Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 You'r in thew army now OHOOHOHOO You give love a bad name Hotel California vs vs Vay bee ne severdim bunları :) Pek çapkın yıllarımdı 80ler hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ben 86 lıyım sahsen ve çogu benim içinde geçerliydi..içim bi hoş oldu...80 ile aramda 6 yıl var ama yazanların 70% i falan direk aklımda çok hoşuma gitti.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 80 ler dediniz TRT de bir başka gece vardı her cuma onu beklerdim o zmanın zagası gibi bişeydi :D[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 çok güzel bi yazıymış vallahi duygulandım insan vay be diyo yaşadıklarını düşününce... snıff snıff...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 çok güzel... insan vay be demeden geçemiyor cidden...[signature][hline] Jayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 80 ler demek Varsayalım İsmail demek. Kimse kusura bakmasın aklıma geldikçe uplayacağım[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? [Bu mesaj paspatur tarafından 17 Kasım 2005 08:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Kamber Ağa ile Uyanıkı bile hatırladım.Opfff allahtan şimdi bile bilgisayarın olsada bu tarz büyüyebileceğin bir yerde çocukluğum geçti.Gerçi mükemmeldi ama hiç bi r zaman hiçkimse için yetmez.Tekrar çocuk olmak ister insan. Heee Mannnn!!!Güüç Bende Artıkkkkk!!![signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ohaaa okurken gozlerim doldu... levent kirca'nin bi reklami vardi, mutfak tezgahinda sadece kafasi gozukuyodu... korkardik biz ondan!!! bi de chucky'i normal film saatinde yayinlamislardi... supermarkete arabayla giriyodu adam hala aklimdadir o sahne... onun yuzunden butun bi nesil psikopat yetisti zaten :P[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 17 Kasım 2005 09:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bunun gibi bir mail gelmişti bana, son cümlesine kadar keyifle okumuştum. Son cümle yaklaşık olarak şöyle birşeydi; "Eğer bu maili okurken yüzünüzde bir tebessüm oluştuysa ve sözü edilenlerin büyük bir kısmını net olarak hatırlayabiliyorsanız, artık inat etmeyi bırakıp, yaşlanmaya başladığınızı kabul etmenin zamanı gelmiş demektir. " Üzgünüm gençler, ama bu mailin kanıtladığı üzere admin grubumuz hızla evrimleşerek dinazorlaşıyor. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Var mı net hatırlayan ^_^[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 %80i net[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben 87 doğumluyum ama hepsini biliyorum en çok sinek ilacı sıkan arabaların peşinden koşuk sanki çok değerli birşeymiş gibi o bulutun içine girmeyi özledim ühühüüh gidiyorum sokakta oynucam =p[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 çocukluk anılarının büyük bir bölümü bizim içinde geçerli gibi. (bende 87liyim.)[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 86 lıyım ve Kiss hastasıyım hh..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 O kadar şeyi okuduktan sonra ben fikrimi değiştirdim... İyiki 90 lı olmuşum... Oh ne güzel internet var herbişiy var, 80 ler suxx (Kedi->Ciğer->Uzanma fiili->Mundar Ciğer :P)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 bazı bölümleri gerçektende hoşmuş, 80'li olmak.. :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 up! yine nostalji duygularım depreşti utube 'da 80 'leri araştırdım çok duygulandım yine. http://www.youtube.com/watch?v=6niVqzsAetA link veremiyorum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 58'de doğmak ve 70'leri 80'leri doya doya yaşamak isterdim. Ama amerika'da. Rock'ı yaşamak isterdim. Çooook geç doğmuşum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshua Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 hep 80lerde genç olmak istemişimdir ama ne yaparsın 89 doğumlu olunca hehe....bizde 80leri hala yaşatmaya çalışıyoruz giyimi, arkadaşlıkları, muziği, oyunları, filmleri vs... herşeyiyle... [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 13:52 tarihinde, joshua tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ehe way be çok güzelmiş enterasan ben hep dinlerdim başkalarından ama 86'lı olmama rağmen bende hatırlıyorum bir çok şeyi... tanıdık...samimi özellikle sokakta oynarken annemin balkondan bağrıp haydı eve gel kızım baban gelir birazdan demesini.. sonra birden herşey değişti....ve biz böyle olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshua Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 zaten camdan bağırma hadisesi her zaman vardı fakat artık pc öldürdü malesef o tür şeyleri insanlar evden çıkmıyorki pc başında sürekli bahçede geç saatlere kadar top oynamak yok artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 88liyim ama hepsini abartısız hepsini yaşadım ve evet istanbul'da büyüdüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 bende bunun bir değişiği var; 80lerde doğmuş olmak demek; Atari salonlarina gidip, 10 jetonu daha ucuza almak. Demet Akbag tiyatroyu beklemek. Taso oynamak. Video kiralamak. Terminator'u sinemada seyretmek. Reebok Pump almak. "Back to the future, Rocky Serisi, Ninja Kamplumbaglar, Hayalet Avcilari, Cakmaktaslar, Beverly Hills 90210'u izlemek. Pazar 88, pazar 89, pazar 90, pazar 91 ..... Tipi tip cignemek. Kablolu yayina gecme serefine nail olmak. Coca Cola'nin 1 litrelik depozitolu siselerde satilmasidir. Star TV'deki Turnike'yi, Parliement Pazar Gecesi sinemasini izlemek. Adam olacak cocuk, 7'den 70'e nin izlenmesi. Sürekli Aydinlik için 1 dakika karanlik eylemine katilmaktir. Pazar sabahlari alf seyretmek. Voltran, he-man, denver, ninja turtles, clementine izlemek. Neler oldugunu anlamadan televizyon'dan korfez savasini izlemektir. MC Donalds'in Turkiye'ye ilk geldigi gunleri yasamis olmaktir. Doritos'a panco diyebilen nesildir. İlkokul 5'te Anadolu Liseleri ve Kolejler sinavina hazirlanmak. Berlin duvarı'nın yıkılmasının tek sonucunun, berlin'in farklı kısımlarında oturan akrabaların artık birbirlerini görebilmeleri olduğunu sanmak. Banka olarak sadece imar bankasini bilmek... emanulla izlemek.. mahalle maçları yapmak.. commodore 64 efsanesi.. cumartesi geceleri bir baska gece'yi izlemek ve ozellikle benny hill'in skeclerini yakalamaya calismak solo test'te 1 tane birakip bilgin olmaya kasmak hbb'de amerikan futbolu maci izlemek anadoludan gorunum'u izlemek ve sehit haberleriyle uzulmek Edi ile Büdü hastasi olmak. Sadece pazar günleri yikanmak. Kontra pedal BMX bisiklet sahibi olmak. Cine 5'in ilk acildigi gune ve aksamina tanik olmak. Moonlighting, hayat agaci, cesur ve güzel izlemek. Bir demet tiyatro [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 02:54 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 şimdi düşündüm de, ne kadar şanslıyız 80li olmakla (85 doğumluyum, tam orta :D) o kadar zevkliydi ki bizim çocukluk, hava kararana kadar sokakta top oynardık, bisiklete binerdik, sabah çizgi film izlemek için erkenden kalkmaya çalışırdım :D merdivenden atlama yarışı vardı... vs....vs.... özledim yaws :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 cine5 değil star ın ilk açıldığı güne şahit oldum. ve çoğunu yaşadım yazdıklarının. tatlıydı herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar