Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taşlardaki inanılmaz denge

Davion

Öne çıkan mesajlar

Yazdırmayın şimdi bana
Niye herkes bu kadar ciddi, her dediime insanlar lönk diye laf sokmak için atlıyo? Relax olunuz burda...[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

ben relax im .

ama en azindan laf sokma yontemli sakalarda dikkatli olalim .

sonra saka oluyor boyle kaka .

zira tam olarak dogru yazsaydin derdim ki adam hakli . sen de kendi capinda sakani yapmis olurdun .

relax ol diyip tersini yapmak ise ayri bir konu .

bunlari soylerken bile relax im yanlis anlama olmasin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Taşın üstüne kuş konuyo lam.Kesin hileli bunlar.Hdi adamda müthiş bir denge bulma yeteneği var diyelim.O taşlardaki denge çok zor tam dengeyi bulman lazımki en ufak bir gram hatası dengeyi bozacaktır temas ettiği yüzey hesaba katılırsa.Bir kuş konduğundaki Min. 500 gr o kuş yüzeye bağlı olarak dengenin bozulmaması imkansız.[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

SFde bizzat bu adamın sokak gösterisini izlemiştim inanılmaz birşeydi adam yarden tuğla alıp tek köşesi üzerinde dengede bırakıyordu 5-6 saniye uğraşıp falan inanılmaz birşeydi. Hatta kuzen abartıp bir tanesini test etmek için itebilirmiyim falan diye sormuştu adama ve daha dokunmadan düştü nerdeyse yani tamamen gerçek adam bir şekilde inanılmaz degnede bırakıyor kullandığı nesneleri.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 16 Kasım 2005 13:50 tarihinde demiş ki:
SFde bizzat bu adamın sokak gösterisini izlemiştim inanılmaz birşeydi adam yarden tuğla alıp tek köşesi üzerinde dengede bırakıyordu 5-6 saniye uğraşıp falan inanılmaz birşeydi. Hatta kuzen abartıp bir tanesini test etmek için itebilirmiyim falan diye sormuştu adama ve daha dokunmadan düştü nerdeyse yani tamamen gerçek adam bir şekilde inanılmaz degnede bırakıyor kullandığı nesneleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...