Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bi biskrem versem geyiği ıyyy[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 1. bitmek bilmeyen reklamlar 2. şu yeni toshiba reklamları IYYYY 3. misi, maki vb. saçma sapan dizileirn reklamları ve o reklamlardaki "wooow asrın dizisi, cart curt" gibi abartmalar 4. kireç önleyiciler haha (bkz. şahan 12 kasım 2005) 5. burger king, mc donalds ve temizlik ürünleri ile ilgili bütün reklamlar :D "güç markta :P"[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ped reklamları.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 töbe töbe :D bi ara korungaç reklamları çıkıyodu baya bi yasaklandı galiba onlar ya ?? neyse ben tüm reklamlardan nefret etmeye başladım (rodeo reklamı hariç :sana güç versin diye mustafa :-) )[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bütün reklamlara gıcık oluyorum ama wanted reklamına ayrı bir gıcık oluyorm!!![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Kendimi bildim bileli aynı senaryoyu 500 farklı odun görünümlü usta+cırtlak kadın kombinasyonuyla çekmiş olan Calgon mudur nedir ona işte:D Çocukluğumdan hatırlıyorum, bütün reklamlarının dialogları aynı [spo1=Calgon:P]K:Kadın T:Tamirci K-Aaaaaa noolmuş böle (Ulan su basmış işte görmüomusun:D) T-(Elinde makinenin bi parçasıyla) Makineniz kireçlenmiş hanfendü K-Noolcak şimdi T-Makineyi çöpe atın işe yaramaz bu K-Aaaaaa T-Calgon kullanın[/spo] Onun dışında İlhan mansız lı reklam kötü, Trafi Rap kötü, Aslında bi düşündümde... Hepsi kötü:D zamanında g.a.g. izleyemiş olan yada şu günlerde reklamix izleyenler varsa reklam nasıl olur görmüşlerdir:D Şu yabancıların bazı reklamları süper oluyo:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bik bik bik bik bik bik bik bik bik bik bik bi biskirem versem gorsem doverim yapimciyi.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ek olarak şu digitürk reklamlarına da kıl oluyorum özellikle gülben ergenli olanına[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bi aralar rüştünün gol yemem sörf yerim reklamı war dı bu güne kadar gördüüm en kötü reklam dı herhalde[signature][hline]yaptığım birçok şeyin , hiç bir amacı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Arthur_HellsFire, 10 Kasım 2005 20:25 tarihinde demiş ki: evy lady ilhan mansız lı reklam kesinlike +1 ama gercekten komik reklam ya ürünün sloganı:'Aşırı güvenly' yaf yuhh artık ya. ayrıca ben şu dış macunu reklamlarını hiç semmiyorum yumartalı faln .[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 (Kafalar gıcık bi şekilde ileri geri sallanır) Empiiiiii emppiiiiii emmppiiiiii...[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 mp3 çalan telefonun reklamı neden ilk reklamda şarkı olarak velvet revolver çalıyodu ama nedense değiştirmişler ve onun yerine bayık bi şarkı koymuşlar :'([signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Japonlar veya Caponlar mi neyse işte o reklama ve tüm serisine kıl oluyorum, tiksiniyorum o adami, reklamı yapanı, ve nihayetinde de o markayı yok etmek istiyorum.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Calıstıgı yerde satılan malları bilmeyen kasiyer:aa bu ne manken vatandas:pikolata .... reklamının her kelimesinden ayrı ayrı nefret ediyorum[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 çoğu reklam çok saçma zaten güzel olan bir iki tane[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bence eti çikolata reklamı çok güzel hani eski köye yeni çikolata olur mu fln diye soruyor ben o reklamı çok beğendim[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 [spo1=Şu biskrem reklamı]Ayakkabı dahil tamamen aynı kıyafetleri giymiş iki kadın karşıdan karşıya geçmek için yeşil ışığın yanmasını beklemektedirler. Hafif tombulca olan kadının topuklu ayakkabısının topuğu kırılmıştır. Diğerinin kulağına bişiler fısıldar. - Aaa delirdiniz mi siz? - Bi biskrem versem - Şimdi mi? Kadın biskremi verir, sağlam ayakkabıyla topuğu kırık ayakkabıyı değişirler.[/spo] Ulem kadınların kıyafetlerine de biskremine de.. :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 o gene ii abi ama su omo reklamları var ya beni hasta ediyo.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 gecengun reklamix i izlemiştim 50-60-60-80 lerdeki reklamları felan gosteriyodu yemin ederim ozaman ların reklamları daha ilgi cekici daha bi hoş guluncek tarzda reklamlar.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 tüm calgon reklamları...[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 reklam denilen şey baştan bi fiyasko zayten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 en sevmediğim diil de en sevdiimi söliim bide; eti' nin anadolu uygarlıkları müzesinde çekilen reklamı ve şu sıralar tv de görebliceiniz pınar prebiyotik reklamı, ikinci sölediim reklamda beynin söledii 'bu da olmassa kapatıp gidicem bu vücudu!' kısmına koptum,yaratıcılık budur ya çok hoş reklamlar bunlar:)[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 her türlü deterjan reklamı...bknz..omo,calgon falan filan ayrıca her türlü hijyen ürünlerinin reklamları..bknz..blendax,evy lady,elidor gıcığım bunlar görmiyim o kadar..[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we keep and at odds with our senses we'll climb But if faith is the answer, we're already reached it And if spirit's a sign then it's only a matter of time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu keki ne böyle kabarttı krema neden güzel kokar bu çileklere tecavüz mü ettiler babamla annem beni naısl yaptı eşşeklerin şeyi neden büyük[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ruffelsın son reklamı,açlığını geçiştirmeymiş,orda mis gibi mangalda köfteleri,kaşarları bırak git rufles al,e tabi görürsün her yerde yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar