Reaper08 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Erkek Arkadaşına Tecavüz Eden Kadına 9 Ay Hapis! Norveç´te 24 yaşındaki bir kadın erkek arkadaşına uykusunda tecavüz etmek suçundan 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. İsveç basınında yer alan haberlere göre tecavüz suçlamasını kabul etmeyen kadın ilk duruşmada 9 ay hapse mahkum edildi. Haberlerde, yapılan testler sonucunda erkek arkadaşına tecavüz ettiği tespit edilen kadının, cezaya itiraz ederek, temyize gittiği belirtildi. Mahkemenin verdiği cezanın, yarın bir üst mahkemede görüşüleceği, delillerin yeterli bulunması halinde, tecavüzden suçlu bulunan kadının 10 ay hapis cezasına çarptırabileceği bildirildi. Norveç’in Bergen kentinde 2004 yılı ocak ayında meydana gelen olayda, uykusunda kendisine tecavüz ettiğini öne süren genç adam, polise başvurarak kız arkadaşından şikayetçi olmuştu..[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 genelde tersi olur =P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ülen yok mu bana tcvz etçek bi hatun... :utaniem:[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 15 Kasım 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ülkeler arasında farklılıklar var. burayla karşılaştırınca adama deli diyoruz ama :)[signature][hline]Deli333
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ben sormasam başkası sorucak.. Kız güzelmiymiş ??[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 eauhu bunlar iyice yoldan çıktı be[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 walla kendini evlendirmeye calisan bi tipe benzior.eger niyeti oysa bende sikayet ederdim.[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Geçenlerde de maille gelen bir şey vardı doğruluğunu bilmem de... Trabzon'da bakir olduğunu ispatlamak isteyen ve bunun için hastaneye gidip rapor isteyen adama deli raporu vermişler. Eh, kültür şoku dedikleri bu farklardan geliyo olsa gerek :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ama avrp öle bişi yok ki benle brb oldun ya beni alırsın yada seni fururum tarzı yani...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Yahu kadını gördünüzmü herşeyden önce...Belki harbiden kaçılıcak bi kız. Gerçi 24 yaşında ne kadar çirkin olabilir bir hatun =)
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bi de kaçılacak tip olsa adam kız arkadaş olarak seçmezdi be eternal?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 24 yasindaysan vede 125kg isen.. cirkin olma ihtimalin ascik daha artior.kaldiki norvecliler zayiftir =P.irsimidir nedir ?! =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 E iyi de adama göre çirkin değilmiş ki kız arkadaşıymış öyle diyo haberde[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya hacı var mı böle bişey ya nasıl kanıtlıyorlar ki kadının adama tecavüz ettiğini hasar desen adamda hasar olmaz kadında olur alalala aklım almıyo valla bu gavurlar sadece sexde aşmamış kendini baksana bu işlerde yüksek lisans yapmışlar her türünde. O_o[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 omg[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected]
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Hönk?[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: paspatur, 15 Kasım 2005 17:51 tarihinde demiş ki: ülen yok mu bana tcvz etçek bi hatun... :utaniem: bittim :D:D:D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
fede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bi de şey vardı. Kadın 17 yaşında çocuğa tecavüz ediyo ( 40 küsür yaşında ). 1 hafta her gün sevişiyolar. sonra çocuğu buluyo polis. Haberciler sormuştu. Nasıl hissetin diye. Çocuk da şey demişti kopmuştum ben : " ya ilk 2 3 gün baya güzeldi sonra çok sıkıldım " :D :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bu romalılar kafayı yemiş =))[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you
Reaper08 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: fede, 15 Kasım 2005 18:10 tarihinde demiş ki: bi de şey vardı. Kadın 17 yaşında çocuğa tecavüz ediyo ( 40 küsür yaşında ). 1 hafta her gün sevişiyolar. sonra çocuğu buluyo polis. Haberciler sormuştu. Nasıl hissetin diye. Çocuk da şey demişti kopmuştum ben : " ya ilk 2 3 gün baya güzeldi sonra çok sıkıldım " :D :D said: Nasıl hissetin diye. Çocuk da şey demişti kopmuştum ben : " ya ilk 2 3 gün baya güzeldi sonra çok sıkıldım " zuahahaha koptum bee =o) çocukta haklı ama ya yani çocuk gençliğini yaşamak ister.. =)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
taz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 erkek arkadaşı kızı bana tecavüz etti diye şikayet mi etmiş? öeh
Reaper08 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Türkiye'de bunun aynısı olsaydı nasıl tepkiler verilirdi acaba merak ettim =)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Siena Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 -zzzzz,hm ne oluyor orda? - bişey yok bey ,tecavüz ediyorum sana - haaa,devam et ozman,fatma kız senin böyle fantezilerin olduğunu bilmiyodum. - değişiklik olsun dedim bugün de nasıl iyi etmişim değil mi -eyi eyi,güzellllll Böyle bir diyalog geçmesi muhtemel türkiye de :-)[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail...
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Kadın nasıl tecavüz etmiş ki? Bir şeyler mu sokmuş herife yoksa kendine mi sokmuş herifi?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Soulfly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 adamı içine sokmuş adam kayıp heh kötü tabi[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Öne çıkan mesajlar