Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell'e Artık Kafam Değil

Davion

Öne çıkan mesajlar

Bu turkcell'e artık kafadan öte yerlerim girsin. Ulan gözleri doymadı be adamların bütün Türkiye'den her ay en azından 30 milyon alıolar hala daha nerden biz bu millete geçiririz mantığındalar.

Birden fazla mesaj atacağım için webmesajcell'e girdim. Neyse attık 1. mesaj gitti kontür. Ulan 2. attık gene gitti. Dedik bi hata vardır neyse. 3. attık gene gitti. Ulan ben Turkcell'in maskot olan arının kulaklarını kopartıp bi tarafına monte edicem. Nedir lan bu hem diolar ücretsiz hemde her defasında kontur gidio. Hrrrrrrrr çok sinirlendim.[signature][hline]Female Body Inspector
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Cleglaw-, 11 Kasım 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
said:
Davion, 11 Kasım 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
Ulan ben Turkcell'in maskot olan arının

o arı değil :)

salyongoz gibin bişi

arı o[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ewet hangi operatöre attın turkcell den farklıysa her seferinde gider ama turkcell e attıysan bilemem..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kincal, 11 Kasım 2005 21:50 tarihinde demiş ki:
said:
-Cleglaw-, 11 Kasım 2005 20:42 tarihinde demiş ki:
said:
Davion, 11 Kasım 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
Ulan ben Turkcell'in maskot olan arının

o arı değil :)

salyongoz gibin bişi

arı o

lanet olsun ben onu sperm zannediyodum[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili
Üç boyutlu bir dünyada
Seve seve kaybedilen
Şike şike kazanilan
Ağır siklet bir oyundur hayat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fiona, 11 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
nie böle oldu anlamadım ama turkcell harbi kazık bu bi gerçek

Turkcell sadece eski kullanicisina karsi kazik degil, bir dunya ekstrasi var eger telefonu ihtiyac nedeniyle kullaniyorsaniz. Yok ogrenciysen, iki sevgilimi aricem, anneme eve doncegim saati haber verecegim diyorsan yani yeni modern cep tel. kullanicisi isen senin için turkcell iyi degil. Ama Mesleki duzeyde kullanilan, donusumlu haberlesme sebekesi olarak turkcell'in ustune yok.[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

Turkcell yeni kullanıcısına dediğin gibi kazık..Telsim kullanıyorum arada şebeke problemleride olmasa üstüne yok..tabi CepAile v.s. kullanıyorsan..ve Cepaile kullanıyorsan ailen dışında aradıgındakinden bile kazık bişekilde kontör gidiyor..[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim..
MSN Space -> ßen..
Forumcular Ülkesi

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...