onur_mm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sevgili patiler; kou'deyim ve seneye yatay kaçışın planlarını yapıyorum. Bi yerden tünel kazmaya başlamalı mıyım yoksa başka yolları var mı?? yildiz ege 9eylül marmara ve istanbul üni. için çalışacam ama ege marmara ve istanbul'a geçiş hakkında hiç bir bilgim yok! bu ünilerin şartlarını bilen ve yardımcı olmak isteyen var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ytu için Öğrenci işleri burada menulere bak. Orada yatay geçiş ile ilgili her türlü şartname var. Word excel halinde bütün dosyalar mevcut.. Diğer üniler içinde bu şekilde bilgi alabilirsin. yoksa okuyan öğrencilerin yatay geçiş şartları hakkında çok bi bilgisi olmaz. Ha kendisi yatay geçiş düşünüyorsa, nasıl yapıldığını sana söylemez. (söylememeli :D)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bütün üniversitelerin sitelerinde yatay geçiş şartlarıyla ilgili en doğru bilgileri,kontenjanları vs.. bulabilirsin. ama hepsinin ortak özelliği yüksek not ortalamsı,senin aldığın derslerle o okuldaki derslerin ne kadar uyuştuğu, ingilizce bi bölümse ingilizce yeterlilik şeysi gibi şartlar sabit hepsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_mm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 internet sitelerinde bi tek yildiz ve 9eylülde bilgi var. marmara ve egede hiç bi şey yok. bu arada geçiş yapmış adama benim ne gibi zararım alabilir ki niye bilgi vermesin adamı 3. sınıftan alıp beni 2. sınıfa koyacak halleri yokya!! bu arada hazırlık transkripte geçiyo mu geçiyosa kredisi nedir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_mm Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bu arada geçiş yapmak için en az 2 yarıyıl mı okumamız lazım cevaplarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 alttan ders bırakmamalısın ayrıca derslerınde basarılı olmanda buyuk bır etken.[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 valla istersen word dökümanı açıp içindekileri buraya kopyalayayım.. Ama bence onları kendin oku. her türlü bilgi içlerinde var. Kaçıncı yarıyıllarda geçiş hakkı var, ne şartlar aranıyor.. hatta ve hatta geçmiş senelerde yatay geçiş yapanların listeleri falan bile var. Ki bu listelerden kim kaç puan (ortalama) ile yty geçiş yapmış falan hepsini görebiliyoruz. Ayrıca sitesinde bilgi olmayan okullar için kasıyoruz biraz, fax, telefon falan.. Ancaaaaak! bak bu önemli TOEFL falan gibi bi yabancı dil sınavında iyi puan alırsan yty geçiş şansın yükselir. Ama bilgiyi yerinden al. Ha ayrıca öğrenci işleri seni fazla sallamaz, pes etme. Zorla![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hangi bölümdesin?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 yatay gecis cok kolay bisi değil önce onu söleyim köpek gibi inekliyceksin calıscaksın not ortalamam cok iyi olacak[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kou hangı uni yaa we bölum ne??[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 harbi haa kou ne yaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hmm kocaeli üni mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_mm Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ewet kou=kocaeli üniversitesi demek. ben makine mühendisliğindeyim.dediğim gibi yildiz olayı çok iyi açıklamış ama marmara ve egede bi bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_mm Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hazırlığın etkisinin olup olmadığını bilen war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hazırlgın etkısı yok ılk ve ıkıncı donemın genel ortamalasını alıyorlar.Ona gore gecıs yapacaklar ıcın bır lıste olusturuluyor(gıdecegın bolume gore) sonra da acılan kontenjan kadar ogrencı kabul edılıyor.Ne kadar yararlı olur bılemem ama aklımda tek ornek olarak bir arkadaşım itü işletme muh.ten ıkı donem ortalaması 3.90 cıvarı bır not getırerek bogazıcın endustrıye gectı.Yıldız makıne sanırım daha dusuk notla alır.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_mm Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bilgi veren herkese çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bu arada bu gibi işlerde inanılmaz bir şekilde torpil dönüyor, ben yaşadım bunu ve çok büyük bir hayalkırıklığı getirdi. Umarım aynı şey senin başına gelmez[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 össye gireceksin.. bi yeri tekrar kazanacaksın ve aldığın dersleri saydıracaksın yeni gittiğin ünine.. sene kaybındanda kurtulmuş olacaksın.. ben inekler yaparım diosan ayrı mesele,öle daha daha zor ama 1 sene de denenebilir.[signature][hline]hadi diyelim toz pembe yaşıyorum,koz bende biçimi takılıyorum, bozukluklarımı cebimde taşıyorum. Saygım senin o..pun olsun kaygım benim aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 dediğin üniversitelerin çoğu ingilizce sınavı yapar, önce onu geçmen lazım. Sonra yüksek bir ortalama lazım. Görevin zor değil, görevin imkansız. (mission impossible) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 torpil en çok boun da dönüyor bilesin hehe. onun dışında makina bölümü için 3.5 civarı bir ortalama lazım gelir derim.ilk 2 dönemin + yaz okuluna gidip yükseltebilirsin.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar