Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

azrail kulagıma sarkı soledi! valla...

irin

Öne çıkan mesajlar

said:
misanthrope, 13 Kasım 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
said:
irin, 12 Kasım 2005 20:23 tarihinde demiş ki:

bu sırada fonda(mp3 calarda) da skid row 18 and life calıodu...

bende ölüyordum bu parçayı dinlerken garip rastlantı valla..izmir şirinyerde tren yolundan yürüyordum yandaki bi amca el kol işaretleriyle haber vermese tren arkadan ezecekti beni 3-5 saniyeyle kurtuldum ilk başta baya yusuf yusuf oldum ayakta duramadım falan ama sonra acayip eğlenceli gelmişti auhau
aaa vayy bee,bende bitek benimdir heralde diodum,yalnız ölumumden once dinlediğim son sarkı olacaktı(fena olmazdı aslında:)) ayrıca gercekten yusuf oluo insan,mp3 caları kapatamadım saskınlıktan 15 sn falan kaldım ölylece, bii etrafa bakındım millet bana bakıo,cok garipti ve artık yuzssuzlugu ele aldım hic kimseye yer vermiorum,dolu otobusede binmiorum,sarkıyıda 2 3 hafta dinlemeyi dusunmuyorum..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun ama güzel tecrübeler oluyo bunlar.

said:
Fistan, 13 Kasım 2005 14:22 tarihinde demiş ki:
56 otobüs değilde 66 dolmuş gece süper olur.
full öğrenci full kafa iyi ehhe. 23:30 da ışıklardan bineceksin :D

hahahah gözlerim seni arıcak bidahaki sefere :)
Favori otobüsüm 23 numara.[signature][hline]Corald | Pain Train |
In Flames We Trust

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike, 13 Kasım 2005 22:42 tarihinde demiş ki:
nası bi otobüstür bu 6 sn uçuyosun?
15metre onundeki mercedese kösünce otobus,ucuormussun valla bende yeni ögrendiim[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun bende geçen sene İstanbul Avcılar-Bakırköy 76B :P otobüste yaşadım bi kaza.Sefaköyü geçtik belediyeyi havaalanın önündeki o yokuşta hızlandı iyice şöför, otobüste full ayakta yer bulamıyosun, bende bi arkadaşımla yanyanayım o sallanan tutacaklara tutunuyoruz.Neyse yokuş aşağı hızlandık, sonra normal fren yapıyo gibi geldi ama sola doğru kaymaya başlayınca
düşmemek için asıldım iyice tutacağa.En son refleks olarak sol elimide attım tutacağa kafamı sola döndürdüm arkadaşımla ayaklarımız yerden kesildi bu arada acı fren sesi geldi.Havada tutucakla beraber kaydık tutacak demirlerinin ek yerine kadar.Hayatımda hiçbişeyi bu kadar sıkı tutmamışımdır :-) Sağımdaki adam son çabayla tutundu ayağımın altından kayıp gidecekti.Düşen çok oldu ama uçan bi bizdik.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle geçmiş olsun.
Böyle olaylar yasamak biraz olsun hayatın önemini bir süre beyine kazıyor.
Sonra yine hayatın icine ediyorum diyorsun.
Geçmiş olsun tekrar.[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
geffen, 14 Kasım 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
çocuktan o kadar çok bahsetmişsin ki. çocuk senin üstüne düşücek. yada o seni kurtarıp ona aşık olucakmışsın gibi şeyler geçti okurken.
eheh yok bişi olmadı ama cocuk hostu:P[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PrudenT, 12 Kasım 2005 21:29 tarihinde demiş ki:
off çok etkileyici yazmışsın müthiş

arkadaşlar sanırım yanlış anlaşılmalara sebep olmuş :). yazmışsın derken kafadan atmışsın demek istememiştim. yani olayı çok güzel etkileyici biçimde anlatmış, hoşuma gitti onu belirttim. kafadan salladın falan demiyorum yani yanlış anlaşılmasın :)[signature][hline] Müthiş Site
Prudent a.k.a Sorrowful

İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PrudenT, 15 Kasım 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar sanırım yanlış anlaşılmalara sebep olmuş :). yazmışsın derken kafadan atmışsın demek istememiştim. yani olayı çok güzel etkileyici biçimde anlatmış, hoşuma gitti onu belirttim. kafadan salladın falan demiyorum yani yanlış anlaşılmasın :)

tamamen geri alıyorum yuh ya ne dalavereci insanlar var

[Bu mesaj PrudenT tarafından 16 Kasım 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PrudenT, 16 Kasım 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
said:
PrudenT, 15 Kasım 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar sanırım yanlış anlaşılmalara sebep olmuş :). yazmışsın derken kafadan atmışsın demek istememiştim. yani olayı çok güzel etkileyici biçimde anlatmış, hoşuma gitti onu belirttim. kafadan salladın falan demiyorum yani yanlış anlaşılmasın :)

tamamen geri alıyorum yuh ya ne dalavereci insanlar var

[Bu mesaj PrudenT tarafından 16 Kasım 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
dalavereci olan benmiim alla alla[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...