Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 omuzluk burda daha rahat gozukuyor resmen dredd işte bıde class trait versinler descendent of stallone die pally ler imba olsun[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 o zaman 15 yasindan kucukler paladin oynamamali. yari nufusu kalacak paladinlerin. filmi baz alarak konustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Yalnız dredd in helm= Cap of the Scarlet Savant! lol koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tier2 epic setlerin cogu parcası bwl den dustugunu hesaba katarsak ve bwl nin mc den cok daha zor oldugunu da hesaba kadarsak yemisim ben bole patch i der bunlara + olarak 0kb@bplxthxby3;o derim... yapsanıza mage e sole etrafı alevli alengirli bi armor priest e yapsanıza sole goren b@b cok kutsal adamsın 3hu desin..tabi oyunda en cok oynanan karakterler yazık yani bi kac saat fazla calıssalarda 3 tane degil butun class lara sole dogru duzgun armor lar yapsalar.. not:bu patch te de priest e bi yenilik gelmeze huleee diyecem yeter artık :) holy gitsen bile druid priest ten daha cok ise yarıyo instance da shadow gitsen en iyi si girmeyeyim o konuya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ahha warlock a bas wermisler oda yere oturunca bos hissetmesin kendini die[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 diğer classlara da yapmışlardır kesin. eminim 1.9da göreceğiz bunları. daha önce blizcondaki resimler gösterilmişti hatırlarsanız orada mage priest ve warlock yoktu yine. bence sürpriz olsun diye bunları göstermiyorlar yoksa yani blizzin böle bişi yapacağını hiç sanmıyorum 4 classın setlerini düzeltcek diğerlerini bi ara yaparız bekleyin 1 ay daha diye kenara atcak. yok sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: cemad, 15 Kasım 2005 21:45 tarihinde demiş ki: diğer classlara da yapmışlardır kesin. eminim 1.9da göreceğiz bunları. daha önce blizcondaki resimler gösterilmişti hatırlarsanız orada mage priest ve warlock yoktu yine. bence sürpriz olsun diye bunları göstermiyorlar yoksa yani blizzin böle bişi yapacağını hiç sanmıyorum 4 classın setlerini düzeltcek diğerlerini bi ara yaparız bekleyin 1 ay daha diye kenara atcak. yok sanmıyorum mage denen classı aylardır duzeltmiolar armorunu neden düzeltsinler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 lanet olsun son anda mage seçmeme, ne güzel pala seççektim bir yıl onu düşünmüştüm wow gelmeden önce. LANET olsun neden en karizmatik setler paladinde. adamlar abide gibi anasını satayım[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hunter set de direk dragonlance kitiara. bari dragonkin tame gelsin? bisie benzeriz ozaman gorntude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 [spo1=mage tier 2 seti sonunda!][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 güzel olcak ama rogue set helm dreadmist helm gibi bide lock set yok ühühüh[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 @Zaidral: LOL[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Sineclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Viktor, 15 Kasım 2005 21:24 tarihinde demiş ki: omuzluk burda daha rahat gozukuyor resmen dredd işte bıde class trait versinler descendent of stallone die pally ler imba olsun Gaflet içerisindesin Viktor işte kanıtı[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthiefhttp://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 zuzuzuzzuuuuu :D eaueahuhu süper set!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: zaidral, 16 Kasım 2005 05:20 tarihinde demiş ki: [spo1=mage tier 2 seti sonunda!][/spo] UHAHAHAHA nihahauha üstüne bide ekmek sepeti koysaydiniz helmet olarak tam olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 paladin seti harika olmuş oldum olası Judge Dredd hayranıyım zaten SHaman setinin altına adam gibi bir pantolon alıp giyebilirim[signature][hline]Erodash 60 lvl Orc Shaman Frostwhisper Eroshnak 47 lvl Orc Hunter Frostwhisper Ughrukh 58 lvl Orc Warlock TheVentureCO. Eroshnak 35 lvl Orc Warrior TheVentureCO. Memati 11 lvl Human Paladin Chrommagus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar