yapmışlardır kesin. eminim 1.9da göreceğiz bunları.

daha önce blizcondaki resimler gösterilmişti hatırlarsanız orada mage priest ve warlock yoktu yine. bence sürpriz olsun diye bunları göstermiyorlar

yoksa yani blizzin böle bişi yapacağını hiç sanmıyorum 4 classın setlerini düzeltcek diğerlerini bi ara yaparız bekleyin 1 ay daha diye kenara atcak. yok sanmıyorum

mage denen classı aylardır duzeltmiolar armorunu neden düzeltsinler ?
Sosyal ağlarda paylaş

lanet olsun son anda mage seçmeme, ne güzel pala seççektim bir yıl onu düşünmüştüm wow gelmeden önce. LANET olsun neden en karizmatik setler paladinde. adamlar abide gibi anasını satayım[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 15 Kasım 2005 21:24 tarihinde demiş ki:

omuzluk burda daha rahat gozukuyor

resmen dredd işte bıde class trait versinler descendent of stallone die pally ler imba olsun

Gaflet içerisindesin Viktor işte kanıtı

[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

paladin seti harika olmuş oldum olası Judge Dredd hayranıyım zaten SHaman setinin altına adam gibi bir pantolon alıp giyebilirim[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper
Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper
Ughrukh 58 lvl Orc Warlock TheVentureCO.
Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO.
Memati 11 lvl Human Paladin Chrommagus

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...