HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 açıldımı serverler ?[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Alakasız olucak biraz ama sunu belirtmek istiyorum Taklitlerimden sakının Anlayan anlar artık...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ben anlamadım[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ben anladım cancım. oh,[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 bu arada bu einhejder = karqa. ele vermek geldi içimden sdfsdf[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: ss_svd, 08 Kasım 2005 14:58 tarihinde demiş ki: ben anladım cancım. oh, aferin[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Smooth, 06 Kasım 2005 19:44 tarihinde demiş ki: Alakasız olucak biraz ama sunu belirtmek istiyorum Taklitlerimden sakının Anlayan anlar artık... bende dedim DJA bu kadar ii oynuyor muydu :D demek ki takLidiymiş =) saygıLarımLa... ===================== maxFREE der ki ; Biz TF'yi Bilenlerine Bıraktık Onlarda Sahipsiz BıraktıLar... ===================== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Ulen 3 sayfa once soledim saten.. Herkes biliyo kim olduumu. eheh[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Smooth, 08 Kasım 2005 18:05 tarihinde demiş ki: said: ss_svd, 08 Kasım 2005 14:58 tarihinde demiş ki: ben anladım cancım. oh, aferin ahahahaha bu ne ?[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 size hayatın anlamını söylerdim ama vazgeçtim.[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mix hakkında bilgisi Olan ?[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nizsaints Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: HocaEfendi, 11 Kasım 2005 16:02 tarihinde demiş ki: Mix hakkında bilgisi Olan ? mix sunucuları su an tasınma sebeıyle web olarak ınaktıf sunucular hala aktıftır.Web sıtesının acılısıyla tekrar tum hızmetler onlıen olacaktır...[signature][hline]Nixnix RuLaZzZ HiPeRaCtİvS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 saolasın..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 lan can senn taklidin varmı varsa sakıncam 2 koşu..hakan tek ayak üstünde dur cezalısın!(nie blmıorm commanderim ya asarım keserim ^^) chery chery lady! maxMESA'da msnine ekledi beni hop die nwo dan aldıım paranın hesabını sorcak zahir.. [Bu mesaj aente tarafından 12 Kasım 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Fahiruz Turetken[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ulan gariban cs oyuncuları ile dalga geçmeye utanmıyor musunuz?! kızdırmayın beni kitlerim konunuzu, öksüz kalırsınız :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 selam, tehditler bizi yıldıramaz :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaD Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: paramecium, 14 Kasım 2005 13:05 tarihinde demiş ki: selam, tehditler bizi yıldıramaz :) saygılar. Abimizi dinLein... saygıLarımLa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ss_svd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: paramecium, 14 Kasım 2005 13:05 tarihinde demiş ki: selam, tehditler bizi yıldıramaz :) saygılar. selam, buyur? saygılar. .p[signature][hline]stratovarius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 eskiler varsa böle tekrar server kuriimde oynayalım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 adam ruh cagirmis hortlatmis topigi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Selam, Bak şimdi :P HL CD'mi vermiştim birine ama : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Para amcama facebooktan mesaj attım cevap vermedi bir de burda deneyelim.. İspanyalardan öperim Salih Bey Amcacığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 ruh çağırıp hortlatıyorum, facebook'ta şu resmi yeni gördüm, facebook grubu var felan, grubu görmemiş olanlar için geliyor: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=241900712527073&set=o.6122162966&type=1&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Odeon said: adam ruh cagirmis hortlatmis topigi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar