Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Admin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 [spo1=uzun bir mail]>1980li yıllarda hayatının ilk tecrübelerini yaşamış, ilkokula >gitmiş, >kenan evren'i, erdal inönü'yü, özalı tanımış olmak, ajda pekkan'ın >alo, >michael jackson'ın pepsi reklamlarını hatırlayacak kadar şanslı >olmak >demek... > >Big in Japan , the final countdown , eye of the tiger demek. >icraatin >içinden demek, semra koy bir kaset de neşemizi bulalım demek. köprü >demek, >ödediğiniz her kuruş verginin yol, su, elektrik olarak size geri >dönmesi >demek voltran voltran voltran demek , depozito toplamak adina kola >sisesi >biriktirmek demek , adile nasit ten masal dinlemek demek. debbie >gibson, >tiffany, jason danovan, sandra,modern talking .vb...dinliyor >olmak...comanchero'nun ve life is lifeın >sözlerini ezberlemeye çalışmak >demek...michael jackson, madonna, samantha fox demek > >korhan abay,cenk koray,metin milli,ersen ve dadaşlar >demek.clementine, he >man, she ra, transformers demek. > >okula siyah önlükle gitmek demek. kayahan,nilüfer,sezen aksu, barış >manço >ile büyümek demek, ihtilal cocugu demek köle izaura demek, >ziyaretçiler >demek!!!! acidçi misin metalci mi demek... > >moruk demek, herild yani demek, hey corc versene borc demek, olmaz >maykil bende de yok cevabini isitmek demek, geriye donup baktikca ic >gecirmek demek... > >yüzyıl içindeki en iyi, en kıyak kuşak. hem eski hem yeni olmak >demek. >biraz gözü açık bir 80 li yüz yıllık nesil kültürünü bir porsiyonda >almış >demektir. > >edi mörfiiiiiii huuuuuuuuuuuuuu şörli makleeyynn yeeeeeee diye >bağırıp en >az bir technotronic kasedine sahip olmak demek. mahalle >ce$melerinden >su >icmek, bayramlari iple cekmek, cumhurba$kani denince kenan evreni >hatirlamak demek koltukaltında topla okul bahçesine yalnız giderken >"nasılsa oynıycak birileri vardır" diyebilmek demek > >eti kemik geciyor demek; > >evden çıkmayan bilgisayar bebeleri haline gelmeden çocuklugunu >yaşayabilmiş,son dönemin bir üyesi olmak > >ne sorusuna zonk cevabı vermekten zevk duymak, , büyüteç ile kağıt >yakmak >ve siyah kağıtların beyaza oranla daha kolay yandığını keşfetmek, 9 >voltluk >pile dilinle dokunup o ekşi anı yaşamak, televizyon konserlerini >teybe >çekerken odaya giren anneyi hemen susturmak, 23 nisan çocuk >şenliğinde >gelen yabancı çocuklara 5 dakikada aşık olmak demek > >son dersin son 5 dakikasında parkeleri giyip zilin çalmasını >beklemek, >hurraa kapıya doluşmak, dışarıya pestil olarak çıkmak demek, sinek >ilacı >arabalarının arkasında bıraktığı >bulutta deli gibi dolaşmak demek. > >kutu kolayı actıktan sonra kapagını cekip cıkarıp atmak demek tipe >bak >demek > >fon muzigi laura brannigandan self control olan gunler. bakkala >gitmenin, >sokakta oynamanin, harclik toplamanin gecerli sayildigi, havuc'un >olmadigi >yillar demek... her seye ragmen temiz ve el degmememis bir hayat >demek...sonrasinda biz buyuduk ve kirlendi dunya demek. pazar >aksamlari >mecburen yikanmak ve erken yatmak demek, sesi açıp kısmak için >televizyonun >dibine kadar gidip üstündeki düğmelere basmak zorunda olmak demek > >sehirlerarasi yolculuklara cikarken otobusun 302s olmasi icin dua >etmek. >bilet alirken arka kapinin onu ve tekerlek ustu olmasin demek. >resimli >futbolcu kartlari demek, süper babaanne demek, fantayla kolayi >karistirmak >demek, mahalle kavrami demek. > >cavusevsku ve karisinin kursuna dizilisini tvden >seyretmek demek, o >goruntulerin yillar sonra bile kafadan hala cikmami$ olmasi demek. >anket ve >hatıra defterlerinin olması bunlara seviyorum ama kimi diye başlayan >maniler yazmak,önünde tek arkasında 2 çizgi olan külotlu çorapların >havada >sallanarak giydirilmesi, içinde biri sabunlu iki ıslak bez olan >mustili >beslenme çantası,dantel yaka,yenen kokulu silgi,leblebi tozu >çekerken >atlatılan ölüm tehlikeleri,hulahop,ayak bileğine takılarak çevrilen >top,sek sek oynamak,bayramda mahalleye dağılıp şeker toplamak, >müsaitseniz >annemler size gelecek demek > >TRT'nin yayın akışının bitmesiyle çalan istiklal marşı için ayağa >kalkıp, >marşı hazırolda bangır bangır söylemek ve marşın bitiminden sonra >çıkan tiz >"biiiiiiiiiiiiip"sesine rağmen televizyonu kapatmamak demek. > >Zerrin Özer demek. Nasıl da geçmişti bütün bir yaz demek. Bu şarkıya >kafanda klip >çekmek demek. > >annelerin çernobil yüzünden çay içirmemesi, gofret yedirmemesi >demek.. > >challengerın olduğu günkü haberleri hatırlamak demek. pkk >saldırılarında >her gün mutlaka birilerinin öldüğünü duymak ama anlamamak demek. > >veronica castroyu güzel zannetmek demek. Kenan Evreni Atatürk >zannetmek >demek.. > >Yazlık diskolarda içeri alınmamak demek. bunun için ağlamak ve >içeride -her >nedense- You are in the army now- şarkısında sarmaş dolaş danseden >abi ve >ablalara bakıp özenmek demek > >gorbaçov'un kafasındaki kırmızılığın ne olduğunu merak etmek, anneye >"zeki >müren'e teyze mi diyim am
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bunu bi kere daha okumustum şimdi tekrar okuyunca yine aynı gülümseme geldi walla yüzüme. hakkaten süper anlatılmıs bizim kuşak :)
puritania Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bi kısmına yetişmişim aslında:) 80ler 90lara da uzadığından olsa gerek:) ben 87liyim,80ler kültürünü seviorum baya:)sonuna yetiştim ama olsun ehuehe:D[signature][hline]~wish you were here~
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Müsaitseniz annemler size gelicek! ah ahh[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
PZero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 rezillik değil bence o zaman daha samimiydi herşey[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com
laverda Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ahaha güzelmiş ama kim yazmış acaba bunu[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr
shadowmaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 darko sen 80leri yaşamamışsın ki, doksanları yaşamışsın
puritania Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 evt bliorum söledim zaten :) ama hatırladığım ilk anılarımda fln yukarıda yazılanlar da var. onları bende yaşadım ayrıca yaşamadığım kısmını da seviorum:)[signature][hline]~wish you were here~
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Admin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Büyüteçlen karınca yakma saman yakma kagıt yakma güneş yeterince güçlü olmadıgı günlerde 1saat boyunca elini sabit tutma bir noktaya odaklanma elin titrediğinde arkadan bir arkadaşın kafana vurması lan sabit tut şunu sende kolaysa sen tut elim agırdı deme peh peh süper topic[signature][hline]Wow:Satanix [PT] 60 NE Rogue of Magt. , Satanix UD Rogue of The Maels. Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: PZero, 14 Kasım 2005 16:59 tarihinde demiş ki: rezillik değil bence o zaman daha samimiydi herşey rezillik diye yazarken yaptıgım vurguyu ve sevinci zaten merak etme yukarıdaki yazılanları günlüğüm diye kabul edebilecekler pek güzel anlıyor. ve evet çok salakça birşeydir annenin seni komsuya yollayıp müsaitseniz annemler size gelecek dedirtmesi, ozamanlar yapılanların samimi olmadıgını göstermez zaten. karıştırmayalım büyüteçle kağıt yakmak üstüne virüs le kısa bir sohbet ettik ve ne dediysek aynı seyleri yapmışız yani bukadar uyum olur :) süper bir nostalji oldu. kim yazmış bilmiyorumda pek makbule geçti geniş gibi görünen ama aslında pek kısıtlı bir özet diyebilirim.[signature][hline]*
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 *!fırk* böyle şeyler eskiden zuxxi.com'da olurdu :) onu da özledim bak şimdi -televizyonların üzerinde duran ve tam ortasından sarkan üçgen şeklindeki dantel örtüler... -sabah ereksiyonu yüzünden yere paralel halde işemeye çalışmak vs vs[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 14 Kasım 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 :((((( ah ahh[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
PZero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 @DynamicK farklı anlamda dediğinmi anladım tamam . çok iyi bir gözlemci yazmış kesin çünkü çoğunu okudukca hatırladım .[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ya ben 90 doğumuluyum ama bunların hepsini yaşadım desem? :) 80lerden kalma bi ailem var galiba,çünkü burda yazanların %90nını tatmış yada görmüş bi insanım :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 85 doğumluyum, çoğunu yaşamadım - ya da hatırlamıyorum- ama okuyunca bir tebessüm belirdi yüzümde... Anahtar kelime , Samimiyet...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 eskiden güzelmiş :([signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm!
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ehehehe 89 luyum:D Biraz geç kalmışım sanırım... Neyse bende 90 kuşağındanım ya noolmuş? Tamam iğrenç bi kuşak ama olsun:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kayahan,nilüfer,sezen aksu, barış >manço >ile büyümek demek bağırarak mfö'yü de eklemek istiyorum demek... televizyon bozulduğunda anteni düzeltmeden önce kafasına(!) 1-2 kez vurmak demek. evde bilg, atari vb varsa bile oynamadan önce anneden izin almak demek. eve gelen misafirleri sevmeseniz dahi hoşgeldiniz diye selamlayıp 5-10dk yanlarında oturmak demek... sorduklarında dersleriniz kötü bile olsa utana sıkıla iyi gidiyor demek ve soranın bunu yüz ifadenizden anlaması demek... iğneden/acı biberden korkmak demek... korku filmlerinin ebeveynler tarafından yasak edilmesi demek/ yakalanma riskiyle gizli gizli korku filmleri izlemek demek/ sonucunda da korkmak demek. 100 liraya solucan şekerler yemek demek. internet cafeler değil de ateri salonları demek.. bir yazıda imla yanlışı olduğunda yazan kişiyle dalga geçmek demek... that's all folks demek... [signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- [Bu mesaj Divertissement tarafından 14 Kasım 2005 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 SSCB bıle tek basına yetıyordu hehe harıtada yazardı hocam SSCB nedır düşmanımız o acılımı ne pekı sevılmıyen sayılmıyan cumhurıyetler bırlıgı demek oldu hocam hehehe dantel olayı ve canak olayı koaprdı hakkaten bıde susam sokagı vardı edı ıle budu fılan hehehe sonra bır gun star cıktı on tv cıktı trt efsanesı bıttı sokakta aprklar vardı oglen gunesı bıtınce cıkardık bakkaldan lastık cok guzel kokan topları alıp oynamaya baslardık aksam hava kararmaya basladımı tabak canak seslerı gelırdı sıngır sıngır parka yakın evlerden ayseee mehmeeet dıye seslenırdı anneler parkta kımse kalmayıncaya kadar sonra eve gırerdık dırek banyoya sokulurduk banyodan cıkıp sofraya oturmaya gıderken TV den sert seslı bır amca haberlerı okurdu soguk soguk TV nı nsesı acılır mutfaktan dınlenır hadıı yaa fılan efektlerı cıkardı aksamda abıdık gbudık dızıler ızlenır saat 9-10 da dogru paketlenıp yataga yatırılırdık nostaljı oldu bana ehehe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ekşi sözlükten alıntı. "seksenlerde çocuk olmak" diye arama yaparsanız karşınıza 34 sayfalık bir entry silsilesi çıkacak. [Bu mesaj Glatheros tarafından 14 Kasım 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 selam, bir liseli esmer kız arkadaşımın aşkısın sobanın içinde tel ile balık yapmak carmen çizgi film demek yumurta topuk ispanyol paça kısa kravat ben 77'liyim. 5-6 yaşıma kadar da beşiktaşda kaldığım için mahalle kavramı bende bambaşka. bir nesil çok şey kaçırdı diye düşünüyorum ve bizim nesilin de daha önceki nesile nazaran birçok şeyi kaçırdığını düşünüyorum. gelecek nesil? kaçıracak pek birşey kalmadı onlara :) saol dynamic. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben ucuna yetişmişim bunların ne güzel günlermiş ya[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
CorteZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 okul >sonrasinda ise her gun kosturarak eve gidip; bu topragin sesi >programinda >kimil zararlisi ile mucadele yontemleri, orman koylusunun sorunlari >ve >yuksek randimanli durum bugdayiturleri ile ilgili verilen faydali >bilgilerin ardindan kamber aga ile uyanik skeclerini buyuk bir ilgi >ile >izlemek demek Budur ya diğerlerinin hepsini çok duygulanarak okudum ama işte üstteki paragraf gözlerimi yaşarttı. Birde anneanneler vardır ya okuldan sonra gidersin onun evinde sarelle ekmek yapar sana vs.
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bende 77 liyim vede okudukça gözlerim doldu abi biz ne zamanda yaşamışız ya orda bi anektot var bilgisayar başında gençlik diye tabiki internet yoktu ama herkez bilir amiga da komodor da kick off oynamanın zevkini dicem orta okul başlarında hay allahım ya harbiden duygulandım dinamik kardeş seni candan kutluorum şu anda böleeeee bi çocukluumu yaşadım geri döndüm vede yarın işte neler yapıcaımı mobilayaları fln yine düşünmeye 3 boyutlu çizimlere dalmaya başladım ama o eski an bile bana acaip bi güç verdi inanmak zor genç arkadaşlar ama bu yazılanların hepsi harfi harfine doğru ya çavuçeskuyu kim unutabilir offf off işte bizim ailemiz 60 lara 70 lere böle off off derken biz 80 lere yeni nesiller 90 lara böle offlıcaklar ama Türkiyenin böle bi zamanında bulunmaktan kendimle ve yaşıtlarım adına gurur duyuyorum ve artık yönetimlerde bizim generasyonun görünmeye başlaması arkadaşlarımızın çocuk sahibi babalar anneler olması yani zamanın nasıl akıp gittini gösterio... ben bu yazının sonuna anca şunu diebilirim: Arkadaşlar zamanın geçmişin geleceğin ailenizin ülkenizin kendinizin sevdiklerinizin vede insanların değerini bilin anılarınızı mümkün olduğunca güzel yaşayın güzel hatırala sahip olun geleceğe umutla bakın.. Saol Dinamik çok duygulandım ya...[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: -sabah ereksiyonu yüzünden yere paralel halde işemeye çalışmak vs vs evet dogru[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Öne çıkan mesajlar