Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek Arkadaşına Tecavüz Eden Kadına 9 Ay Hapis!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Erkek Arkadaşına Tecavüz Eden Kadına 9 Ay Hapis!

Norveç´te 24 yaşındaki bir kadın erkek arkadaşına uykusunda tecavüz etmek suçundan 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İsveç basınında yer alan haberlere göre tecavüz suçlamasını kabul etmeyen kadın ilk duruşmada 9 ay hapse mahkum edildi.

Haberlerde, yapılan testler sonucunda erkek arkadaşına tecavüz ettiği tespit edilen kadının, cezaya itiraz ederek, temyize gittiği belirtildi.

Mahkemenin verdiği cezanın, yarın bir üst mahkemede görüşüleceği, delillerin yeterli bulunması halinde, tecavüzden suçlu bulunan kadının 10 ay hapis cezasına çarptırabileceği bildirildi.

Norveç’in Bergen kentinde 2004 yılı ocak ayında meydana gelen olayda, uykusunda kendisine tecavüz ettiğini öne süren genç adam, polise başvurarak kız arkadaşından şikayetçi olmuştu..
[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
ben sormasam başkası sorucak..

Kız güzelmiymiş ??[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
eauhu bunlar iyice yoldan çıktı be[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Mesaj tarihi:
Geçenlerde de maille gelen bir şey vardı doğruluğunu bilmem de... Trabzon'da bakir olduğunu ispatlamak isteyen ve bunun için hastaneye gidip rapor isteyen adama deli raporu vermişler.

Eh, kültür şoku dedikleri bu farklardan geliyo olsa gerek :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
ya hacı var mı böle bişey ya
nasıl kanıtlıyorlar ki kadının adama tecavüz ettiğini
hasar desen adamda hasar olmaz kadında olur alalala
aklım almıyo valla
bu gavurlar sadece sexde aşmamış kendini baksana bu işlerde yüksek lisans yapmışlar her türünde.
O_o[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Mesaj tarihi:
said:
paspatur, 15 Kasım 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
ülen yok mu bana tcvz etçek bi hatun...

:utaniem:

bittim :D:D:D[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)
Mesaj tarihi:
bi de şey vardı. Kadın 17 yaşında çocuğa tecavüz ediyo ( 40 küsür yaşında ). 1 hafta her gün sevişiyolar. sonra çocuğu buluyo polis. Haberciler sormuştu. Nasıl hissetin diye. Çocuk da şey demişti kopmuştum ben : " ya ilk 2 3 gün baya güzeldi sonra çok sıkıldım " :D :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
bu romalılar kafayı yemiş =))[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Mesaj tarihi:
said:
fede, 15 Kasım 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
bi de şey vardı. Kadın 17 yaşında çocuğa tecavüz ediyo ( 40 küsür yaşında ). 1 hafta her gün sevişiyolar. sonra çocuğu buluyo polis. Haberciler sormuştu. Nasıl hissetin diye. Çocuk da şey demişti kopmuştum ben : " ya ilk 2 3 gün baya güzeldi sonra çok sıkıldım " :D :D

said:
Nasıl hissetin diye. Çocuk da şey demişti kopmuştum ben : " ya ilk 2 3 gün baya güzeldi sonra çok sıkıldım "

zuahahaha koptum bee =o) çocukta haklı ama ya yani çocuk gençliğini yaşamak ister.. =)[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
-zzzzz,hm ne oluyor orda?
- bişey yok bey ,tecavüz ediyorum sana
- haaa,devam et ozman,fatma kız senin böyle fantezilerin olduğunu bilmiyodum.
- değişiklik olsun dedim bugün de nasıl iyi etmişim değil mi
-eyi eyi,güzellllll

Böyle bir diyalog geçmesi muhtemel türkiye de :-)[signature][hline]Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail...

• Yeni Oluştur...