Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bu turkcell'e artık kafadan öte yerlerim girsin. Ulan gözleri doymadı be adamların bütün Türkiye'den her ay en azından 30 milyon alıolar hala daha nerden biz bu millete geçiririz mantığındalar. Birden fazla mesaj atacağım için webmesajcell'e girdim. Neyse attık 1. mesaj gitti kontür. Ulan 2. attık gene gitti. Dedik bi hata vardır neyse. 3. attık gene gitti. Ulan ben Turkcell'in maskot olan arının kulaklarını kopartıp bi tarafına monte edicem. Nedir lan bu hem diolar ücretsiz hemde her defasında kontur gidio. Hrrrrrrrr çok sinirlendim.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 uzaylı o :D[signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 [signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 turkcell haricinde attıysan gider. ha turkcele attıysan 440532 yi arıyosun böyle böyle diyosun geriye gönderiyolar. o kadar basit değil![signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Davion, 11 Kasım 2005 20:34 tarihinde demiş ki: Ulan ben Turkcell'in maskot olan arının o arı değil :) salyongoz gibin bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: -Cleglaw-, 11 Kasım 2005 20:42 tarihinde demiş ki: said: Davion, 11 Kasım 2005 20:34 tarihinde demiş ki: Ulan ben Turkcell'in maskot olan arının o arı değil :) salyongoz gibin bişi arı o[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ewet hangi operatöre attın turkcell den farklıysa her seferinde gider ama turkcell e attıysan bilemem..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 abi bole ari mi olur ?[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 o deilde faturalı hatlarda hediye puan uygulaması yıl sonu bitiomuş ben ona deil oldum ya ne güzel birikiodu puanlar illa kontörlümü kullanacas her indirimi kontör hesabı yapıolar[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 pikacuyuda andırıyo gibi geldi ama?![signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 salyangoz be o! :D ehuehueh[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Turkcell'e attım abi. Bende biliyorum farklı operatör olunca gidiceni.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 O eşcincell super olmuş :D[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Kincal, 11 Kasım 2005 21:50 tarihinde demiş ki: said: -Cleglaw-, 11 Kasım 2005 20:42 tarihinde demiş ki: said: Davion, 11 Kasım 2005 20:34 tarihinde demiş ki: Ulan ben Turkcell'in maskot olan arının o arı değil :) salyongoz gibin bişi arı o lanet olsun ben onu sperm zannediyodum[signature][hline]Üç sıra halatlarla çevrili Üç boyutlu bir dünyada Seve seve kaybedilen Şike şike kazanilan Ağır siklet bir oyundur hayat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ahah cuma * yerlerdedir * lol abi guluorm kaç dakkadır =)))[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bu ay 300 milyon fatura geçirdiler sagolsunlar :) kız arkadaş herturlu zarar kardeşim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Telsiz alcam zaten yakında kızla konuşmak için. Faturalıya bi geçsem hayatım kaycak farkındayım. Ondan kendimi tutabilmek için konturlu kullanıyorum. Ama bölede olmıcak en sonunda telsiz istasyonu kurcam çatıya.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ecsinselcell güzelmiş :) turkcell bu sonuçta. telsim daha iyi bence.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Turkcell in logosu salyangoz ve tavsanın çiftleşmesinden oluşmuştur. Tavşan hızlıyız salyangoz duyarlıyız anlıma geliyormuş. Natural söylediydi.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 nie böle oldu anlamadım ama turkcell harbi kazık bu bi gerçek[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: PrudenT, 11 Kasım 2005 20:35 tarihinde demiş ki: uzaylı o :D [signature][hline]Oynak Online İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon PrudenT a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: fiona, 11 Kasım 2005 22:58 tarihinde demiş ki: nie böle oldu anlamadım ama turkcell harbi kazık bu bi gerçek Turkcell sadece eski kullanicisina karsi kazik degil, bir dunya ekstrasi var eger telefonu ihtiyac nedeniyle kullaniyorsaniz. Yok ogrenciysen, iki sevgilimi aricem, anneme eve doncegim saati haber verecegim diyorsan yani yeni modern cep tel. kullanicisi isen senin için turkcell iyi degil. Ama Mesleki duzeyde kullanilan, donusumlu haberlesme sebekesi olarak turkcell'in ustune yok.[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Turkcell yeni kullanıcısına dediğin gibi kazık..Telsim kullanıyorum arada şebeke problemleride olmasa üstüne yok..tabi CepAile v.s. kullanıyorsan..ve Cepaile kullanıyorsan ailen dışında aradıgındakinden bile kazık bişekilde kontör gidiyor..[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Forumcular Ülkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 3000 mesaj kıyağını unutmayın gençler ![signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Turkcell in sembolü karınca deilmiydi yaa[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar