Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Yazdırmayın şimdi bana Niye herkes bu kadar ciddi, her dediime insanlar lönk diye laf sokmak için atlıyo? Relax olunuz burda...[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ben relax im . ama en azindan laf sokma yontemli sakalarda dikkatli olalim . sonra saka oluyor boyle kaka . zira tam olarak dogru yazsaydin derdim ki adam hakli . sen de kendi capinda sakani yapmis olurdun . relax ol diyip tersini yapmak ise ayri bir konu . bunlari soylerken bile relax im yanlis anlama olmasin .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 oha diyorum. süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Todesengel, 15 Kasım 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Videoshop oda ağzımdan aldın eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mythbuster ta yumurtaları dik tutmaca hedesi vardı.. Sadece ekinokslarda duruyormuş sanırım.. Ama çok işim vardı seyredemedim :( Açıklama getiremeyeceğim doğal olarak[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 zor bi günün ardından topici okuyamama problemi yaşadım da yazayım dedim. ulan ne dengesi, vay terbiyesiz dedim taş kısmını gördükten sonra.halbuki taş mış sadece zaten.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 @ sly-one --> ahuahuauh bu arada muhtesem ...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 abi bende bi usteki erkek arkadısınız gay topicini okudum sonra denge kelimsini gay gibi gordum taslaradaki inanılmaz gay die okucunca diorum noldu paticige cok ta benzio ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 olur öle[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 böyle bişey olmaz ki bilgisayardan yapılmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 güzelmiş bende bi benzerini yapardım küçükken, hani tuğlalar yok mu işte onları böyle dizerdim tabi onlar dikdörtgendi biraz ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yahu ne kadar keksiniz adam sürmüş daşa uhuyu yapıştırıyor :-P[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Taşın üstüne kuş konuyo lam.Kesin hileli bunlar.Hdi adamda müthiş bir denge bulma yeteneği var diyelim.O taşlardaki denge çok zor tam dengeyi bulman lazımki en ufak bir gram hatası dengeyi bozacaktır temas ettiği yüzey hesaba katılırsa.Bir kuş konduğundaki Min. 500 gr o kuş yüzeye bağlı olarak dengenin bozulmaması imkansız.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Herşey photoshop zaten, hayatımız bile bir photoshop.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 inanılmaz bişey bu .[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Janitschar, 16 Kasım 2005 10:55 tarihinde demiş ki: Herşey photoshop zaten, hayatımız bile bir photoshop. Benim kaynak kodlarını bulsam editlicem ama yok kaybetmiş bizimkiler.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 SFde bizzat bu adamın sokak gösterisini izlemiştim inanılmaz birşeydi adam yarden tuğla alıp tek köşesi üzerinde dengede bırakıyordu 5-6 saniye uğraşıp falan inanılmaz birşeydi. Hatta kuzen abartıp bir tanesini test etmek için itebilirmiyim falan diye sormuştu adama ve daha dokunmadan düştü nerdeyse yani tamamen gerçek adam bir şekilde inanılmaz degnede bırakıyor kullandığı nesneleri.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yani uhu kullanmıyor[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Arada farkettirmeden tükürükle yapıştırıyor ewhuahuea.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 süper nasıl duruyorlar öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 adam chosen of balance falan heralde : P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 oha be yok ebesinin hörekesi. Ne biçim duruyo onlar oyle. bence japonla yapıştırmışlar :-P[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Todesengel, 15 Kasım 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Videoshop oda lol yarıldım[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we keep and at odds with our senses we'll climb But if faith is the answer, we're already reached it And if spirit's a sign then it's only a matter of time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ee yuh yane..ama bu kadar kolay olmasa gerek..[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Absolut, 16 Kasım 2005 13:50 tarihinde demiş ki: SFde bizzat bu adamın sokak gösterisini izlemiştim inanılmaz birşeydi adam yarden tuğla alıp tek köşesi üzerinde dengede bırakıyordu 5-6 saniye uğraşıp falan inanılmaz birşeydi. Hatta kuzen abartıp bir tanesini test etmek için itebilirmiyim falan diye sormuştu adama ve daha dokunmadan düştü nerdeyse yani tamamen gerçek adam bir şekilde inanılmaz degnede bırakıyor kullandığı nesneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar