Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hmm,aslında süpriz bir biçimde olucaksa olur gibime geliyor,msnde konuşurken süper bir site buldum bak falan diyip kızı siteye yönlendirerek,mesela site de sayfada çıkan sorularla en sonunda ondan hoşlandığına gelebilir,uğraşırsan güzel bir sey çıkar, biraz planla bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: fastreload, 15 Kasım 2005 16:44 tarihinde demiş ki: alert('Sinemaya gidelim?'); kız cevap olarak tamam demek zorunda bırakılacaktır zira X ya yada alt f4 e basmak akıllarına gelmez o anda hehehe bu iyi bi fikir :)[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yok hocam bu işe hic girme olumsuz birsey olursa emeklerine yazık[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: angband, 15 Kasım 2005 19:30 tarihinde demiş ki: ya hacklerlerse...hatun baskasıyla cıkar ona gore... *!gülmekten ağlar* HACKED BY PROCAST HACKING TEAM[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Kuntz, 14 Kasım 2005 22:38 tarihinde demiş ki: said: toggie, 14 Kasım 2005 22:30 tarihinde demiş ki: Hiç gerek yok bence. Gelip beni sevdiğini söyleseydin ne interneti der kız :) doğru çok ruhsuz olur zaten kıza seni seviyorum demek yerine kıza url vermek hoş olmaz :( hahahah seni seviyorum yok artık url vercez euhueuheu gülmekten öldüm ya :D[signature][hline]Love Me or Hate Me; But Don't Play With Me Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Kız Manyak İse Olurrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bnce sacma... kasmaya gerek yok..[signature][hline][b]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. --------------------------------------------- [b]hep aglardm ben sen uyurken.. hep saklandin sen kendi dunyana.. affet nefret ettim senden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hmm saçma bir fikir teklif için ama eğer meşhur olmak istiyorsan iyi numara...Garanti tüm gaztelerde çıkarsın ilk olarak yaparsan bu numarayı...(40 tane site açılcak birazdan onları bekliyorum)(ama olasılığa göre bu yazıdan sonra açılmayacak)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Nostalji için [Bu mesaj Bungala tarafından 16 Kasım 2005 16:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 kötüü cok kötüü...interneti olan herkes gorebilecek aykkk[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hiç kasma onlar için romantik birşey değil internet yüzyüze tercih ediyorlar. Gözlerindeki ifadenin bir önemi var sanırım.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yakında web sitesi yaparakda ilişkiye girersiniz siz.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ay berbat bi fikir baya abartı:-?[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 O sürekli açılan pencerelerden yap mesela... Böyle 30 tane filan pencere ard arda açılsın ama kötü olur yani ne biliyim ben olsam kabul etmezdim:D daha orjinal bişiyler bulman lazım[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 benim bir arkadasim denemisti içine gerçekten çok sevdigi kiz için yazdigi siiri koymustu biseyler daha koymustu iste ama kiz naptiysa kabul etmemisti bununlada etmemisti tabi sitenin adresini vermemisti bana bende google önce çocugun sonra kizin sonrada ikisinin adini yazip arayip bulamamamistim...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Kız için topik aç. Yüzde yüz(100% sayıyla) kabul eder...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar