Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 kıza web sitesi yaparak çıkma-arkadaşlık teklif etme?

Kuntz

Öne çıkan mesajlar

hmm,aslında süpriz bir biçimde olucaksa olur gibime geliyor,msnde konuşurken süper bir site buldum bak falan diyip kızı siteye yönlendirerek,mesela site de sayfada çıkan sorularla en sonunda ondan hoşlandığına gelebilir,uğraşırsan güzel bir sey çıkar, biraz planla bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kuntz, 14 Kasım 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
said:
toggie, 14 Kasım 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
Hiç gerek yok bence. Gelip beni sevdiğini söyleseydin ne interneti der kız :)

doğru çok ruhsuz olur zaten kıza seni seviyorum demek yerine kıza url vermek hoş olmaz :(

hahahah seni seviyorum yok artık url vercez euhueuheu gülmekten öldüm ya :D[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me

Msn.Space
Yönlendir
Sosyal ağlarda paylaş

bnce sacma...
kasmaya gerek yok..[signature][hline][b]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

---------------------------------------------
[b]hep aglardm ben sen uyurken..
hep saklandin sen kendi dunyana..
affet nefret ettim senden....
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm saçma bir fikir teklif için ama eğer meşhur olmak istiyorsan iyi numara...Garanti tüm gaztelerde çıkarsın ilk olarak yaparsan bu numarayı...(40 tane site açılcak birazdan onları bekliyorum)(ama olasılığa göre bu yazıdan sonra açılmayacak)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Burda bir efsaneden bir an
Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya.
Nostalji için

[Bu mesaj Bungala tarafından 16 Kasım 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O sürekli açılan pencerelerden yap mesela...

Böyle 30 tane filan pencere ard arda açılsın ama kötü olur yani ne biliyim ben olsam kabul etmezdim:D

daha orjinal bişiyler bulman lazım[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

benim bir arkadasim denemisti içine gerçekten çok sevdigi kiz için yazdigi siiri koymustu biseyler daha koymustu iste ama kiz naptiysa kabul etmemisti bununlada etmemisti tabi sitenin adresini vermemisti bana bende google önce çocugun sonra kizin sonrada ikisinin adini yazip arayip bulamamamistim...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...