sir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 çok hoş bir yazıymış, hemen bir yere bi kopyasını aldım, bunaldıkça bakarım :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 70'ler...[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 60lar..[signature][hline]GM gören masum Player!! Koçum benim!! Zergling Şeytana uyan kaybeder aslan !!! Fazla zıplama arkana yaslan !!! Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ne var yani bende küçükken tuttu frutti izliyodum oda güzeldi :D[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: darko_eowyn, 14 Kasım 2005 16:57 tarihinde demiş ki: bi kısmına yetişmişim aslında:) 80ler 90lara da uzadığından olsa gerek:) ben 87liyim,80ler kültürünü seviorum baya:)sonuna yetiştim ama olsun ehuehe:D 87 li olup bir kısmına nasıl yetişebildin anlamış değilim. 90 olduğunda 3 yaşındaydın ve hala altına ediyordun.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben 87 liyim ama ankara ya da istanbul gibi büyük şehirlerde büyümediğimden olsa gerek bi çoğunu yaşadım yaptım o zaman sevmeyerek yaptıysam bile şimdi dünyanın halini görünce keşke o zaman ki gibi olsa da yine yapsam diyorum. Her şey daha güzeldi o zamanlar. sadece 80 ler değil bu 90 lar için de geçerli bi çoğu bence[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 80'lerin sonu 90'ların başı kral...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 fede hiç fark yok arada. şu an daha iyi dünyanın hali. ben 84 doğumluyum ve 90 kuşağı sayılırım. Ne internet vardı ne adam gibi eğlendiricek şeyler. Star tv'nin açıldığı günü hatırlıyorum. İlk renkli tvyi falan filan iyiki bu dönemdeyiz belki oğlum da bundan 10 yıl sonrası için bu tip şeyler diyicek. Eğer sen ahlaktan bilmem neden bahsediyorsan o zamanlar da var çirkin şeyler belki gizliydi belki bilindik. ama internetsiz ps2siz cepsiz bir hayatı bilirim. :D[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 1990 oldu 80lerde yasananlar bir daha yasanmayacak diye bir sey yok. sen nasil dun yattin ama bugun uyandiysan, bu da oyle bir sey. aliskanliklar gelenekler o kadar cabuk terk edilemiyo iste. ucundan bile olsa insanlar o yazilanlari yasamis. niye terslemek amac olmus cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 zaidral bu kuşak. 10 yıllık dilimlerle dönemler var bir yüzyılda. git bir kitapçıya çok güzel seriler halinde bulabilirsin. 60lar 70ler 80ler hepsinin arasında bir çok fark var giyinişten bilmemneye kadar.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 işte ben internetsiz, ps2 siz, cep siz yaşamı özlüyorum. Yalın ayak sokakalarda koşmayı, çamura bulanmayı özlüyorum. iki ekmek bi yoğurt kapmayı. "bakkal amca iki sakız deftere yaz demeyi", her hangi bi durumda herhangi bi şeyden hemen yeni bi oyun bulmayı ( çoğu blizzardınkilerden daha çok zevk veren ) oyunları özlüyorum. Belki bi çoğunuz yaşamadınız evden çıkmayan 4 5 yaşında bilgisayarla tanışanlar da var aranızda. Onlara gerçekten üzülüyorum ben. Keşke onlar da yaşayabilseydi o güzel anları[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ha işte ben bursanın biraz dışında büyüdüm sayılır. benim çocukluğum ağaç evler yapmakla, derelerde şelalerde yüzmekle geçti. bizim ilçenin stadına girip gökyüzünde yıldız kaymasını izlerdik yedek kulubesinin üstüne yatıp. bu tip şeyleri arkadaşlarıma anlattığımda oha lan biz bi bok yaşamamışız gibi çok tepki aldım. ama uzun lafın kısası o döneme şu halimle dönsem 2 gün 3 gün eğlenirim. sonra bugunumu ararım. yaşandı bitti saygısızca*.. yola devam. * ironiyi yakalayana bir sıkımlık düş macunu hediye.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 10 yillik kusaklar degil iste. 2. dunya savasindan sscb'nin dagilmasina kadar olan zaman arada var olan mecburi ilerlemelere ragmen benzer ozelliklere sahip, genel olarak. globallestikce degisiyo yasam, bir anda unutmuyosun ama yine de. cok zayifsan yitirirsin her seyini, o ayri.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: geffen, 14 Kasım 2005 22:18 tarihinde demiş ki: said: darko_eowyn, 14 Kasım 2005 16:57 tarihinde demiş ki: bi kısmına yetişmişim aslında:) 80ler 90lara da uzadığından olsa gerek:) ben 87liyim,80ler kültürünü seviorum baya:)sonuna yetiştim ama olsun ehuehe:D 87 li olup bir kısmına nasıl yetişebildin anlamış değilim. 90 olduğunda 3 yaşındaydın ve hala altına ediyordun. illa ki laf söliceksiniz , 90 yılına girildiğinde 80ler bitti alışkanlıkları herşeyi deiştirelim denmio sanırım en azından bence öle diil yoksa orda yazılanları ben de yaşamış olamazdım dimi?ayrıca son 3 senesini yaşamışım sonuçta.yaşamamış olsam bile müziklerini atariyi vs çoğu şeyini sevebilirdim.şimdi de herşey bu saydıklarından oluşmuyo dersiniz. neyse konuşun ne de olsa 3 yaşımdaydım...[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 zaidral sana o kitapları tavsiye ederim. remzi kitabevinde çok rahat bulabilirsin. tabiki ana hatları değişmiyor insanların ama değişen o kadar çok şey var ki müzikten yedikleri içtiklerine kadar. giyimden beğenilere kadar. bundan 5 yıl öncesine kadar ayakkabı içine biri pantolon soksa oha kıro ya bak, yada gömleğin bağrını açıp dolaşsa dağlıya bak yada pastel renkte kazak giyip kaşlarını alsa bir erkek oha yumoşa bak derdik. -ben hala diyorum- ama şu an bunu beğenen ve bunu uygulayan bir sürü insan var gerek türkiyede gerek paticikte.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bi VH1'da so 80's izleyip ardından Top Gun izleyip arkadanda Mötley Crüe dinleyince 80'leri yaşayabiliyoruz biraz..Hafif ot dumanı ve dar kıyafetlerde şart ama[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 68 kusagi olmayi cok cok isterdim olmadi 70ler oda olmadi 80ler 90 ve 2000ler igrenc gercekten çiçek çocuklara katilip dünyayi dolasmak woodstock ne bilym disarda oyun oynamak doyasiya ozamanin kiyafetleri müzikleri arabalari herseyleri harika... sokakta takim elbiseli kafasina fotr sapkali yasli bi amca görünce sarilasim geliyo... ps:bide yazi eksisozlukten alinmis[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: BlackRose, 14 Kasım 2005 17:05 tarihinde demiş ki: -sabah ereksiyonu yüzünden yere paralel halde işemeye çalışmak vs vs lol. görende kuş öldü sanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 babam piizi biraz kacirinca, '86 dunya kupasini ne kadarda beraber izledik desede tek bir sey bile hatirlamiorum.adam halen "oturturdum yanima seni, izlerdik beraber" dio.bende mecburen "hııııııı arjantin bombaydi o sene" diorum =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] [Bu mesaj MyDyingBride tarafından 15 Kasım 2005 07:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bunların yarınısnın 80 le alakası yokki. Her çıcuğun yaşayabileceği şeyler var orda[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 80s demek bana göre müzik demek.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 80ler demek I know what it is to be young But you don't know what it is to be old. [Bu mesaj Absolut tarafından 15 Kasım 2005 10:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ha bıde jaguar partısını bılırım ben hehehe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 1980 doğumluyum guruluyum :tebrikz:[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yazıldımı bilmiyorum ama benim aklıma bide Falco/Janny geliyo...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar